Mooi materiaal

Super snel bezorgd en mooi materiaal

Zeer goed bedrijf

Met de aankoop in de winkel goed uitleg . Denkt mee wat voor jou De goede keuze is Vriendelijke geholpen En goeie aflevering aan huis⁰

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goed, voorlichting niet compleet

Ok

Heel positief!

Op Internet makkelijk te vinden! Super snelle levering! Mooie stoelen!

• Gekocht via: Webshop

Goed geïnformeerd over het materiaal

Heel vrijblijvend en relaxd geholpen. Goede en eerlijke uitleg gekregen over het materiaal en onderhoud.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Goede service en flexibele levering

Fijn geholpen in de showroom met een mooie prijs en extra toebehoren. Ook fijn dat je met creditcard kan betalen.

Prima tuinbank

Bankje zat zo in elkaar klaar voor de zomer

• Gekocht via: Webshop

Fijne service en snelle levering

We hebben een mooie tuinset uitgezocht. Deze konden we niet gelijk in onze overkapping kwijt dus mochten we hem op afroep laten komen. Dit kon al binnen een week, TOP! De bezorgers waren netjes op tijd en brachten de dozen zelfs naar de achtertuin. De set is mooi stevig, maar niet zwaar. De kussens zitten heerlijk. En de tafels zijn prachtig! Heel blij mee!

Gewoon heel goed!!

Zeer prettig telefonisch contact en uitstekend advies, klantvriendelijk. Een verademing!

Precies wat we zochten

Na een bezoek aan de showroom meteen de picknicktafel besteld, inmiddels staat hij op ons terras te shinen we zijn er erg tevreden mee.

Wat een genot.

De stoelen en tafel uitgepakt en waar nodig in elkaar gezet. Heerlijke tuinmeubels waar we hopelijk nog lang plezier van hebben. In de winkel keurig geholpen en alle beloftes zijn nagekomen. Top.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Werd snel geleverd. En het is een mooie tafel

Goede webshop

• Gekocht via: Webshop

prachtige parasolvoet; snel geleverd; uitstekende prijs incl. vervoer

Boven verwachting.

Heel aangenaam, prettig, meedenkend

Door een advertentie, tijdens onze vakantie, in Apeldoorn geweest in de showroom. Erg prettige ontvangst. Niet opdringerig. Kregen alle tijd en men was nog vriendelijk toen we uiteindelijk niets kochten. Na enige tijd alsnog besloten te bestelling. Alle contact via chat/mail. Hielpen ook hier meedenken en zoeken naar hetgeen wij zochten. Uiteindelijk alles gekocht en het ziet er heel fraai uit. We kunnen er voorlopig weer tegen?

• Gekocht via: Webshop

Mooie en degelijk afgewerkte tuinbank

Deze tuinbank via de webshop v Garde uitgezocht en besteld. Het is een mooie en degelijk afgewerkte bank van 150cm die prima zit door de afgeronde vormen en er ook nog eens fraai uit ziet Klasse zoals zij een webshop aankoop laten verlopen t/m afhandelen afleveren van de tuinbank. Compliment ook aan koerier bedrijf die hele aflevering t/m laatste 10 min goed communiceert. Bank was als bouw pakket ingepakt. Met bouw instructie goed te doen

Geweldige service

Binnen een week een super tuinbank met kussen. Levering is precies gegaan zoals werd doorgegeven.

Doen wat ze beloven.

Heb al meerdere malen via internet iets bij VanderGarde besteld c.q. gekocht. Hele proces verliep duidelijk en snel.

Goed en goed geprijsd

De bezorger kwam aan en ik vroeg hem het bestelde product bij de buren te leveren. Geen probleem. Tot ik me realiseerde dat de parasolvoet 120 kg was. Ook geen probleem om toch een stukje door te rijden tot mijn huis. De bezorger dacht mee over een handige plek om het neer te zetten (ivm montage). Toen we het uitpakten 2 dagen later zagen we goede kwaliteit, mooi spul, fijn verpakt. Echt waar voor je geld.

Fantastisch

Ik bestelde mijn tuinstoelen en de volgende dag werden deze al afgeleverd. Keurig nestjes allemaal met e-mail berichten hoe laat de levering kon worden verwacht. Een pluim van mij.

• Gekocht via: Webshop

Stevige parasol met degelijke verijdbare voet

Overzichtelijke site.. goede zoekcriteria en toelichting. Stevige parasol, en mooi van kleur, charcoal. De voet was makkelijk te monteren en rijd goed over zowel het bankitai vlonder als als de iets oneffen tegels. Bezorging was qua timing onhandig. Het bericht kwam een halve dag van tevoren, en kon niet over gecommuniceerd worden, waardoor ik net niet meer thuis was . Maar gelukkig stond het er nog toen ik thuis kwam!

Geen probleem

Snelle levering en daarna snelle retourzending zonder problemen

• Gekocht via: Webshop

Veel keuze en snel en op tijd in huis

Heel prettig en ga op zoek naar een ander artikel via de website.

Mooie stoelen.

Prima advies van de verkoper. Stoelen zijn besteld en werden precies zoals afgesproken thuis bezorgd.

Sehr zu empfehlen. Netter Kontakt und schöne Ware

Toller Service und netter Kontakt. Ich hatte Stühle nach Amsterdam bestellt, die zu einem bestimmten Zeitpunkt dort eintreffen mussten und alles hat hervorragend funktioniert. Abgesehen davon das die bestellten Stühle auch noch schön und qualitativ hochwertig sind war ich mit den freundlichen und zuvorkommenden Mitarbeitern sehr zufrieden. Daher bestimmt auch für Lieferungen nach Deutschland zu empfehlen.

• Gekocht via: Webshop

Fijne winkel. Aardig en kundig personeel.

Fijne winkel. Veel keus, aardige en kundige verkopers. Order netjes geleverd volgens afspraak.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden