Precies als de afbeelding mooie set snel en goed geleverd
Makkelijke bestelprocedure, heldere communicatie, vlotte aflevering.
Fantastisch
Vriendelijk en zorgvuldig mijn bestelling geregeld!
Prettig.
Alles wordt altijd meer dan goed opgelost . Wij zijn zeer tevreden.
Voortreffelijke service. Op de dag van bezorging zag ik dat dezelfde lounge set in de aanbieding was en goedkoper. Na een telefoontje kreeg ik het verschil teruggestort, zonder problemen, dat is pas service.
Goede en snelle service.
Geen opmerkingen, Enkel voor de Gsl levering, geen mailtje over welke dag of welk uur van de levering
Snelle levering
De adirondak kunststof stoelen zitten prima we hadden nog kussens die prima passen
Super geholpen snel geleverd prachtige spullen
Volgens afspraak snel geleverd en voldoet prima.
Super! Eerste keer wezen kijken en kregen een duidelijk, medenkend advies. Op alle vragen kregen we een duidelijk antwoord. Paar dagen later terug geweest om het te bestellen. (Wilden thuis eerst kijken welke maat kleed het beste paste). Luongeset ed werd keurig op de verwachte datum geleverd door twee jonge mannen. We genieten enorm van onze loungeset ed en zijn enorm tevreden!!!
Communicatie rondom verwachting levering en de levering zelf is duidelijk. Producten zijn netjes en compleet afgeleverd.
Goede hulp bij bezorging.
levertijd is slecht was kado voor moederdag pas week later geleverd. zo stond het niet op de website
Mooie kwaliteit
Leuk bankje, snel geleverd. In 1 zitting zat een sneetje. Dit is goed opgepakt door de leverancier en heel snel hadden we een nieuwe zitting.
Grote showroom met veel keuze in elke prijs klasse. Goed advies en super snelle levering. Alles zeer goed verpakt.
4stoellen en een tafel voor op het balkon. maar het bleek veel te vol. mochten 2 stoelen om ruilen voor twee kleine en kregen ook wat geld terug zonder probleem dus geweldige service
Meedenkend en vlotte service Prima aflevering Mooie spullen !!
Afspraken zijn goed nagekomen
Vriendelijk geholpen Goede en eerlijke adviezen! Blij met mn set en parasol!