Goed product en snelle levering. Makkelijke website.
Ziet er mooi uit. Maar het schroefdraad is niet goed aangebracht en is dus niet zomaar in elkaar te zetten. Daar kom je natuutlijk pas achter als je alles al hebt uitgepakt. Niet bestellen dus.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het niet soepel ging met het monteren van het bankje! Is het gelukt om deze alsnog te monteren? Zo niet zou ik u willen vragen een mail naar ons te sturen, zodat mijn collega van de afdeling service met u mee kan kijken! Dit mag u dan mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Nette mensen, komen afspraken na!
Zie bovenstaand.
Correct bedrijf
De bestelde stoel binnen een paar dagen in mijn bezit. Had die besteld via blokker, daar was de stoel €30 duurder. Gemaild naar jullie, binnen een paar dagen had ik €30 terug op mijn rekening
Bezorging verliep vlekkeloos. Na constatering/melding, per mail, van een beschadiging aan een van de artikelen kwam er direct respons. We mochten zelf onze wens uitspreken wat betreft het oplossen van het probleem. Hier werd ook direct gehoor aangegeven.
Zweefparasol met voet en hoes besteld. Van de beste kwaliteit en ja snelle levering en alles perfect.
Goed geholpen. Bezorging op tijd. Nog niets uitgepakt vanwege het slechte weer.
Een super mooie tuinset besteld. Netjes binnen een week geleverd. Met de optie om zelf een bezorgdag uit te kiezen. Kortom, een goede ervaring
Op tijd geleverd. Resultaat: goed.
Fijne firma
Advies van de verkoopster is prima. Pakket is alleen nog steeds niet aangekomen. Vlg. de vervoerder is de bestelling in de schuur gezet maar daar stond echt niks. We wachten nu op jullie verdere afwikkeling o.a. met de vervoerder. Erg vervelend allemaal, maar niet jullie schuld maar de vervoerder.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Zoals u mogelijk al weet hebben wij een onderzoek moeten starten bij de vervoerder. Omdat er wordt aangegeven dat het pakket geleverd is, moeten we de uitslag van het onderzoek afwachten. Uiteraard houden wij u op de hoogte daarvan! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Alles prima
Erg tevreden
Snelle levering en keurig verpakt. Helemaal blij met nieuwe tuinstoelen voor nieuw tuin seizoen
Snelle levering volgens afspraak
De verhouding product, kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd maakte mijn beslissing om hier te kopen vrij makkelijk. Ik heb twee loungestoelen met voetenbankje en tafeltje besteld en deze werden vrij snel geleverd. Enig punt van aanbeveling zou zijn om bij deze stoelen ook hoezen aan te bieden.
Parasolvoet van 40 kg. tot op mijn balkon afgeleverd. Na één week in gebruik stormschade aan de voet opgelopen. Ondanks dat de (storm)schade niet onder de garantie valt worden er gratis nieuwe onderdelen naar mij toegestuurd.
Prima en vriendelijk geholpen alles conform afspraak!
De levering was volgens planning. Keurig op tijd en zoals samen was overeengekomen. Echter bij het monteren kwamen we er achter dat er een beschadiging was aan een van de elementen. Meteen contact opgenomen en er is inmiddels een nieuw element geleverd ter vervanging. Keurig gedaan
wij hebben een bank/stoel combi met tafeltje in het midden besteld. de aflevering was correct en de montage volgens de handleiding te volgen
Vriendelijk geholpen in winkel, niet opdringerig en goed geslaagd voor 2 tuinstoelen. Snel geleverd met PostNL volgens gedane toezegging. Tevreden klant!
Goede levering.alleen jammer van de beschadiging aan tafelpoot.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat er een beschadiging zit op de tafelpoot. Hier zouden wij graag in mee willen kijken. Graag zou ik aan u willen verzoeken of u een aantal foto's zou willen maken, en dit per mail naar ons zou willen doorsturen. Op deze manier kunnen mijn collega's van de service met u meekijken. Deze mail mag u sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Ik had iets met een stoel , prima opgelost. Echt een goede zaak?