Fantastische levering, snel

Mijn nieuwe Laui buiten fauteuil is geweldig

Fantastisch

Hele fijne zweefparasol, Platinum Voyager Vierkante Zweefparasol T2 2,7x2,7 m. - Antraciet voordeelbundel gekocht, samen met de zweefparasolhoes en zweefparasolvoet. Erg flexibel, draait soepel alle kanten op en overal neer te zetten. Optimale verdeling tussen zon- en schaduwliefhebbers, best of both worlds. De zweefparasolset is gemakkelijk in elkaar te zetten volgens bijgeleverde instructies. De voet is wel zwaar dus zorg ervoor dat je dit met een aantal sterke personen kunt verplaatsen om de set in elkaar te zetten. Contact met van der Garde verliep heel soepel en de levering van de parasol verliep via een extern bedrijf. Kreeg zowel via de mail als telefonisch een statusupdate van de bezorging. Ontzettend netjes en snelle levering

Zeer klantvriendelijk geholpen.

Na een perfecte aflevering van onze tuinset bleek 2 maal een stoel defect te zijn. Dit euvel werd snel en correct verholpen. Fijn!

• Gekocht via: Showroom Duiven

Fijne website, goede service.

Snel contact rondom leveren van tuinmeubel en goede service. Daarnaast ook een degelijk product!

• Gekocht via: Webshop

Mooie loungeset en prima service

Loungeset werd snel geleverd en zag/ziet er prima uit. Twee schroeven draaiden helaas door maar dat probleem werd snel en correct opgelost.

• Gekocht via: Webshop

Goede service, keurige bezorging, mooi tuinmeubilair.

Zie beoordeling hierboven.

Super tevreden

Goede kwaliteit, stoel stuk gebeld geen Probleem we sturen, foto gemail . Met drie dagen een nieuwe stoel Dat noem ik service zonder veel gepraat

Snelle levering, goede helpdesk

Een volledige set tuinverlichting gekocht, daarbij ook goed geholpen en geadviseerd door de helpdesk. De medewerker vertelde mij netjes vooraf dat levering niet binnen de standaard 24 uur kon plaatsvinden, omdat de lampen niet op voorraad waren en bij de leverancier vandaan moesten komen. Dat kon in het slechtste geval nog wel langer dan een week duren. Had geen haast, dus toch besteld. Alles werd overigens alsnog binnen drie dagen geleverd. Snel, goed verpakt en kwalitatief een goed product.

• Gekocht via: Webshop

Mooi degelijke - én betaalbare - parasol!

Ik heb lang moeten zoeken naar een geschikte parasol voor onze tuin. Deze is precies goed.

Blij met Van der Garde

Mooie producten, prima geholpen in de winkel, vlotte levering en nu heerlijk relaxen

Fijn geholpen

Een mooie set gekocht met een heftafel erbij!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Uitstekend!

Snelle levering, snel antwoord op vragen, goede kwaliteit. Ik was niet tevreden over de kleur van 8 bestelde tuinstoelen. Binnen een dag geregeld dat de stoelen omgeruild zouden worden voor andere.

kwaliteit

goede kwaliteit op product en levering

Geweldige tuinset

Geweldige tuin barset gekocht online. Set is zoals online te zien is. Degelijke kwaliteit. Jammer dat tussen de bestellingsmail en de bevestigingsmail wanneer geleverd zou worden best wat dagen zaten, en de set toen de dag erna al geleverd zou worden. We kregen de mail in de middag, volgende werkdag levering. Set is netjes afgeleverd

• Gekocht via: Webshop

Voldoet aan alle beloofde eisen.

Was toe aan een nieuw tuinset en deze tuinset was perfect.

Perfecte geleverd

Tafel en stoelen besteld, stoelen eerder geleverd en tafel kwam na een weekje ook. Alles netjes geleverd!

Mooie meubels , fantastische service

Mooie tuinmeubel set gekocht. Er was een probleempje met de tafel en kussens, geen probleem voor vd Garde. Binnen no time en zonder dat pardon een passende oplossing! Dit soort klantenservice maak je nog maar weinig mee tegenwoordig!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Geweldige service

Goede service en een heel mooi assortiment

• Gekocht via: Webshop

Service en klantgerichtheid zijn top!

Zeer klantvriendelijk, stipt, vriendelijk en oplossingsgericht!

Top levering

Netjes alles afgeleverd

• Gekocht via: Webshop

Gewoon bestellen top bedrijf.

Precies zoals op de website en levering zoals gehoopt. Top bedrijf!

Degelijk stevig en mooi

Een prachtige set. Sterk en degelijk. Ideaal de combinatie met een hogere tafel. Fijner als je ouder bent en meer wilt dan alleen onderuit liggen. Erg blij mee en trots op. .

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Topproduct van een topbedrijf!

Leuke en mooie winkel in Apeldoorn waar we fijn werden geholpen. Een prachtige tuinset gekocht die op tijd bij ons werd bezorgd. We hebben er al heel veel plezier van gehad.

Prachtige kussens

Wij wilden nieuwe kussens die passen bij de set. De keuze is reuze en de kleuren van de foto klopt precies met de kussens. Dit hebben wij anders meegemaakt. Fijne kwaliteit voor een goede prijs!

Snelle correcte levering

Producten tegen een concurrerende prijs.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden