Ondanks de enorme uitstalling van het assortiment werden wij uitstekend geholpen en ge-adviseerd om tot een juiste keuze te komen.
Doen wat ze zeggen en zijn geheel betrouwbaar. Ook zeer beschikbaar en vriendelijk bij elk contact. Ik wenstte dat elke online shop zo als vanderGarde was. Dikke pluim voor jullie!
Heel tevreden met mijn nieuwe tuinset. Alles netjes geleverd door 2 heel vriendelijke mensen. Alles ook met zorg verpakt in grote kartons met bescherming rond. Een heel grote, stevige tuintafel. Zwaarder dan ik had verwacht. Dus solide materiaal. Mooie, comfortabele tuinstoelen die het plaatje mooi afmaken. Staat heel mooi in mijn veranda, laat de zomer nu maar komen!. Echt een aanrader!
Zeer goed en zeer vakkundig geholpen. Er wordt mee gedacht; past het in de tuin, welke kleur is het mooist, situering, etc, en dat is echt super (nogmaals bedankt Anthoon) Geen enkele "druk" om te kopen. Prijs was ook scherp maar voor ons was het belangrijker dat we de juiste keuze maakten. En dat is gelukt. Enig minpuntje, ik deed een vezoek om op een willekeurige donderdag te leveren, dan is er zeker iemand thuis, en dat werd ook per email bevestigd. Levering werd een week later alsnog op een woensdag ingepland en uitgevoerd.
Wij hebben een tuinset en losse tafel gekocht. Werd snel geleverd en kregen continue updates over voortgang van onze bestelling en levering.
Wij hebben de tuinmeubelen nog niet in gebruik genomen, dus veel kan er niet gezegd worden. De eerste indruk is goed. De kwaliteit van de stoelen en de kussens is uitstekend.
Gewoon zeer snelle levering van een uitstekend product. 2 dagen!
Wij kwamen voor de afgelopen kerstperiode toevallig langs de locatie in Apeldoorn rijden en zagen dat er een doek werd opgehangen met daarop vermeld dat de week erna een BTW korting zou gaan gelden op alle tuinmeubelen. We dachten goh laten we even naar binnen gaan kijken daar we binnenkort toch andere tuinset wilden aanschaffen. Binnen supervriendelijk ontvangen en we hebben vervolgens eens rustig gekeken of er een mooie set stond. Die was indd best snel gevonden. Vervolgens eerst maar eens koffie en advies gevraagd en gekregen aangaande de set welke we mooi vonden. Vragen welke we hadden aangaande kwaliteit/onderhoudt werden vlot en keurig beantwoordt door de betreffende verkoper. Vervolgens stelden we de vraag hoe het zat met de komende korting daar we een aantal dagen eerder waren en de korting dus pas later in de week zou gaan gelden. Hier werd gelijk heel open en eerlijk op geantwoord dat dit geen probleem was en we de set konden kopen voor de nieuwe “kortingprijs”. Dit hebben we dus ook maar gelijk gedaan. Simpelweg een mooi en goed bedrijf waar advies/eerlijkheid en service hoog in het vaandel staat. Dit maak je tegenwoordig niet overal meer mee. Inmiddels staat de set nu te “shinen” in onze nieuwe tuin en zijn we er superblij mee.
Ik had wat specifieke wensen met aankoop van een tuinset. Ik heb vervolgens de klantenservice gebeld. Niets wat ik vroeg was teveel en we hebben gezamenlijk het tuinstoel naar wens gemaakt en direct via de klantenservice de order opgemaakt. Set is bij mij thuis aangekomen na afspraken over levering keurig op tijd en zoals afgesproken. Kortom betrouwbaare goede service.
We zijn echt super goed geholpen bij vd garde in Apeldoorn, alles werd duidelijk uitgelegd en ze gaven eerlijk antwoord op bepaalde vragen. De bezorging is ook top geregeld!!
Keurig verpakt en vriendelijke bezorging.
Mooie set met lekker dikke kussens
Prettig geholpen in de showroom en meteen besteld. Vlot kregen we een leverdatum en tijd die keurig werd nagekomen.
Supersnelle levering. Prima product. Geweldige service. We hadden een probleem met het in elkaar zetten. Dat werd razendsnel via de mail tot onze volle tevredenheid opgelost.
Zeer netjes en met goed overleg geregeld Top
Maken er geen probleem van om goederen om te ruilen of te vervangen. Vriendelijke medewerkers.
Aankoop via internet van mooie stoelen voor een nette prijs. Goede communicatie over aankoop en levering. Levering was zeer snel. Vervoerder waar van der Garde mee werkt, verdient ook een pluim.
Vriendelijke bediening in de winkel en de keuze is reuze.
Bij van Garde een lounge setje besteld online. Dit verliep prima, ook de bezorging was correct. Wel jammer dat er niet vermeld werd dat je zelf het onderstel overal onder moest monteren. Zeker als vrouw alleen viel dat niet mee, had ik echt mankracht bij nodig!
Vriendelijk ontvangst. Advies is heel goed.
Service prima, had thuis VVV bonnen en hoefde deze niet bij de winkel af te geven maar werd op afstand geregeld zonder problemen!
Vlotte en correcte afhandeling, zeer vlot en accuraat.
Wat een prachtige loungeset, bezorging ook perfect.
We gingen kijken naar een bankje, zagen het buiten niet staan. Een jongeman kwam ons helpen, nam ons mee na boven en daar stond wat wij zochten. Het was een bouwpakket wat afgehaald moest worden bij het magazijn. We hebben eerst netjes afgerekend, kregen uitleg hoe we bij het magazijn konden komen. Hij zou het doorbellen. Bij aankomst stond het pakket netjes klaar. Nette service.
Mooi goed en stevig product, snelle levertijden en zorgvuldig verzonden.