super nette snelle service tegen goede prijs

bestelling was eenvoudig te plaatsen, prijs was goed en de levering was snel.

Super !

Een outlet tafel uitgezocht in de showroom. Deze was op dezelfde dag 2x verkocht en door de andere koper meteen meegenomen. Hierna zijn wij gebeld dat wij een nieuwe tafel kregen voor dezelfde outlet prijs. De tafel met stoelen is netjes thuisbezorgd.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

De verkoper had aan een paar woorden genoeg.

Na mijn uitleg wat ik zocht, was bij de verkoper direct duidelijk wat in mijn situatie de beste koop zou zijn. En hij had helemaal gelijk !

ok

nog gebeld dat er bepaalde gekozen stoelen niet meer leverbaar waren en daarbij aanbod gekregen voor luxere stoelen voor dezelfde prijs topaanbod geweldig

prima afhandeling

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goede en snelle afhandeling order

Wederom goede ervaring met mijn bestelling van order van hartman ligbed met kussen. Netjes en snel geleverde

Niet op tijd geleverd

Mijn verjaardagscadeau kwam niet op tijd aan en na zelf telefonisch contact met jullie te hebben gezocht kwam het cadeau 3 dagen later aan. Verkeerde handeling bij verzending geweest

Mooi en stevig

Parasolvoet ziet er mooi uit is goed stevig en door de wieltjes goed verrijdbaar

Snelle levering goede kwaliteit

Mooie parasol en prachtige granieten voet. Makkelijk verrijdbaar.

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen.

goede service

Goede service, zowel in de winkel als bij het leveren.

Snelle afhandeling en levering

Vriendelijk personeel, geen bezorg kosten

Spijtig verkeerde levering

Lage score omdat we een verkeerde bestelling ontvangen hebben. (waarschijnlijk een interne vergissing) Heel spijtig, hadden een verjaardagsgeschenk voor een geliefde besteld, maar een verkeerde levering gekregen, hebben dan een ander cadeautje moeten kopen, anders moesten we aankloppen met lege handen wat niet zo fijn is. Na een paar dagen is dan wel het verkeerde pakket omgeruild tegen het juiste, wat we dan alsnog kunnen geven hebben, maar te laat.

Behulpzaam en klantgericht

Op zoek naar een loungeset prima geholpen. Inleverend en flexibel. Bovendien uitstekende loungeset

Prettige ervaring

In de winkel vriendelijk en deskundig personeel en we kregen goed advies en prijs.

Alles klopte.

Goede communicatie en snelle, zorgvuldige afhandeling van zaken.

Super goed geholpen!

Een Leuke onderhandeling gehad met een verkoper die goed met ons mee dacht. Afspraken goed nagekomen. Bij levering bleek er een onderdeel te missen en ook dat is prima opgelost.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Fantastisch groot assortiment en voordelige prijzen

Ben zeer goed en deskundig geholpen door gemotiveerd personeel

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Geleverd conform afspraak

Keurig op tijd geleverd en compleet. Transportbedrijf met nette chauffeur binnen gezet

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Snelle levering van de Perfect shadow parasol. Ook een perfecte prijs kwaliteit, Zeer tevreden.

Goede service snel verzonden

Niet denderend

We hebben meer dan 14 dagen gewacht op de levering. Slechts na een telefoon gesprek na 1 week wachten werd de tafel dan verstuurd. Op de websitebezoek staat gratis levering vanaf 50 € . Wij hebben 20€ betaald voor de levering niet tegenstaande dat de koffietafel meer dan 400 € kostte!!! De tafel is wel in orde en mooi.

• Gekocht via: Webshop

Keurig op tijd, fijn geholpen

• Gekocht via: Webshop

Hartstikke goed geholpen in de winkel!

Hartstikke goed geholpen in de winkel!

• Gekocht via: Showroom Duiven

Levertijd duurde wat langer maar kan door het mooie weer komen. Voor de rest dik tevreden

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden