Precies wat ik wilde

Had al zo’n zelfde parasol. Kreeg hem netjes op tijd.

Snel en efficiënt

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Voet was goed en wieltjes eenvoudig te monteren.

• Gekocht via: Webshop

Top website met mooie producten

Ik heb hier alles gehaald om mijn tuin een stukje fijner te maken. Mooie website met alles wat ik nodig had. Verzending ging snel en was goed geregeld. Zeker een aanrader!

• Gekocht via: Webshop

Netjes geholpen in de winkel

Wij kochten een tuinset zelf opgehaald dit duurde echt een uur het moest uit hal 1 of 2 komen en dat duurde echt veel te lang Zelfs het personeel snapte niet waar de vrachtwagen bleef. Dit had echt beter gemogen tot gevolg gingen wij met 30 graden te laat weer terug naar huis en voor de vrijdag middag u snapt het al kwam daar nogmaals anderhalf uur bij file.

Snelle levering

Fijne showroom met toilet en drinkhoekje. Ik vroeg echter waar de lounchebanken met een hoge zit stonden en ik werd beneden een hoek in gewezen terwijl er boven nog afgeprijsde artikelen stonden waar net de loungebank stond die ik zocht ...afmeting die erop stond klopte echter ook niet. Maar verder goed geholpen en heel snel geleverd.

• Gekocht via: Showroom Duiven

De hoes was gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Mooie hoes. We zijn er blijnmee

• Gekocht via: Webshop

Prima product en zeer snelle en goede service

Prima product en zeer goede service.

Mooie degelijke opklapbaar tafel

Snel geleverd, vriendelijke bezorger.. Zeer tevreden over de aankoop.

• Gekocht via: Webshop

Prettige ervaringen het is een feest als vd garden is geweest.

Wij hebben al heel wat producten gekocht met alle een zeer prettige ervaring. Vriendelijke service sterkte matrialen en houden zich aan hun word voor ons nergens anders meer.

Goed en snel.

Maandagochtend besteld en woensdagochtend geleverd.Nette en keurige bezorger ,alles op afspraak.

Goed behandeld

We werden door de verkoper goed geholpen en de aflevering was ook goed

Uitstekend afgehandelde aankoop.

het bestelde artikel bleek achteraf uitverkocht te zijn. Telefonisch ben ik hiervan op de hoogte gesteld en is mij een aanbod gedaan voor een duurder vergelijkbaar product tegen dezelfde prijs als het bestelde. Dit is service en klantvriendelijkheid in optima forma. Uitstekend gedaan Van Der Garde Tuinmeubelen!!

Helemaal top!

Prachtige parasol, snel geleverd, voet ter plekke gemonteerd, mooie en degelijke parasol met hoes, en stevige mooie voet.

Prima verzorgd

Goede prijs, snelle levering en goed verzorgd

• Gekocht via: Webshop

Erg goed geholpen bij de aanschaf van een parasol.

In de showroom in Apeldoorn waren verschillende soorten parasols en doeken te zien. Na goed en duidelijk geholpen te zijn een parasol besteld waardoor we nu wel lekker buiten kunnen zitten.

Vlotte service.

Duidelijke mail verkeer en nette afhandeling .

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Bouwpakket met duidelijke beschrijving. Degelijke 3 persoons tuinbank Levertijd 2 dagen.

• Gekocht via: Webshop

na eerst een kapotte doos en parasol gelijk terug gestuurd, twee dagen later een nieuwe parasol geleverd jammer was er geen hoes bij.

Snelle service

Supersnel en kwaliteit

• Gekocht via: Webshop

Uitstekende service in de winkel en supersnel thuisbezorgd!

Genieten van onze nieuwe loungeset.

Hele goede service

We hadden een kleine klacht over een tafeltje wat lichte schade had, ze hebben heel snel en met een goed voorstel gereageerd, heel fijn!

Hartelijk

Er ontbraken wat onderdelen bij de parasol voet, mail verzonden en de situatie uitgelegd, kreeg snel antwoord per mail terug en de onderdelen worden nu nagezonden aan mij. Ben heel blij met deze service !!!

• Gekocht via: Webshop

Goede voorlichting en snelle levering

Prettige ontvangst en duidelijke voorlichting. Men nam alle tijd voor ons en de Ketlerstoelen met kussen werden snel geleverd.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Veel keus en zeer klantvriendelijk en snelle levering.

Een paar maand geleden in de showroom geweest. Er was veel keus en ben er zeer klantvriendelijk geholpen en natuurlijk mijn aankopen daar gedaan. Vorige week nog online een extra stoelkussen besteld. Deze werd ook snel geleverd, zoals stond aangegeven. Ik ben zeer tevreden en ga voor mijn volgende aankopen zeker weer naar Van der Garde en kan het andere ook zeker aanbevelen.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden