Mooi stoelen uitgekozen in Apeldoorn. Levering ook perfect. Zijn weer blij
Ik overleg met de klantenservice heb ik een andere tafel uitgekozen en deze is zonder kosten omgeruild.
Prettig geholpen in de winkel en ook door de bezorgers die onze tafel snel en vakkundig in elkaar hebben gezet. Ze waren zelfs nog voor de afgesproken tijd aanwezig. De bank hadden ze al vooraf in elkaar gezet. Efficiënt!
Bij een van de tuinstoelen zat er op de armleuning wat oneffenheden. (klein scherp puntje er op en kleine krasjes) Maar is toch door de kwaliteitscontrole gekomen...?
Mijn goede ervaring komt voort uit makkelijk telefonisch kunnen bestellen. Vooral bezorging volgen erg fijn. Minpuntje. Je hoort 1 dag van te voren wanneer bestelling komt. Dit is niet altijd makkelijk ivm werkzaamheden of andere Belangrijke afspraken
In de winkel goed geholpen, niet opdringerig maar wel meedenken. Bezorging verliep perfect en meubelen kwamen onbeschadigd aan. Geen problemen. Dik tevreden.
Goed geholpen, scherpe prijzen en uitgebreide collectie.
Vakkundig en vriendelijk personeel
Waren er voor een buiten vloerkleed. En zijn prima geholpen.
Goede service, mooie kwaliteit, aan te bevelen
Onze tuintafel ziet er geweldig uit. Precies als het plaatje op internet Bezorging was prima.Op tijd en conform de mail die wij vooraf over de bezorging hadden ontvangen Ca 30 minuten voor de bezorging werden wij netjes gebeld
Na twee jaar geleden tot tevredenheid een loungeset gekocht te hebben was er nu een garantie probleempje. Zonder omhaal achter elkaar geregeld en netjes onderdeel toegestuurd gekregen. Top, ga zo door.
Weet nog niet of de hoes goed is
fairer preis
Snelle levering van een mooi product,
Goed en snel geholpen
Snelle en goede service. Kwaliteit meubelen.
Prima advies van verkoper en correct volgens afspraak bezorgd.
In de showroom alle ruimte gekregen om de juiste combinatie van stoelen met tafel uit te proberen. Als we vragen hadden werden we meteen geholpen. Afspraken nagekomen, prettige levering.
Veel keuze, zeer vriendelijke medewerkers, goed prijskwaliteit verhouding, levering netjes en op tijd en geweldig blij met de nieuwe tuinset!
Uitgebreide keuze aan tuintafels en stoelen en aanverwante artikelen. Tuinbanken slechts beperkt tot 2 types. Afspraken voor bezorgen perfect en precies op de aangegeven tijd. Over nazorg nog geen oordeel, want product te kort in gebruik om hier een oordeel over te geven.
Komen afspraken na. Geven prima advies en excellente service.
snelle levering van tuinbankje. vriendelijke meneer die het afleverde;goede kwaliteit. kortom erg blij met alles.
Tuinbank Patrick zag ik op internet. Snel naar Opheusden en binnen vijf minuten gevonden en besteld. Levering: prima. Prijs/kwaliteit uitstekend. Bank in elkaar gezet binnen tien minuten. Aanrader!
Ik ben zeer tevreden over de snelle en vlotte levering. Kwaliteit ook prima!