Doen wat je belooft

En mooie aanbieding die ook nog eens netjes is afgeleverd.

super service

Ivm met een gebroken tegel een nieuwe geregeld. helaas kwam die kapot aan via de pakketdienst. Maar na een mailtje werd er een nieuwe geregeld en die was heel. Top service en wij hebben weer een nieuwe tafel.

Snel en zorgvuldig!

Een heel goede ervaring gehad.

• Gekocht via: Webshop

Prachtig product heel erg blij mee

• Gekocht via: Webshop

Goed advies prettig geholpen goede service en goede aflevering

Goed advies prettig geholpen en goede service en goede aflevering.

Prima ervaring

Nesling rolgordijn online besteld werd goed op de hoogte gehouden via de mail . Ook fijn dat je achteraf kunt betalen

Kan beter

Hoes besteld voor over mijn ligbed na 8 dagen nig steeds niets ontvangen bleek na mijn telefoontje dat deze niet voorradig was. Na 17 min in de wacht te staan aan de telefoon werd mij dit verteld. Volgens mij is het wenselijk dat de klant geïnformeerd wordt hierover nu nog 1.5 week wachten voordat in deze ontvang.

Wat een super service

Platinum zweefparasol bundel set besteld via de website. Wat een snelle service. Van Der Garde heeft mij geholpen om toch in korte tijd te kunnen genieten in mijn tuin. Van bestellen tot aan de bezorging toe super service.

• Gekocht via: Webshop

De webshop is prima, maar de vriendelijkheid van de bezorgers liet te wensen over...

De bezorgers waren niet echt in de stemming om te overleggen waar ze het pakket konden neerzetten..

• Gekocht via: Webshop

Alles Netjes en correct wordt het afgeleverd

Alles wat ik bestel is altijd in orde

Vlotte levering

Mijn bestelling is vlot geleverd en voldoet exact aan de verwachtingen.

• Gekocht via: Webshop

ZEER tevreden over product en levering

ZEER tevreden over product en levering. Dierlijkheid over het afspreken van de levertijd, de site geeft aan dat de mogelijkheid bestaat echter na betstelling en afrekenen is de overleg mogelijkheid niet aan te geven. In mijn geval wel na een telefoontje. Over levering en voorraad intern breder overleg zodat de levering niet eerst wordt uitgesteld en een week later toch al een afleverdatum gepland staat en wordt uitgevoerd.

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering, er was iets beschadigd en kreeg snel nieuwe, fijn

correct product prijs/kwaliteit

correct product prijs/kwaliteit

Perfecte snelle levering

Dit is gewoon een zeer nette onderneming En je krijgt er een goed advies bij TOP hoor Henny

• Gekocht via: Webshop

Snel te bestellen en op datum afgeleverd

Fijn ligbed van goede kwaliteit

Heel goed

Onze platinum parasol werd volgens afspraak binnen 3 dagen geleverd. 10 min. voor de levering kregen we een sms. Wat zijn we tevreden met onze parasol. Mooi,functioneel door kantel functie maar ook door de mogelijkheid om de parasol te draaien middels een pedaal. Een aanrader om wel de parasol voet er bij te kopen die door vd Garde wordt geadviseerd. Deze voet is minstens zo mooi als de parasol.

• Gekocht via: Webshop

Vlotte bezorging. Uiterst vriendelijke en behulpzame bezorger.

Artikel: Goede kwaliteit- Prijsverhouding

Snelle en goede levering

• Gekocht via: Webshop

snelle service en duidelijke communicatie

de bestelde tuinparasol is gemaakt van degelijk materiaal

• Gekocht via: Webshop

Veel keuze, goed advies en goede service!

Eetset en loungeset gekocht, en bij levering bleek het de verkeerde loungeset te zijn. Excuses en nieuwe afspraak gemaakt, we kregen een mooie gaslantaarn voor het ongemak. Heel blij met onze prachtige tuinmeubelen!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Super service

Snelle levering, stoel was niet helemaal goed. Echter is dit top opgelost. Wij zijn heel blij met de tuinmeubelen

Netjes op tijd afgeleverd

Goed en snel geholpen in opheusden.Alleen levertijd mag wat korter.

Zeer goede service

Snelle reactie op mail. Kapot parasoldoek is vervangen. Snelle service. Via bol.com gekocht

prima geregeld. Online besteld. Snel in Huis. Tevreden over de stoelen

Dalwagenseweg 17