Kwaliteit en overzichtelijke webshop, zeer snelle levering!

Een mooie degelijke zweefparasol met toebehoren besteld. Ik had niet uitgebreid prijs vergeleken met andere aanbieders, maar mijns inziens is van der Garde vrij scherp met prijzen! Dinsdagavond na 8 uur besteld, en donderdagmorgen al in huis.

Snelle levering prima kwaliteit

De bestelde spullen zijn mooi en degelijk. Ze werden snel geleverd.

Goede kwaliteit

Hoes is van goede kwaliteit. Makkelijk om tuinset te plaatsen en eenvoudig met klittenband vast te zetten. Heeft de eerste storm doorstaan en overleefd

Snelle bezorging

Goede kwaliteit

G E W E L D I G !!!!

Op maandagmorgen besteld, dinsdagmorgen (met exacte tijd) bezorgd☆☆☆☆☆

• Gekocht via: Webshop

Prima communicatie, snelle bezorging en goed product

Via de webshop een parasol besteld. Duidelijke site. De bezorging was snel en werd keurig in de tuin afgeleverd. Prima product. Laat de zon maar komen

Goed en eerlijk advies.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Product voldoet. Planning van aflevering kon beter

Het parasol voldoet. De planning van de aflevering kon beter. Bij de bestelling werd vermeld dat de leverdatum 2 tot 3 dagen voor de aflevering zou worden vermeld. Dit gebeurde niet. In plaats daarvan kreeg ik een melding van de bezorger de dag voor de geplande datum. Aangezien ik die dag niet thuis zou zijn heb ik moeten regelen dat iemand anders de levering zou accepteren en die persoon is expres daarvoor thuis gebleven. Op de dag van aflevering werd door de bezorger gemeld dat de levering toch niet die dag plaats zou vinden maar dit gebeurde zo laat dat iemand voor niets thuis is gebleven wat ik erg vervelend vind.

• Gekocht via: Webshop

foutieve levering werd prima en uiterst vriendelijk opgelost

• Gekocht via: Webshop

Artikel is precies wat ik bedoelde

Snelle levering voor een mooi artikel. Voldoet aan mijn verwachtingen.Ben er erg blij mee

top.

zeer goede en snelle service.

• Gekocht via: Webshop

Kunt er van op aan. Uitstekende goede service

Top service

Snelle levering, goede kwaliteit loungeset voor een mooie aanbieding. Volgende keer bestellen wij zeker nog een keer hier.

Top kwaliteit

Aanrader, top kwaliteit

• Gekocht via: Webshop

Veel keuze en prima advies!

Niet verder zoeken!

Oke

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goeie afspraken, keurig geleverd.

Via webshop besteld en netjes volgens afspraak geleverd.

• Gekocht via: Webshop

Goede service en snelle levering

Mooie loungeset besteld op zondag en op vrijdag daarna al geleverd. Uitstekende kwaliteit loungeset en zit lekker onder onze nieuwe overkapping.

• Gekocht via: Webshop

Goede service, prettige medewerkers. Alles wordt op de plek gezet tijdens de bezorging. Je moet het alleen nog even in elkaar zetten. Snelle levering.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

De service is geweldig!!

Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het versturen en hoe het product bij je thuis wordt bezorgd.

heldere info

goede product info, waardoor retourzendingen worden geminimalisserd. En vriendelijk, klantvriendelijk

• Gekocht via: Webshop

Goede klantenservice en het probleem met de parasol goed opgelost. Daarom 5 sterren

• Gekocht via: Webshop

Prima service en prijs, snelle levering!

Prima prijs en snelle levering! Telefonisch contact verliep heel fijn!

• Gekocht via: Webshop

Goede en fijne lounge hoes

We hebben iets te groot besteld. Dus is het niet mooi strak. Beetje rommelig. We hebben een lounge bank van 300x300 x 70 en dan was er in die maar niet 5 cm groter wat aanbevolen wordt. Maar dat doet niet af dat de kussens en bank mooi droog blijft. We zijn er heel tevreden mee.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden