Ik heb een andere Parasol ontvangen dan die van mijn buurman

Ik heb een mooie parasol besteld en zeer goed geholpen door een Peter. Nu hebben twee buurmannen naast mij meteen dezelfde besteld dankzij mij. Nu hebben alleen die van hun een lange tandwielbaan en die van mij maar een halve. Dus bij een laaghangende zon, waar wij elke avond last van hebben, kunnen wij onze parasol niet verder naar beneden doen. En dit is wel het geval bij die van mijn buren. Nu heb ik gevraagd om die van mij om te ruilen maar volgens jullie heb ik het nieuwe model ontvangen die dat niet meer heeft. Nu hebbe beide buren de parasol later ontvangen dan ik en die hebben dat dus niet. En nu is dit nog steeds niet opgelost.

Prachtige meubels goede service

In Apeldoorn geweest om te bezichtigen. Super geholpen!

Fijne ervaring

Goede service en bereikbaarheid

• Gekocht via: Webshop

super geholpen , goed mee te handelen

Effe handje klap en gekocht.

Adequate en snelle service

Van der Garde had precies wat ik nodig had. Als enige in Nederland....

• Gekocht via: Webshop

Gastvrij en klantvriendelijk. Ook zeer meedenkend met de ideeën.

Geweldig!

Super nette aflevering

Snelle afhandeling order en zeer goed en duidelijk aangegeven wanneer de bezorger zou komen

• Gekocht via: Webshop

Top geholpen en top servicec

4 tuinkussens besteld snelle levering. 1 kussen met een klein schoonheids foutje werd zonder problemen retour genomen. Al snel weer een nieuw kussen thuis ontvangen. Dat is goede service, wij zijn er blij mee.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Artikel zoals omschreven en redelijke prijs. Vlotte verzending

• Gekocht via: Webshop

goed, degelijk advies, zeer snelle levertijd. Parasol voldoet aan de gestelde eisen.

service niet goed

Wat ik jammer vond dat ze het buiten neer zetten ik ben een vrouw alleen hoe krijg ik het naar binnen ik heb mijn buurman ermee lastig gevallen!!

Geweldig mooie parasol

Hele mooie parasol, levering was ook goed Ben heel tevreden ermee

goede prijs/kwaliteit verhouding

Ontvangst vriendelijk en behulpzaam Afhandeling aanschaf produkt correct en aflevering volgens afspraak

• Gekocht via: Showroom Duiven

Goede ervaring met het bestellen van tuintafel

• Gekocht via: Webshop

Niet opdringerig wel goede adviezen en aandacht voor de klNt

Het was de eerste zaak waar we naar binnen gingen dus we vertelden dat we nog verder wilden kijken, er werd niet aangedrongen maar vriendelijk te woord gestaan

Goeie service!

In de winkel zijn we goed geadviseerd en geholpen. Met de levering werden ook goeie tips gegeven hoe je de loungebank in elkaar kon zetten en werd keurig op de juiste plek neergezet. Helemaal top!

Snelle levering - mooi product

Een zweefparaplu gekocht. Van tevoren in de winkel gaan kijken. Via internet besteld. Snelle levering. Mooi product. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Blij mee.

• Gekocht via: Webshop

Goede prijs, mooie winkels, maar bezorging mag beter

In de winkel spullen vergeleken om online te kopen. Vriendelijk behulpzaam personeel in de winkel en ook de webshop is overzichtelijk. Helaas laat de bezorging te wensen over. De verpakking van de parasol was geknikt, maar gelukkig met de inhoud niets mis. De verpakking van de parasolvoet was er erger aan toe. Bij het openen viel er ook gruis uit. Twee hoeken waren beschadigd. Er zijn foto's gemaakt, maar hier word niets mee gedaan. De beschadigingen zijn niet dermate dat ik er werk van wil maken (er zullen echt wel meer krasjes op komen), maar slordig is het wel. Een minder kritische klant kan op deze manier een behoorlijke kostenpost worden. 70 kilo stuur je niet zomaar terug.

• Gekocht via: Webshop

super nette snelle service tegen goede prijs

bestelling was eenvoudig te plaatsen, prijs was goed en de levering was snel.

Super !

Een outlet tafel uitgezocht in de showroom. Deze was op dezelfde dag 2x verkocht en door de andere koper meteen meegenomen. Hierna zijn wij gebeld dat wij een nieuwe tafel kregen voor dezelfde outlet prijs. De tafel met stoelen is netjes thuisbezorgd.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

De verkoper had aan een paar woorden genoeg.

Na mijn uitleg wat ik zocht, was bij de verkoper direct duidelijk wat in mijn situatie de beste koop zou zijn. En hij had helemaal gelijk !

ok

nog gebeld dat er bepaalde gekozen stoelen niet meer leverbaar waren en daarbij aanbod gekregen voor luxere stoelen voor dezelfde prijs topaanbod geweldig

prima afhandeling

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goede en snelle afhandeling order

Wederom goede ervaring met mijn bestelling van order van hartman ligbed met kussen. Netjes en snel geleverde

Niet op tijd geleverd

Mijn verjaardagscadeau kwam niet op tijd aan en na zelf telefonisch contact met jullie te hebben gezocht kwam het cadeau 3 dagen later aan. Verkeerde handeling bij verzending geweest

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden