Levering prima geregeld! Mooie set, We zijn er erg blij mee.
Super tevreden van mijn nieuwe tuinstoelen. Snelle levering.
Voor 15 uur de parasolhoes besteld en inderdaad het werd de volgende dag geleverd. We zijn super blij met de goed passende parasolhoes van Aerocover artikel nummer 7978. Zou volgende keer weer bestellen bij deze webshop.
Winkels met voldoende stock is een luxe, ze zijn weinig of niet te vinden in België.
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Voor elk budget wel iets moois te verkrijgen. Vriendelijke verkopers, lekkere koffie. Duidelijke communicatie over levertijd. Keurige afleverservice.
Ruime keuze, rustig rond kunnen kijken en netjes te woord gestaan met een bakje koffie, keuze gemaakt en goede afspraak kunnen maken over de aflevering, over aflevering goed een datum en tijd geregeld, keurig op tijd en helemaal achter in de tuin gebracht, alles keurig verpakt en makkelijk te monteren, dus een tevreden koper
Super vriendelijke medewerkers die je graag helpen. Ze laten je rustig rond kijken en leggen geen druk op je door vaak langs te komen maar pas te komen als je roept. Dit is in andere winkels wel anders. Komen zeker terug als we nog iets nodig hebben! Bezorging is ook netjes geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden.
Leuke ontvangst. Grote sortering. Goede communicatie wat betreft levering.
In Opheusden een tuinmeubel set gekocht. Wij wilden graag een andere tafel erbij, dat was geen enkel probleem. Samen met de verkoper meerdere tafels door de showroom verschoven, allemaal prima. Fijn dat er zo werd meegedacht. Levering binnen 1 week, aardige bezorger. Mochten wij weer wat nodig hebben, dan weten wij jullie zeker te vinden!
In overleg bezorgd wat mij uitkwam en goede kwaliteit vd tuinmeubelen
Snelle levering, professionele afhandeling. Parasol en voet werden snel geleverd, het transportbedrijf kom precies aangeven hoe laat ze kwamen leveren. Helemaal top! Ow en de prijs was ook lager dan elders!
Overzichtelijke site. Product komt overeen zoals het op de site staat/omschreven is. Duidelijke communicatie over het bezorgen tot dat het bezorgd was. Fijne bezorgers! Brachten het zware pakket helemaal de tuin in! Waren vriendelijk en ook belangrijk: ze zagen er netjes uit!
Snelle en vriendelijk personeel, de koop was snel gesloten. Geleverd volgens afspraak, en zijn er blij mee. Nu nog mooi weer zodat we ervan kunnen gaan genieten.
Tuinkussens mooi, communicatie goed, bezorging snel. Dikke 10.
Heb meerdere keren contact gehad, met het bedrijf, en ben netjes te woord gestaan ! Door het goede advies heb ik een keuze kunnen maken, en blij met mijn nieuwe parasol en verrijdbare parasol voet ! De levering was qua updates per mail perfect, heel netjes geholpen door de chauffeur Geert ! In één woord FANTASTISCH !!!
Alles is vlot gegaan ik had gemist in mijn adres en ze hebben dit voor mij opgelost
vlotte afhandeling van de bestelling, prima product
Mooi (prijzig) spul maar van goede kwaliteit en een goede service bovendien.
ongevraagd veel uitleg, informatie en gehad.
Prima communicatie rondom de bezorging, ruime keuze in aflevermomenten, binnen afgesproken tijdvenster afgeleverd en zeer vriendelijke en servicegerichte bezorgers die duidelijk met veel plezier in het werk en een stralende lach afleveren en zonder erom te hoeven vragen net dat stapje extra doen. Zo fijn! Complimenten voor deze bezorgervaring!
Mijn vragen vooraf zijn snel en goed beantwoord, levering na mijn bestelling ging probleemloos: complimenten!
Namen relax de tijd om alle vragen te beantwoorden en te luisteren naar mijn wensen. Positief advies en kwamen zelfs met mooier alternatief wat ook nog goedkoper was. Echt gevoel" klant is koning"!
Vlot verzonden en ontvangen. Graniet ziet er heel mooi uit. Droogmolen en parasol staan als een huis en kunnen gemakkelijk worden verplaatst. En dat voor een redelijke prijs!
We werden goed geholpen met onze keuze en kregen alle tijd om na te denken en accessoire kussen er bij te zoeken, onder het genot van een kopje koffie. De hulp was goed en gezellig, een loungeset uitzoeken hoort ook een leuke gebeurtenis te zijn en dat is zeker gelukt. Met onze loungeset is de veranda meteen gezellig en we genieten volop. Wat ook super was dat we de loungeset op een zaterdag gekocht hebben en een week later werd deze geleverd! Super!
Levering door GLS klopt weinig van Eerst n bericht dat ze volgende bezorgen, die dag geen update. Dag erna dat ze weer n dag later komen. Klopt ook niet wordt weer n dag later maar ze komen wel diezelfde dag ( was daardoor niet thuis) dag erop krijg ik bericht dat er n pakket Opgehaald wordt?????. Maar afwachten bezorger levert product en vraagt of ik iets mee retour moet geven, nee dus.