Was tevreden
Snelle levering en vriendelijke chauffeur die bank achterom bracht.
Alles was duidelijk. Wij hebben hier een bamboe tuinset gekocht. Enige minpuntje was dat het als bouwpakket binnen kwam en je het zelf nog in elkaar moet zetten.
Zeer correcte afhandeling.
Super snelle levering
Heel tevreden met de stoelen die snel geleverd zijn.
Prima!
Wij kregen onze tuinstoelen keurig verpakt op het afgesproken tijdstip thuisbezorgd!
we wilde na een jaar nieuwe kussens in onze tuinstoelen omdat we ze te dun vonden maar er was geen enkel kussen dat erin paste , de verkoper vertelde ons bij de verkoop dat dat elk kussen mogelijk was
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u verkeerd geadviseerd bent. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses daarvoor! We hopen dat u alsnog de juiste kussens heeft gevonden! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Van binnenkomst tot weer naar buiten gaan een warm welkom met goede adviezen en aandacht. Wij zijn zeer tevreden.
Zeer goed geholpen en heel erg tevreden met de loungeset
Aanvankelijk hebben wij zeer lang moeten wachten tot de order compleet was, maar toen de bezorgafspraak geregeld was verliep alles voorspoedig.
Zeer goed en vakkundig geholpen.
Goed en netjes geholpen. Ook telefonisch wat contact gehad over kwaliteit stoelen. Ook hierover tevreden!! Het leveren was ook keurig! Al met al zeer tevreden!!
Fijn geholpen
Ben tevreden
Duidelijke uitleg, met kennis van zaken. Personeel prettig in omgang. Snelle levering.
Correcte levering. Supermooie witte tuinstoelen voor ons terras. Wij zijn klaar voor de lente!
hele fijne stoelen en helle correcte levering
Dit was een nalevering. (het was bij ons bekend dat het later zou komen) Nog vrij snel. We zijn goed geinformeerd wanneer de levering zou plaatsvinden. Wisselen van tijd en dag ging prima.
Prima kwaliteit en zit prima.
Toppie
Niets op aan te merken.
NA 6 weken wachten, maar eens bellen waar tuintafel en stoelen blijven, telefoniste snapt niet waarom het niet geleverd is, staat al lang klaar, 14 dagen later levering, met 1 gebroken inlay, bellen sorry, sturen er een na, week later, deze ook in stukken geleverd, sorry , laat onze eigen bezorgdienst er een brengen, zal ook weer week duren, op ochtend van levering, telefoontje van telefoniste, chauffeur meldt dat de nieuwe inlay ook weer gebroken in de bus ligt, maar gaan terugbellen hoe verder. Vervolgens € 0.00 factuur in mail, levering ruim week later, al met al na 2 1/2 maand nog steeds geen complete tuintafel geleverd. Inlay is nu heel geleverd, met nogmaals excuses en een mooie Osiscoop als goedmaker. Excuses aanvaard en heelerg bedankt voor de mooie Osiscoop.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Helaas is het inderdaad meerdere keren fout gegaan met het leveren van uw bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Onze oprechte excuses daarvoor. We zullen het missende onderdeel zo spoedig als mogelijk bij u bezorgen! Hierover ontvangt u per mail bericht. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Originele beoordeling
Uitgebreide collectie bekeken, besproken, uitgezochte meubels prijs afgesproken en levering snel. Helaas twee stoeltjes niet helemaal ok, maar deze zaten nog in de originele verpakking van de producent, dus daar kan vd Garde niets aan doen. Wel snel gereageerd mbt omruil. Zeer tevreden.