Goed product en snel geleverd.

Alles 100 % naar wens.

snelle levering, goede service

Vriendelijke vertrouwenwekkende website, gemakkelijke bestelprocedure, snelle levering, vriendelijke en behulpzame bezorger, prima product.

Prima service, snelle levering

Tuintafel besteld, snel en netjes afgeleverd. Bezorger komt op afgesproken tijd en meldt zich kort ervoor dat zij over x minuten voor de deur staan

• Gekocht via: Webshop

Kwaliteit en prijs Top!!!

Prima eerste kennismaking

Snelle levering

prima. snelle levering. zag er prima uit, Alleen er komt veel katoen uit de kussens, elke dag overal wordt katoen. Rest de loungeset is prima.

Geweldig!

Hele mooie tafel, stabiel en goed inklapbaar! Heel blij mee! En een goeie prijs!

Goede uitleg en service

Tijdens het uitzoeken van de loungeset zijn we erg goed voorgelicht. De levering ging ook erg goed.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goed advies, goede comunicatie.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Top produkten

Goede bezorgdienst terras set zoals staat vermeld . Goede prijs kwaliteit.

• Gekocht via: Webshop

Gebroken tafel maar wel oplossing

Tafel kapot gekregen waarschijnlijk door transport. Is goed opgelost uiteindelijk!

Ben zeer tevreden!

Snelle levering. Er miste een dopje van de tafel. Heb contact gehad met Van der Garde en het werd gelijk opgelost. Echter het dopje dat ze hadden gestuurd paste niet en toen heb ik weer contact gezocht. Ze hebben gelijk weer actie ondernomen en alles is naar grote tevredenheid opgelost!

Vlotte en snelle levering

Aankoop geplaatst omdat de gelijkenis met onze bestaande parasol zo goed als gelijkwaardig is.

Buitengewoon nette service

Na levering van onze loungeset bleek het tafelblad gebroken en wat kunststof van de bank stuk. Na het sturen van fotos werd de service keurig afgehandeld, direct een nieuw blad besteld en na een week geleverd en voor de overige schade kregen we een nette compensatie. Tuurlijk wil je dat alles in één keer goed is maar als het dan niet zo is is het erg fijn als er op deze manier gehandeld wordt. Tevens vind ik de service van de chauffeurs ook top! Pakken alles netjes uit en wordt tot in de tuin geleverd.

goed en snel geregeld

onderdelen van parasol nodig, na mailcontact goede communicatie en onderdelen snel geleverd

Zeer goede parasol.

Parasol, parasolvoet en hoes zijn van zeer goede kwaliteit. Het oogt heel mooi in onze tuin en biedt heel goede bescherming tegen de zon

• Gekocht via: Webshop

In de showroom Duiven goed geadviseerd en leuk geholpen en daardoor .zes personen tuinset met relaxstoelen en ook nog twee bijpassende relaxstoelen met voetensteun en tafel.Ook hoes voor de set erbij gedaan. Binnen 1week geleverd en neergezet. Prachtig en heerlijk om op te zitten / relaxen. Aardige bezorgers en alle verpakkingen meegenomen.

• Gekocht via: Showroom Duiven

snelle levering

prima. snelle levering. zag er prima uit.

• Gekocht via: Webshop

De levering is volgens afspraak uitgevoerd.

Zie voorgaande.

Snelle service voor extra onderdelen

Snelle service voor extra onderdelen

Fantastisch meegedacht

Wij hebben meubilair gekocht voor het hospice. Hierin werd eerlijk en duidelijk advies gegeven. Goeie tips! Waardoor onze gasten nu heerlijk kunnen genieten op het terras.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goed advies en uitleg van de verkoper. In eerste instantie ruim drie maand leertijd maar na even een paar telefoontjes van de verkoper toch al na drie weken alles keurig af geleverd. Ook top bezorgservice !

Mooie granieten parasolvoet

Ik was op zoek naar een parasolvoet van minimaal 35kg om mijn houten parasol in te kunnen plaatsen. Ook wilde ik de parasol makkelijk kunnen verplaatsen om op een andere plek in de tuin schaduw te kunnen creëren. Een zoekopdracht leidde me naar Van der Garde tuinmeubelen. Daar vond ik al snel de Sevilla granieten parasolvoet op wielen. Deze heb ik besteld en de levering vond plaats op de datum zoals aangegeven op de website. In deze periode van drukke bezorgdiensten geen sinecure! De wielen waren eenvoudig te monteren en door de uitneembare pasringen was de parasolstok goed vast te zetten. Prima koop!

• Gekocht via: Webshop

Geweldige tuinmeubels met goeie service

Na diverse winkels bezocht te hebben, zijn we voor de tweede keer weer wezen kijken bij van de Garde in Duiven. Onze ervaring met van der Garde is erg positief. Mooie meubels. Juiste prijzen. Valt te onderhandelen, maar prijzen zijn al goed. Vriendelijk behulpzaam personeel. Goeie kwaliteit. Snelle levering. Kortom een aanrader om daar je tuinmeubels te kopen.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Geweldige service

De meneer die ons geholpen heeft kwam van de vestiging Opheusden vertelde hij. Een heel ervaren man die wist waar hij over praatte en gaf ons een goede uitleg hoe en waar je op moest letten. Nadat wij moesten kiezen uit 2 hoekbanken zei hij ik laat jullie even alleen dan kunnen jullie samen er nog in gaan zitten en overleggen. Wij vonden dat heel erg fijn dat ons dat aangeboden werd. Dus wij zijn vol lof over dit bedrijf. Trouwens onze eerste loungebank kwam ook bij van de Garde (Opheusden toen alleen nog) vandaan. Onze nieuwe loungebank staat er inmiddels en genieten er erg van

Snelle levering, mooi product

Erg leuk tête-à-tête bankje gekocht. Ziet er mooi uit en zit prima. Van bestellen tot afleveren liep alles helemaal goed. Ik zal zeker nog eens bij hen gaan kopen.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden