Schöne Möbel und guter Service

Bison, top tuinbank

Bison bank besteld als verjaardagscadeau voor mijn dochter. De bank is makkelijk te monteren en van heel goede kwaliteit. Echt een aanrader. Deze bank gaat jaren mee.

• Gekocht via: Webshop

Heel fijne parasol. Wij genieten er van

Snelle levering. Goed product zoals wij het wilden hebben met een fijne hoes erbij. Erg gemakkelijk met de wieltjes onder de voet.

Veel keus!

Veel keus, vriendelijk geholpen, kundig personeel!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Supersnelle levering van strakke en stijlvolle bijzettafel voor de tuin!

Snelle reactie en levering na bestelling, keurig verpakt , gemakkelijke montage: erg tevreden met onze tuin bijzettafel!

• Gekocht via: Webshop

Goed product, dat gemakkelijk te bestellen was en vlot geleverd werd.

Wij hebben tuinstoelen besteld. Fijn dat er een set aanbieding was die nog meer voordeel opleverde dan dat de losse tuinstoelen al zouden geven. De site is overzichtelijk, waardoor het bestellen gemakkelijk ging. De levering was vlot en goed.

Goed priduct

goede prijs en snel geleverd

• Gekocht via: Showroom Duiven

Duidelijke website om te bestellen

Overzichtelijke website met duidelijke informatie over de producten. Na bestelling ook volgens planning bezorgd.

• Gekocht via: Webshop

Vlotte bestelling en levering.

Cover besteld voor tuinbank. Alles top.

Erg goed

Snelle service en vriendelijke bezorger. Ook handig dat je precies kunt zien waar de bezorger is, zodat je er niet de hele dag voor thuis hoeft te blijven. Het tuinbankje is erg mooi! Goede kwaliteit en mooi afgewerkt. We zijn er blij mee!

Snelle levering

Product is zoals omschreven, prima kwaliteit! Duidelijke factuur en snelle levering. Niets op aan te merken.

Top hoes

Hele fijne stevige hoes die goed vast te maken is met behulp van de klittenband! Top ding!

Snel en goed

Online besteld en binnen enkele dagen op tijd bezorgd. Zelfs berichtje 10 minuten voor levering. Mooie stoelen!

• Gekocht via: Webshop

Goed advies en goede service

Wij waren op zoek naar een stevige ronde tuintafel, Medewerker heeft ons goed gehiplen en eerlijk advies gegeven. Wij hebben daarom dezelfde tafel van Ketteler gekocht, die wij eerder 25 jaar geleden kochten. De tafel werd netjes bezorgd. Hartelijk bedankt voor dat goede advies!

Ruime keuze parasols

Super snelle en correcte leveriñg.

Mooi tuinset

Netjes afgeleverd, de betaling ging wat moeilijker. Zeer tevreden.

• Gekocht via: Webshop

Goeie prijs en kwaliteit ook correcte en vlotte levering.

Goeie ervaring en voor herhaling vatbaar.

Aangenaam verrast

Op zoek naar een tuintafel bij van der Garde binnengelopen. Het is druk maar toch word ik snel geholpen door een uitzonderlijk vriendelijke verkoper. Ik maak dat tegenwoordig niet zo vaak meer mee, dus ik ben aangenaam verrast. Omdat ik al voorwerk heb gedaan op de website, weet ik in wat voor richting ik moet zoeken. Toch heb ik nog wat vragen. Daar weet de verkoper meteen antwoord op. Ik word door de zaak geloodst en binnen een kwartier is de tafel gekocht. Inmiddels staat deze op ons terras en zijn we er zeer mee in onze nopjes.

Ruime keuze, vriendelijk personeel

Wij hebben een nog loungeset gekocht, we werden vriendelijk geadviseerd. Levering kon op korte ten. Blij met onze aankoop

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mooi spullen en goede service

Prachtige eettafel en 6 stoelen een aanwinst voor onze tuin

Super service

De aankoop ging al heel goed. Vriendelijk personeel en een extra compliment aan de bezorger! Nu nog wachten op de zon en we kunnen lekker genieten!

Prima geholpen

Na een rondgang kregen we interesse in een tuintafel. Er werden verschillende opties doorgenomen en bijpassende stoelen uitgeprobeerd. Goed advies gekregen en thuis gekomen de opties nog eens doorgenomen en de tafel met stoelen besteld. Binnen een week werd er geleverd. De bezorging werd perfect geregeld!

Helemaal tevreden

Sierkussentjes besteld voor onze loungeset. We werden goed op de hoogte gehouden wanneer deze geleverd werden. Ze waren netjes en goed ingepakt. Wij zijn tevreden.

Mooi

Mooie bank, zoals op de webshop gezien in het echt nog mooier.

Ervaren Jeroen helpt mij prima

Opzoek naar een onderdeel voor een parasolvoet Jeroen wist precies wat ik bedoelde 2 dagen later was het bij mij binnen Paste perfect.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden