Fijne winkel

Klantvriendelijk en goede uitleg en setje snel verzorgd. Toppie

Fantastische service!

Op een vrijdagavond richting Opheusden gereden en binnen No time hadden wij onze Boavista loungeset gekocht. Alle tijd, Persoonlijke aandacht, Versnapering, Vriendelijk personeel Dus echt top!

Kwaliteit zeer goed! Goede service

Tuinset online gekocht en voldeed aan de omschrijving. Kwalitatief hoogwaardige materialen. Service top! Een klein mankement aan 1 van de stoelen, een fabrieks foutje klaarblijkelijk, maar dat is nu op korte termijn opgelost. Dikke pluim voor Van der Garde en raad iedereen dit aan!

Snelle service mooi bankje

Snelle service, goed op de hoogte gehouden. En de teakhouten bank is erg mooi en stevig. Zo in elkaar te zetten.

• Gekocht via: Webshop

betrouwbaar en fantastische service met een lach !

Bart jan heeft mij fantastisch geholpen met eerst alle offertes en speelde goed in op wat ik graag wilde voor alle locaties ! De afspraken zijn allemaal goed nagekomen. Bar jan is een hele fijne sales man die adequate reageert en zorgt voor de puntjes op de I Kom graag bij jullie terug ! Is het niet voor Pleyade dan wel in de toekomst voor mezelf !

Superservice

Ik had een parasol gekocht met voet voor op mijn balkon. Bij plaatsing bleek toch dat deze windgevoelig was. Mocht zonder pardon of morren mijn parasol naar een vestiging brengen en had binnen 1 dag geld terug op mijn rekening. Super fijn en steengoede service!

Snelle levering

Is prima. Correct via de app.

Goede vriendelijke bediening

Lossen problemen met leverantie snel op.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Veel keuze voor iedere portemonnee

Veel keuze goede service en snelle levering. En leuk geholpen

Blij

Ik vond het meubel dat ik zocht er was binnen 5 minuten iemand die de koop kon regelen levering ging perfect nou wat wil je nog meer. Ik niets meer. Toppie

Alles top geregeld.

Super vriendelijke medewerker aan de telefoon. Goede voorlichting omtrent oridykt en levering. Transport ook keurig doorgegeven omtrent tijd van bezorging. Echt super tevreden.

Snelle levering

Ondanks topdrukte werd de parasol binnen twee werkdagen geleverd.

Goede snelle service

Korte levertijd netjes thuis gebracht

Prachtige mooie kwaliteit meubels

Wij hebben nog maar kort terug een schitterend loungeset gekocht met een mooi antraciet blad op de tafel waar je lkker aan kan zitten maar ook heerlijk relaxen kan op de banken zelf. Het was even een gepuzzel om hem in elkaar te zetten maar dan heb je ook wat. En hij was netjes in een grote doos bezorgd. Een prima en prachtig stevig set mooi onder de veranda wij zijn er erg blij mee.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Hebben ons uitstekend geholpen met de grote parasol. Kleur paste nie bij ons Terras.

Goeie service nette medewerkers

Zie hiervoor

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Fijne tuinmeubels erg blij mee

Prima kwaliteit alleen lange wachttijd tot bezorgen (Dit was bij het kopen wel gemeld)

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Zeer tevreden met product.

Een parasolvoet besteld, met wieltjes, en zeer tevreden. Zowel met product als met de levering.

• Gekocht via: Webshop

In de winkel goed en kundig geholpen en ook de levering was prima, op tijd en alles netjes op zijn plek gezet tot we volledig tevreden waren. Super!

Zeer servicegericht!

We hadden een parasol besteld, die direct de volgende dag geleverd werd. Helaas schoot er na de eerste keer inklappen een pin uit en die kregen we er met geen mogelijkheid meer in. Contact gezocht, foto’s gemaakt, de oude parasol werd opgehaald en we kregen binnen een paar dagen een nieuwe parasol! Super service en erg aardige mensen bij de klantenservice.

Zeer tevreden.

We hebben een mooie loungeset gekocht waar we erg blij mee zijn. Prettig geholpen en netjes tot in de achtertuin geleverd.

Stipte levering

Mooi op tijd geleverd en tot op het derde verdiep gebracht aan de deur ondanks zware voet.

Prima product

Prima product prima levering

Goed ! Vriendelijke geholpen. Snelle service

Ik baalde toen ik hoorde dat ik naar het magazijn in dodewaard moest voor het ophalen van de parasol voet. Eenmaal bij het magazijn werd ik vlot en vriendelijk geholpen.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Vlotte bediening en een stipte levering.

Stipte levering en een goed product.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden