Mooie parasol voor een mooie prijs
Ik zag mijn loungeset ergens anders goedkoper en het verschil in prijs werd zonder discussie terug betaald.
nvt
We wisten al wat we wilden, maar voor aanschaf over te gaan wilde ik vooral eerst de tafel zien. Mooie showroom
Ik ben er heel erg blij mee,het zit heerlijk en neemt minder ruimte in beslag .Top .Het in elkaar zetten viel tegen Niet te doen voor een vrouw alleen .M n buurman heeft mij geholpen maar ook nog een tijd bezig geweest . Vriendelijke Groeten A Dingler
Attent geholpen in de showroom en nette bezorging volgens afspraak
Door een inschattingsfout van mijn kant moest ik mijn nieuw aangeschafde parasol ruilen voor een andere maat. Hierbij ben heel prettig en goed geholpen zowel telefonisch als in de showroom in Apeldoorn. Top service !!
Zeer klantvriendelijk. Deskundig personeel
Zijn in Apeldoorn geweest voor tuinstoelen. Direct geholpen, advies gekregen. Twee dagen later afgeleverd. Zeer tevreden.
Goed geholpen bij aankoop, vlotte levering
Zeer goed geholpen, en vriendelijk personeel
Goede service, ook wanneer er zaken niet kloppen.
Goede aflevering
Kan alle kussens er in kwijt wat ook de bedoeling was met deze tas. Heerlijk opgeruimd op deze manier.
Product is prima
Mooie tafel, snelle levering en goede service.
Fijne deskundige hulp, vlotte en nette levering.
Telefonisch goede informatie over de tafel, vriendelijk te woord gestaan. Snelle bezorging, vriendelijke bezorgers. Mooie tafel. .
Snelle levering en de opberghok wordt in een bouwpakket aangeleverd maar alles is duidelijk omschreven over hoe en wat
gewoon top
De service en levering van vd Garde zijn we zeer tevreden over. De afwerking vd Hartman stoelen valt ons tegen.
Zeer goede ervaringen .. top service
Fijne snelle levering. Echter kregen we tegen 18:00 een mailtje dat ze de volgende dag kwamen leveren. Gelukkig waren we thuis op die dag/tijdstip. Maar dit was wat ons betreft wat te kort van te voren. We moesten ivm betaling zelf thuis zijn. Iets meer overleg over het levermoment of wat langer van te voren melden zou beter zijn.