Datum van levering wordt netjes aangegeven en 30 minuten van te voren word je gebeld. Met zijn tweeën hebben ze gezorgd dat het netjes in mijn tuin stond. De doos was stuk op de hoek en hebben daar gelijk een foto van genomen, mocht er wat mee zijn. Loungeset is echt mooi en goede kwaliteit. Ook de kussens zijn lekker dik. Top dus
Volgens het tuincentrum in Drachten (Tuindorado) was de loungeset van 4SO super scherp geprijsd! Dan ben je natuurlijk al gewaarschuwd en tegelijkertijd uitgedaagd om het tegendeel te bewijzen. Via Van der Garde, exact dezelfde set gekocht voor 750 euro minder. Dat is pas shoppen. Je kunt het verschil nauwelijks geloven. Top service en afhandeling via de mail. 1 Week later hadden we de set in huis.
Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, niet opdringerig en nemen de tijd voor je. De showroom was een uur rijden maar zeker de moeite waard. We kregen alle info die we wilden en de tijd om een beslissing te nemen. Bezorging was binnen de afgesproken tijd.
Zeer snelle en goede levering. Één deeltje moeten omwisselen en dit verliep ook zeer correct en snel. Kan Van der Garde absoluut aanbevelen.
25 minuten staat er op de doos, voor mij wat langer. Jammer dat dat de kruiskopschroeven geen goede kruisjes hadden, ik moest regelmatig bijpassende schroevendraaiers zoeken. Verder prima kast.
Nieuwe Hartmann tuinstoelen gekocht met heerlijke kussens. Heel prettig geholpen met het maken van onze keuze. Deze winkel is een echte aanrader!
Bij de aankoop van onze loungeset was er een klein probleempje. Dit is in overleg prima opgelost.
Een prachtige zware verrijdbare parasolvoet, mooie kleur, stevige wieltjes en heel gemakkelijk te monteren. Keurig op tijd geleverd , vriendelijke bezorger die de voet netjes op het terras heeft gezet ...kortom zeer tevreden!
Tuinstoelen gekocht, een hele mooie aanbieding! Levering was super snel en correct!! Blij met het geheel! Dus raad Van Der Garde zeker aan
na levering bleek een fauteuil schade te hebben na melding hiervan kregen we meteeen reactie dat deze werdt omgeruild en 2 dagen later stond er een transporteur op de stoep met de nieuwe en nam de beschadigde mee terug.
Bij de koop vakkundig geholpen, ook de aflevering gebeurde uitstekend.
Mooi assortiment, klantvriendelijk, keurig afgeleverd
Ben goed geholpen en goede service.
Zeer prettig geholpen tijdens de druk bezochte BTW kortingsdagen. Mooie tuinset en perfecte communicatie over de levering. Chapeau!
Van bestelling tot levering liep het allemaal prima. Mooie stevig set en makkelijk in elkaar te zetten.. Wij zijn er tevreden over en gaan deze zomer vol op genieten met ons gezin in de tuin op deze geweldige lounge set.
Bij mijn zoektocht naar een mooie loungeset kwam ik uit op de webshop Van der Garde. Deze webshop bleek een mooi aanbod te hebben met sterke prijzen. Uiteindelijk gaat het om een grote aankoop, dus ben ik liefst zo goed mogelijk geïnformeerd. Na enkele vragen via mail, kreeg ik de dag nadien antwoord zodat alle twijfels verdwenen. De geleverde lounge met kunststof wicker voldoet dan ook volledig aan onze wensen. Topmateriaal, vakkundig verpakt en snel in elkaar gezet.
Super blij met eettafel set Hartman Sophie Element Xerix. Een dag na mijn bestelling heb ik een mail ontvangen voor een leverafspraak. Heren zijn op tijd gekomen en alles netjes naar achteren gebracht. 1 onderstel beschadigd en na een mailwisseling heb ik een nieuwe ontvangen (binnen een week). Ik kan niet wachten tot het mooi weer wordt :) Ik zou iedereen van der Garde tuinmeubelen aanraden!
De bezorging kwam bij ons niet uit was geen probleem en werden later terug gebeld voor een nieuwe bezorging…klant is echt koning!
goede webshop vriendelijk personeel met prima advies keurige bezorging.
Heerlijk zittende loungebank. Van zeer hoge kwaliteit. Groet G.a
Super service, snelle levering en prettig geholpen in de winkel!
De lounche set was zeer voordelig evenals de geleverde tuintafel. Levering conform afspraak en zeer netjes door de medewerkers tot in de achtertuin afgeleverd.
Was eerste contact met v. der Garde. Heb iets besteld (telefonisch) wat gedeeltelijk afweek van de genoemde bundel. Bundel werd zonder problemen aangepast evenals de prijs. Helemaal tevreden. Ook het bedrijf dat de bezorging deed verdient een pluim voor de manier van aflevering, zowel voor de berichtjes vooraf als het binnen brengen in de gang.
Ik zou zeker weer wat bestellen bij Garden zijn supersnel met leveren en goede kwaliteit
De dag na de bestelling werden de tuinstoelen al bezorgd. Prima service! Erg tevreden ook over de kwaliteit van de stoelen.