Top producten en snelle levering

Van de Garde is een hele mooie zaak met voor ieder wat wils. Ook voor de mensen die wat minder te besteden hebben is er voldoende keus hier. Aanrader! Erg vriendelijke personeel welke ook de tijd voor je nemen en goed naar je wensen luisteren onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Snelle levering en meubelen keurig ingepakt zoals het hoort. Top!!! Wij zijn super tevreden met onze tuintafel en loungeset. Daar kan Kees Smit een voorbeeld aan nemen!

supper

zeer mooie tuin set gekocht ,en zeer snel geleverd .Een echte aanrader. Zeer ruim en aantrekkelijke keuzes

Wat een keuze ... fantastisch

Het was niet echt druk en de bemensing was redelijk. De mevrouw, die mij hielp was heel vriendelijk en behulpzaam. Een dikke tien. Ze adviseerde mij goed; het was al met al een fijn bezoek en ik kom vast nog eens terug.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Keurig gebracht en prima ingepakt.

Keurig afgeleverd, aardige vrolijke bezorger, prima verpakt.

Uitstekende service.

• Gekocht via: Webshop

kopen ging goed maar daarna ........

materiaal werd netjes op tijd thuis afgeleverd de juiste boutjes om blad van de tafel te bevestigen zaten er niet bij. frame van de tafel miste 3 boutjes en ringetjes zodat ik dit nog niet in elkaar heb kunnen zetten.' melding gedaan, tafelblad kan nu vast worden gezet (binnen 1 wk). frame van de tafel kan nog niet goed in elkaar gezet worden... het is mooi en goed materiaal, de set is verder prima. jammer dat levering dan niet compleet is.

GOEIE KWALITEIT

wij hebben eerder een parasol hoes besteld tot grote tevredenheid maar na jaren buiten staan, waren wij aan een vervanging toe, dus nu weer een frisse nieuwe hoes.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

De hoes voor onze bank was snel in huis

uitstekend

gewoon op alle fronten goed

Alles wordt prima geregeld

Alles wordt prima geregeld.

Perfecte service

Zowel bestellen als leveren top.

Hartstikke goed

Een mooie lounge set, prima geregeld

Positief

Heel fijn contact, goed mee gedacht en super service!!

Service perfect

Fantastisch geholpen door een van uw medewerkers. Aflevering heel goed.

kan niet beter

Goed advies

Vriendelijk geholpen

Fantastisch geholpen

Wij zijn heel goed geadviseerd en geholpen door een lieftallige jongedame. De levering ook binnen de afgesproken tijd. En we zijn heel gelukkig met de nieuwe stoelen die heel goed staan bij de vroeger door jullie geleverde Kettler tafel en hockers. En het zitcomfort is uitstekend.

Goede levering, conform afspraak

Ik werd na aankoop goed op de hoogte gebracht en gehouden i.v.m. leveringsdatum enz. De bezorger gaf een berichtje voor aflevering. Goede service in het algemeen.

• Gekocht via: Webshop

Hangt af wat er met mijn vraag word gedaan ,dan pas kan ik een cijfer geven .

• Gekocht via: Webshop

Mooi meubilair en prettig geholpen.

Op de website al voorkeur uitgezocht en in de winkel bekeken. Prima meegedacht door winkelmedewerker zonder zich op te dringen.

Mooie parasolvoet

Verleden jaar er al een besteld. Nu een tweede, met verbeteringen qua bevestiging.

Na bestelling keurig afgeleverd

Tussen bestellen en leveren zat vijf weken. Van tevoren was dit duidelijk verteld. Daarna, keurig na gemaakte afspraak geleverd.

Snelle afhandeling van klacht

Na volgens afspraak de nieuwe tafel en stoelen geleverd te hebben gekregen, bleek er ergens in het transport iets mis te zijn gegaan. Van 2 stoelen stond één poot helemaal scheef/verbogen onder de stoel en bij de beide andere stoelen was één poot enigszins scheef. Van der Garden regeerde echter zeer snel op mij reclamatie en stelde voor de 4 stoelen om te ruilen. Omdat ze in eerste instantie zelf het vervoer wilden doen maar eigenlijk niet in onze regio kwamen, dacht ik dat het nog een lastig verhaal zou gaan worden, de voorgestelde datum zouden wij er nl. niet zijn. Uiteindelijk kreeg ik de melding dat ze toch weer een vervoerder zouden laten rijden en nog eerder dan de eerder voorgestelde datum kwamen ze netjes volgens afsprak de stoelen omruilen. Deze keer waarschijnlijk met iets meer zorg behandeld. We kunnen er deze zomer dus nog lekker van genieten.

Snelle levering

• Gekocht via: Webshop

Levering is goed verlopen.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden