Makkelijk bestellen, mooie bank voor een nette prijs!!
Prima kwaliteit en super behulpzame bezorger !!
Bij het kiezen van een parasol werd to-the-point in een korte email uitwisseling meegedacht en informatie gegeven. Op basis daarvan werd een reële keuze voor ons mogelijk én makkelijk gemaakt. Ook de gevraagde levering in een bepaalde week werd correct uitgevoerd.
Was op zoek naar een mooie loungeset….had er een gezien maar die was eigenlijk een beetje boven mijn budget…..kreeg de gelegenheid om te reserveren tot mijn vakantiegeld binnen was, dus ruim 3 weken bedenktijd….super…. Toen in had besloten om de set toch te kopen, werd hij gelukkig (het was net met die warme dagen) nog gebracht na een paar dagen zodat ik er toch alvast van heb kunnen genieten… Ook de bezorger was een vriendelijke, behulpzame jongeman
zijn goed ontvangen en ze lieten ons zien waar we moesten zijn en totaal niet opdringerig .Toen wij besloten te kopen zijn wij goed en professioneel geholpen, en het is zelfs eerder dan gepland geleverd top hoor.
Snelle levering en een goed produkt.
Ontbrak alleen 1 item, maar is snel daarna alsnog geleverd.
Goede service en communicatie, zowel in de winkel als bij bezorgen. Loungeset en zweefparasol gekocht. Alles prima geregeld.
Duidelijke website, duidelijke tracking, levering perfect op tijd!
Ik had een set besteld, Parasol, voet en beschermhoes, deze werden 's morgens erg vroeg geleverd door een bezorgdienst. Mijn vrouw vroeg nog waar is de hoes. Antwoord, die zal wel bij de parasol zitten, ik lever alleen maar af. In de middag heb ik de artikelen uitgepakt en er bleek geen parasolhoes bij te zitten. Gebeld naar uw bedrijf, kreeg te horen, ja zie dat die nog nageleverd moet worden. De volgende dag stond plots weer een leverancier op de stoep om de hoes af te leveren, een beetje een vreemde gang van zaken, maar toch snel opgelost.
Wat een geweldige service en meedenken met klant
Zeer tevreden!
Zeer snelle en correcte levering.
Alles is prima geregeld
Bij binnenkomst netjes begroet en dachten prima met mij mee voor de aanschaf van een parasol zou eigenlijk pas in de nieuwe weekmworden geleverd maar was er zaterdag al
Goed geadviseerd door vriendelijke medewerkers en snelle levering.
Fijne hulp in Duiven, geduld, zoeken naar de juiste bezorg momenten. Bank nog afwezig; mocht mee uit de showroom vanwege gepland etentje op tuinset; top!
Modelprocedure aanschaf terrastafel, zou geen verbeteringen weten.p
oke
Bijzonder vakkundig geholpen met het uitzoeken van een parasol. Bij levering een klein gaatje in het scherm, maar er werd zonder problemen een nieuwe verstuurd.
Bestelling geplaatst voor een zwevende parasol. Heel goed geholpen door de klantenservice. Aflevering was perfect. Hele vriendelijke jongen van het transportbedrijf. Enig minpuntje was dat hij de parasol niet even achteren kon neerleggen , maar dit had te maken met het feit dat de vervoerder niet verzekerd is voor eventuele schade in/rond het huis, wat ook begrijpelijk is.
Vlotte communicatie, leuke prijzen en extreem goede & snelle levering.
Goede kwaliteit, nette prijs en op tijd geleverd
Zeer vakkundig en vriendelijk te woord terug gestaan. Snelle bezorging, Zorgvuldig verpakt.. De parasol voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Kleur komt precies overeen met de kleur op uw internetsite. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Kortom ben heel blij met de gekochte parasol.
Bestelde tuinset is geleverd cf afspraak. Er ontbrak een dopje en die is keurig twee dagen later nagestuurd.