2 tuinstoelen besteld. Één was tijdens transport zwaar beschadigd geraakt .. die werd probleemloos binnen een week vervangen. Wij zijn dik tevreden.
Prachtige loungeset besteld waarbij expliciet werd beloofd dat deze minimaal tot 4 hoog werd bezorgd. Helaas had de bezorger hier geen boodschap aan en werden de spullen beneden gedropt. Op de vraag of ik contact mocht opnemen werd gezegd dat ik direct moest beslissen of ik de spullen wilde hebben of dat ie ze weer linea recta mee terug zou nemen. Want ‘hier had ie allemaal geen tijd voor’. Kortom mooi product maar dramatische service.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de levering op deze manier heeft plaats gevonden. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Wij gaan dit direct melden bij de vervoerder. Onze excuses voor het ongemak! We hopen dat u desondanks toch veel plezier zult hebben van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Nvt
Op tijd bezorgd, en vriendelijke bezorgers. Netjes uitgepakt en verpakking meegenomen.
Heel goed wel een beetje laat
Goed bedrijf heb er al eerder wat gekocht.
We hebben een loungeset gekocht in Opheusden. Adviseur Peter Doornebal heeft ons op een leuke en klantvriendelijke manier te woord gestaan. Toen de loungeset binnen kwam, konden we deze eigenlijk nog niet hebben. Dit i.v.m. verhuizing. Loungeset werd kosteloos opgeslagen door van de Garde. Inmiddels staat de prachtige loungeset op ons terras. van de Garde is een gestructureerd bedrijf, dan merk je aan alles.
Prima !
na een beschadigt tafelblad te hebben ontvangen zijn we er na enige mailtjes goed uitgekomen
Stoelen waren elders €40,00 per stuk duurder. Snelle levering en zeer vriendelijke vervoerder.
Alles naar tevredenheid verlopen.
Uitstekend product, grote vakmanschap en begeleiding en goede aflevering.
Fijn geholpen, gelijk leveren
Balkonset gekocht, fijn geholpen en snelle levering .
Stevige sierlijke parasolvoet, ook geschikt voor een droogmolen.
Mooie tuinset gekocht. Snelle levering, goede adviezen. Er was iets mis met de stoel maar samen hebben we dit kunnen verhelpen.
Aankoop.Levering. Planning. Alles uitstekend.
Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie over de levering, snelle levering, perfect product voor een perfecte prijs
Eenvoudig een parasol online besteld en zeer snel geleverd gekregen. Hoe de parasol zich houdt in ons klimaat zal nog uitgewezen moeten worden. Kwaliteit kan ik nog niet beantwoorden, heb het product 3 dagen in huis. Een klein minpuntje ik had bij de opmerking gezet: bgg parasol afleveren op nr. 16. Dit werd het bezorgadres en dat was niet de bedoeling.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de parasol in goede orde bij u is bezorgd. Vanuit de opmerking hebben wij vernomen dat de parasol geleverd moest worden op nr 16. Dat hebben wij ook zo ingevoerd. Onze excuses dat het fout is gegaan. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Levering volgens afspraak
Helemaal top, prima product
Prachtige stoelen, snel geleverd en zo in elkaar gezer. Heel tevreden!
Zowel voor de verkopers in opheusden als de mannen die onze aangekochte sets kwamen leveren een pluim !! Mooie duurzame producten ..heel blij mee !!
Mooi op tijd alles compleet en 3 hoog afgeleverd
Prima geholpen in Duiven. Alleen lastig om een aflever moment af te stemmen. Had graag gezien dat de set gemonteerd werd, en het verpakkingsmateriaal afgevoerd zou worden.