Top service!

Goede service!

Na de aanschaf van een parasol merkte ik na twee dagen gebruik dat een hendeltje was gebroken. Na een e-mail naar de klantenservice te hebben gestuurd, kreeg ik verrassend snel een reactie en stuurden ze zonder kosten een vervangend hendeltje. Helaas ging het aan mijn kant mis en verloor ik het vervangende hendeltje. Ik besloot opnieuw contact op te nemen met de klantenservice en legde de situatie uit. Tot mijn genoegen stuurden ze opnieuw, zonder enige aarzeling, een nieuw vervangend hendeltje, wederom zonder kosten. Top service!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Zeer vriendelijk,

Super zaak met vriendelijke mensen en goede service,

Uitmuntend

Voor ons buitenbed zijn we waanzinnig goed geholpen en dit tevens we ook door aan onze kennissen

Perfecte Service

Al diverse online wat besteld. Iedere keer een top service

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering en nergens goedkoper

Heel slechte service

Bij Van der Garde Opheusden 2 opklapbare tuintafels gekocht à 499 euro per stuk. Dacht voor dit bedrag degelijke tafels te hebben. Bij ingebruikname bleken de tafelbladen op het onderstel te draaien. We hebben hierover met Van der Garde gemaild en zij vroegen ons een filmpje te sturen. Hebben wij gedaan, hierop was duidelijk te zien hoe erg het tafelblad draaide op de kolom. De heer Rob Nannenberg, medewerker van Van der Garde, mailde ons terug met de medelingen dat hij contact had opgenomen met de service monteur. Deze zou er goede kijk op hebben en die zei dat hier niets aan te doen was. Dit antwoord bevredigden ons niet. Toen hebben wij zelf twee klussers laten komen. Die zagen meteen wat er aan de hand was. De schroeven onder de voet van de kolom van beide tafels zaten los en de pal van de tafelbladen zaten niet in de daarvoor bedoelde uitsparingen van de kolom. Onze klussers hebben een en ander in orde gemaakt en nu zitten de tafelbladen vast. Dit heeft ons extra geld gekost. Wij hebben bovenstaande doorgegeven aan de heer Nannenberg. Zijn antwoord was dat hij blij was dat het probleem opgelost was. Ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat hier sprake is van een hele slechte service. Daarom zal ik bij niemand meer Van der Garde tuinmeubelen aanbevelen

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Snelle reactie na de bestelling

Helaas deed de bezorgdienst er 4 dagen over om mijn bestelling te bezorgen, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Prima kwaliteit, prijsverhouding

Luxe loungeset gekocht van van der Garde tuinmeubelen, welke binnen 4 werkdagen na bestellen gratis aan de deur thuis gebracht is. Prima, robuuste kwaliteit materiaal en heerlijke dikke kussens.

Snelle levering

Heerlijke verstelbare stoelen besteld

• Gekocht via: Webshop

Heel snelle levering en fantastisch ingepakt ter bescherming.

Snel en netjes bezorgd.

De bezorger heeft het pakket netjes neergelegd zodat ik er niet mee hoefde te sjouwen!

transporteur nok

Volgens de website kon ik een aflevertijd aangeven, dit is handig vanwege mijn werk. Vervolgens doen ze hier niets mee en kon ik iemand regelen voor in huis. De parasol en losse onderdelen werden netjes in huis gebracht, alleen de voet 90kg werft op een pakketje voor de deur gezet en niet effe met 2 man binnen gezet, kom ik hier na mijn werk zelf aan liggen hengsten. Verder prima parasol maar transporteur had wel hulpbehoevender morgen zijn.

• Gekocht via: Webshop

Prima kwaliteit en snelle levering

Tassen voor tuinkussens besteld. Voldoen aan onze verwachtingen l.

Via Fonque tuinstoelen gekocht

Prima geholpen door klantenservice met 2 nieuwe stoelpoot-doppen

• Gekocht via: Webshop

Correcte en snelle afhandeling van klachten

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering, blij met mijn bankje

Het tète a tète bankje werd snel geleverd. Het monteren was even puzzelen maar te doen. Ik ben blij met het resultaat.

Doen wat ze beloven.

Wij zijn blij met onze spullen. Levering volgens afspraak en service achteraf was ook prima. Vriendelijke behulpzame mensen. Bezorger was zo vriendelijk te helpen met het in de tuin zetten van de spullen(niet te tillen voor 1 persoon)

• Gekocht via: Webshop

Super klantvriendelijk en kwaliteit bewust

Binnen de garantie termijn kon ik zonder moeite m8jn tuinbank omruilen. Geen enkele discussie ! Top

• Gekocht via: Webshop

Eerlijke firma en eerlijke prijzen

Zeer tevreden over onze mooie terras relax fauteuils

• Gekocht via: Webshop

Ben heel tevreden met mijn tuinset, nu het weer nog.

• Gekocht via: Webshop

Vooraf online goed geholpen een een snelle levering.

Fijne ervaring gehad en wij zijn blij met onze parasool. Vooraf werd er goed meegedacht over de as levering en deze verliep ook keurig.

• Gekocht via: Webshop

prima ondanks afgebroken boor in een schroefgat

zie boven

Dalwagenseweg 17