Verkeerde stoelen geleverd, 1x contact en prima opgelost.
zowel per mail, per telefoon , als de levering zelf. Punctueel, vriendelijk, correct, stipt. Meer kan moeilijk,
Goede levering. tevreden over parasolvoethouder
Perfecte levering, kwaliteit en service.
Ik heb veel plezier van mijn aankoop.
TOP
TOPT
Na bestelling snelle levering. Moest wel aangeven betaald te hebben voor meenemen verpakkings materiaal anders waren ze direct vertrokken. Niet al het verpakkings materiaal is meegenomen. Uiteindelijk met veel plastic verpakkingsmateriaal blijven zitten.
Goede communicatie, nette prijzen, mooie producten.
Wij moesten ruim een uur rijden om bij Van der Garde te komen, maar wat zijn we blij dat we dit gedaan hebben. Wat veel keuze hebben ze staan, zodat je kunt zoeken wat je prettig vind. We zijn zeer goed geholpen in de winkel door een ervaren verkoper en we voelden ons ook erg gehoord. De artikelen komen geleverd thuis en worden meteen in de tuin geplaatst. Wat zijn we blij met onze gekozen tuinset, hier gaan we erg veel plezier aan beleven. Dus echt een aanrader om even een stukje voor om te rijden!
Lounge diningset gekocht, bleek kleine deuk in de tafel. Wordt netjes opgelost, wordt een nieuwe tafel/tafelblad geleverd. Levering ging goed, ik wilde de set eerder dan afgesproken in de winkel en dat was ook geen probleem.
Mijn excuus!! Ik ben heel boos op een ander bedrijf en heb de verkeerde beoordeling gegeven. Dit was echt niet voor jullie bedoeld.
Originele beoordeling
Ik heb mijn bestelling NIET ontvangen!!!!
Via mail een garantie heel snel en correct geholpen
Zeer prettig om zaken mee te doen.
Een mooie set gevonden en via internet kwam ik bij VanderGarde terecht. In de winkel uitermate sympathiek geholpen, set is zelfs voor mij mooi tentoon gesteld. Na de bestelling bleek dat ons huis nog niet af was en VanderGarde heeft onze set 2 maanden in de opslag gehouden. Gewoon Super!!
Op 20 april hebben wij in Opheusden na een uitgebreid advies van de verkoper een zweefparasol met toebehoren uitgezocht en besteld. De parasol werd op 23 april thuisbezorgd. Bij het uitpakken bleek dat de draaivoet ontbrak en de tempex doos waarin deze zou moeten zitten open geweest was. Ook was er geen onderdelenlijst/handleiding bijgesloten. Wij hebben dit gemeld bij vanderGarde en deze heeft na een ongeveer een week de draaivoet opgestuurd. Echter bleek toen dat ook de bouten om het voetstuk op de draaivoet te monteren ontbraken. Dit opnieuw gemeld en deze werden 14 mei thuisgestuurd. Inmiddels had ik zelf tijdelijke bouten geregeld en kon de parasol worden gemonteerd. Echter bleek toen dat het een verkeerde parasol was - geen Platinum Premium etc.- maar een andere uitvoering en rond ipv vierkant (2,7 x 2,7). Op de doos van de eerst geleverde parasol waren overigens labels aangebracht van de besteld parasol (Platinum 7147Q) aangebracht maar deze bleek dus niet in de doos te zitten. Op 12 mei heeft vervolgens een omruilaktie plaatsgevonden en werd de correcte parasol geleverd. Echter deze omruilaktie ging ondanks de inzet van de koerier ook niet helemaal goed en later bleek dat de losse voetkap en slinger ontbraken. Deze heb ik vervolgens zelf in het magazijn in Dodewaard opgehaald. De betrokkenen bij vdG hebben steeds geprobeerd de problemen op te lossen maar het is allemaal te moeizaam gegaan
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er het een en ander niet goed is gegaan met uw bestelling. Onze excuses daarvoor. Fijn om te horen dat het uiteindelijk in goede orde is opgelost. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Zeer goede service! Zelfs als er iets mis is regelen ze het gelijk voor je. Goede communicatie en snel geregeld.
Goede info en nette behandeling in de showroom
mooie tafel, goede afwikkeling, verzending op tijd. (attachment niet zo gelukkig, gewoon een bijlage is simpeler).
Netjes te woord gestaan, geholpen en vlotte correcte levering
Tafel zou begin mei afgeleverd worden, kreeg bericht dat de tafel 14/4 al geleverd kon worden, doch die bestelling was niet voor mij bestemd, later bericht dat de tafel 28/4 geleverd zou worden, toen kwam echter de container niet binnen, uiteindelijk kwam de tafel zoals in eerste instantie ook was afgesproken, op 6 mei.
Top! Goede service
We hadden een zweefparasol aangeschaft waarbij we na het uitpakken een scheurtje ontdekte in het doek. Na het melden van de klacht is men direct aan de slag gegaan en binnen een week hadden wij een nieuwe doek.