heb het al aangegeven
Keurig geholpen in de showroom en door de chauffeur netjes helemaal naar de achteruin gebracht. Loungeset was makkelijk en snel in elkaar te zetten, het houten tuinbankje was wat meer werk maar was met behulp van de gebruiksaanwijzing ook heel goed te doen. We zijn met beide heel blij.
Service goed, dus bezorging en communicatie Kwaliteit goed!
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen in Opheusden door ArdJan. Nam alle tijd voor ons. Mede daardoor bij vd Garde onze aankoop gedaan.
Banken zitten heerlijk vooral door de rugleuning die goed met je rug vormt.
Goed geholpen waarbij de jonge dame die ons hielp duidelijk kennis van zaken heeft. Niet opdringerig en geeft je meer dan voldoende tijd om zelf te kijken!
Doen wat ze beloven, de transporteur was ook super en behulpzaam.
Wij kochten een mooi ligbed wicker met wielen. Eerst 1 besteld en gister het 2de besteld. Super mooi! Je wordt vlotjes op de hoogte gehouden. Ook qua levering, je weet precies wanneer de firma de levering komt doen.
Hele goede service en prijs/kwaliteit verhouding
Ik zou iedereen aanraden die op zoek is naar tuinmeubels of accessoires en ik ben echt wel kritisch
Veel keuze, goede adviezen en snelle levering met goede communicatie!
Zonder een vervelende discussie te hoeven voeren over een scheur in de geleverde parasol-voet is er zeer snel een nieuwe geleverd . We werden (terecht) geloofd op ons woord. Een goed ondernemer waardig!
Super blij met onze parasol die we bij jullie hebben besteld! Donderdagavond bestelt zaterdagmiddag in huis helemaal geweldig.
Vorig jaar alleen nieuwe stoelkussen besteld omdat ons tuinmeubilair nog in goede staat is. Best lastig om deze ergens (vooral het juiste formaat) te bestellen en eigenlijk alleen bij firma van der Garde was dat mogelijk. Het duurde wel wat langer dan verwacht maar hierover ben ik steeds netjes van op de hoogte gebracht.
Goed product goede prijs en mooi op tijd geleverd perfecte aankoop voor ons
Eindelijk de juiste beschermhoes voor mijn tuintafel en stoelen gevonden. En nu ook eens een hoes die goed past ! Ben er blij mee.
Fijn geholpen in de winkel en geleverd tot op de 1e etage
Verkoopster nam alle tijd om ons te adviseren. Kregen ook de tijd om thuis nog even goed te kijken of artikel paste. Bezorging binnen een week. Al met al helemaal prima.!
En snel geleverd.
Product werd snel geleverd, is van goede kwaliteit en precies zoals omschreven
…
Goede snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen
was vriendelijke chauffeur wilde wel heel even wachten ivm dat ik in de file stond en er bijna was .netje gehulpen op de juiste plek te zetten .
Kundige en vriendelijke verkoper, keurig op tijd bezorgd. Prima prijs/kwaliteit verhouding
Vriendelijke medewerkers, alle tijd voor je en snelle levering!