Zeer goede service
Snelle levering en goede prijs
Top... Vriendelijke bezorgers Snelle service
De tuinset werd snel geleverd en door de bezorger op de aangewezen plek neergezet. Zodoende hoefde ik het niet zelf te doen
Sehr schnelle Lieferung durch Spedition mit Ankündigung per Mail und SMS. Visuelle Echtzeitverfolgung des Kieferfahrzeuges.
Goed geholpen in de winkel de bezorgers nette en vriendelijke mannen
Positief
Set zit prima. Levering had ik een week sneller gehoopt.
Kwaliteit en kunde is erg goed en in de winkel wordt je prettig geholpen. Het viel mij alleen tegen dat de gekochte tafel niet ter plaatse gemonteerd werd. Tevens wordt dan ook de verpakking niet meegenomen.
Prachtige tuinset en netjes afgeleverd op afgesproken levertijd Nette en goede service
Deze stoel ligt heerlijk comfortabel, je relaxt echt meteen zo fijn is de ligvorm. Als zitstoel (rechtop) vind ik hem iets minder fijn . Dan is de pasvorm niet helemaal perfect.
De bediening was persoonlijk en prettig. Het assortiment ruim en prijsgunstig.
Het in elkaar zetten ging niet zo makkelijk omdat ik geen hulp had. Toen de bank af was bleek ik een deel verkeerd gedaan te hebben zodat de laatste balk aan de voorkant met de onderkant boven zat. Zelf zou ik een wat uitgebreide beschrijving beter vinden. Maar hij zit lekker en is met de teak olie erg mooi geworden.
In de winkel word je prettig geholpen. Voordeel van winkel bezoeken is dat je kunt zitten op de tuinset. Communicatie over de levering is slecht. Je krijgt een mail over wanneer ze willen leveren, daar moet je akkoord op geven. Maar ze bellen ook. Omdat ik niet bereikbaar was, hebben ze de levering weer geannuleerd terwijl ik per mail een bevestiging heb gehad dat het wel doorging. Dus daar moet je dan weer achteraan bellen. Zeer verwarrend en weer een ander levermoment moeten afspreken. Levering was onvolledig, verkeerde artikel ingeladen. Deel was goed, ander deel niet. Dus juiste product moest nageleverd worden. Bij de nalevering wederom verwarring dat het verkeerde artikel retour moest. Dat was echter niet afgeleverd want dat hadden ze bij levering al geconstateerd. Uiteindelijk is alles goed opgelost.
Goed werk.
Wij zijn zeer prettig geholpen in de vestiging te Apeldoorn. Echte aandacht voor de klant en kundig advies. Door de goede ervaring ook enkele aankopen gedaan via de website, ook goed verzorgd. Een beroep dat wij voor een bepaald onderdeel op garantie gedaan hebben is keurig en snel in behandeling genomen.
De bank besteld na het zoeken op internet ,twee dagen later werd hij al thuis bezorgd na openen van het pakket ontdekten we de onderdelen van de bank en het bleek een mooie robuuste bank van mooi hout
Klantvriendelijk en goede service
We hebben nu al een paar keer tuinmeubels gekocht en het leuke is dat we telkens weer bij van der Garde uitkomen. Een ruime keus aan loungesets, diningsets tegen een prijs die bijna altijd lager is dan bij anderen. Fijne verkopers die goed advies geven en niet opdringerig zijn. In Opheusden moet je eerst door een winkel lopen om bij de showroom uit te komen, dat kenmerkt ook wel weer het dorpse karakter. Wat we hadden uitgekozen was op voorraad en binnen een week geleverd.
heel goed geholpen en op tijd geleverd.
Alle afspraken worden nagekomen, duidelijke mailwisseling wat betreft afleverdatum en betaling. Kwaliteit van de meubelen zijn uitstekend.
Geen ervaring
Tuinbank via de website besteld. Snelle en nette bezorgservice!!
Wat een super vriendelijke verkoper hebben jullie. Ons vorig jaar geholpen met het uitzoeken van een buitenkleed, super blij ermee