Ik had een buiten tafel besteld met ingelegde glasplaat, bij installatie bleek of de glasplaat te groot of het frame te klein. Klanten service geïnformeerd met bijgesloten foto's, eigenlijk direct een reactie ontvangen dat er een vervoerder gestuurd zou worden om de tafel om te ruilen. Binnen twee dagen was dit geregeld, kortom een uitstekende service!
Duidelijke website. Snel en goed geleverd product. Niets op aan te merken.
Website is overzichtelijk en er is veel keuze. Advies via de mail is snel en duidelijk Bezorging op afspraak (zelf een dag kiezen, tijdstip wordt een dag van te voren gedeeld en live bijgewerkt)
Hele mooie loungestoelen voor in de tuin besteld. Twee dagen later waren ze al binnen. Snelle levering en blij met de kwaliteit van de stoelen!
Mooie loungeset (online) gekocht, die snel werd geleverd. Een missend onderdeel (middenpootje onder de bank) werd binnen een week opgestuurd naar ons, zonder gedoe.
Veel mooie sets, jammer dat er niet veel sets met wicker meer zijn. Wij hebben nu 3 sets met dit materiaal met een tafel met glazen blad.
Prima levering. Netjes afgehandeld.
Alles is prima!
Mooie en praktische tuintafel van HPL en aluminium, onderhoudsvrij. Fijne afmeting, past goed bij de stoelen die we al hadden. Snel en netjes geleverd volgens afspraak. Gewoon goed.
Produkt van goede kwailteit besteld en is geleverd volgens afspraak. Bij het bestellen kan je een voorkeur aangeven en deze is prima nagekomen.
Het was gemakkelijk.om op de site te bestellen. De levering was op tijd zoals aangegeven.
Keuze snel gemaakt Prijs snel akkoord
Goed geholpen in de showroom, snelle communicatie via de mail, mooie kwaliteit tuinset en netjes geleverd!
Heel blij met onze nieuwe lounge dining set van Hartman. De tuinset was scherp geprijsd en is binnen een week geleverd. De bezorgers waren heel vriendelijk!
Ziet er prachtig uit en heel snel geleverd.
Product duidelijk omschreven, goede montage video erg handig. Parasol voldoet aan de kwaliteit en werd snel geleverd. We hebben er veel plezier van.
Aflevertijd bij aankoop , dan via account opgevolgd . Men zei leveren die dag tussen dat en dat uur . Dan mail levering binnen 10 minuten . Binnen 10 minuten was leverdienst daar , vriendelijk afgeleverd . Perfect !
Overzichtelijke website, veel keuze mogelijkheden, snelle levering van een mooi en degelijk tuinstel waar we nog jaren plezier van zullen van zullen hebben.
Prettige en snelle afwerking van de bestelling
Zeer snel geleverd.
Vanaf bestelling tot em met levering alles goed en correct verlopen
2 bestellingen (1x direct bij vd Garde en 1x via BOL ook bij vd Garde) met 1 telefoontje voor aflevering kunnen laten combineren. Vervoerder informatie was ook eenvoudig en exact volgens afspraak. Tussentijds prima updates ook. Ewn aanrader!
Super simpel om te bestellen en snel correct geleverd, hoes past perfect. Over de service niks te klagen kunnen andere web sites een voorbeeld aan nemen.
Ik was op zoek naar een specifieke tuinstoel met apart verstelbare rugleuning en voetensteun,deze vond ik met goede omschrijving op jullie site Hij werd vlot geleverd en voldoet aan mijn wensen Ik zocht hem vanwege mijn knieproblemen en het ondergaan van een operatie aan mijn knie
Doem wat je verwacht super snel geleverd