Levering volgens afspraak, nazorg na klacht uitstekend.
Product snel ontvangen en ziet er prima uit. De tijd zal het leren hoe goed het product is....
Goed mee gedacht en de tijd genomen.
Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zeer goed, dag na bestelling reeds geleverd.
Goede ervaring
Blij met de tuinstoelen. Hele snelle levering.
Snelle reactie- bestelling gemaakt en levering oploste termijn.
Tolle Wäre, super Lieferservice, super Kommunikation. Sehr gute Beratung. Gerne empfehlen wir die Firma weiter. Vielen Dank nochmals.
Goed advies, namen alle tijd. Vriendelijk.
Binnen een dag stonden de stoelen binnen
loungeset was beschadigd bij levering. (kan gebeuren) Er werd ons een korting aangeboden toen we dit meldde, maar dat wilden we niet. Zonder probleem werden de beschadigde stoelen omgeruild voor nieuwe. SUPER!!!!
Ik heb goede ervaringen en zou hier zeker terugkomen ,warmtelampen gekocht
Op donderdagavond besteld en op zaterdag geleverd. Fijn hoe het logistieke team omgaat met het specifieke afleveradres.
Fijne winkel met goed personeel, en goede producten
Er was een probleem dat naar tevredenheid werd opgelost door een correcte medewerker
Erg goede service, persoonlijk en klantvriendelijk.
De vestigingsmanager Jan de Bruin is altijd zeer klantgericht en zoekt naar oplossingen. Van ons krijgt hij een pluim en de directie moet Jan koesteren en een goed salaris geven en desnoods een bonus.
Keurig en correct verpakt en snel verzonden. Personeel een dikke pluim
Je wordt super goed geholpen, en denken echt met je mee!
prettig geholpen.
Handige site met veel keuze in hoezen En snel geleverd Voor herhaling vatbaar
Makelijk bestellen via de site en bezorging prima. Bezorgers wilde het eerst niet uitpakken omdat ze niet wisten dat we er voor hadden betaald. Uiteindelijk hebben ze het toch gedaan en alle verpakkingen meegenomen.
ik hoop dat ik er net zolang van profiteer als van mijn vorig tuinstel van Hartman (38 jaar) GEWELDIG
Dit is echt een prachtige winkel, met mooie producten, niet allemaal standaard, maar leuke producten! Daarnaast wordt je erg vriendelijk en goed geholpen! Bovendien werd het snel geleverd!