Super mankeerde niets aan

Hele snelle levering, telefonisch contact was heel goed en bezorger was een hele aardige man die keurig op tijd was. Al met al; een zeer goede koop ervaring en een blije en tevreden klant

Erg mooie tuinset

Erg mooie tuinset . Jaren geleden ook een loungeset gekocht . Ook hier erg blij mee

• Gekocht via: Webshop

Goed advies van aankoop overkapping.

Klant vriendelijk bedrijf.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Prima volgens afspraak gekochte spullen geleverd

Prima ervaring. Goed geholpen in winkel.

Goede service.

Helemaal super

Gewoon snelle levering, even helpen, helemaal top.

Zeer tevreden!

Wij zijn in de showroom in Apeldoorn wezen kijken en later de meubels via de webshop besteld, de meubels zijn netjes op de afgesproken tijd geleverd. Heel blij mee!

Meedenken

Ze laten je rond gaan en dan na onze eigen vraag .komen ze je helpen en meedenken

Zeer tevreden met tuinstoelen

Leuke fijne tuinstoelen besteld, service en levering is prima. Een aanrader!

• Gekocht via: Webshop

Ruime keuze en de service top

• Gekocht via: Webshop

Fijne zaak vriendelijk personeel.

Na jaren op een van de Garde loungeset te hebben gezeten, besloten we voor een nieuwe te gaan. Als je tevreden bent dan kom je terug. Dus besloten wij weer een loungeset te kopen bij van de Garde. Na al die jaren was er nog steeds vriendelijkheid te vinden. Overigens onze oude loungeset heeft nog een tweede eigenaar gekregen, kan nog een paar jaar mee. Vriendelijke groet Fam Stoks

• Gekocht via: Showroom Duiven

De tafel is keurig bij ons thuis afgeleverd

We gingen voor een complete set bij vdg, echter konden we het niet eens worden in de winkel. Uiteindelijk de tafel met korting via de webshop kunnen kopen.

• Gekocht via: Webshop

Er miste een klemring op de parasolvoet. Gebeld, en binnen 2 dagen geleverd zonder gezeur. TOP

Zoals hierboven.

• Gekocht via: Webshop

Mijn tuinstoel was na garantie periode kapot. Zonder probleem een nieuwe stoel opgestuurd. Echt super service

Keurig geholpen en geleverd

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mooie tuinset maar kleur klopt niet

Ik heb een mooie tuinset ontvangen maar niet dezelfde die ik had gezien en gekocht in de showroom. Na contact kon ik de kussens wel om komen ruilen maar van dat aanbod heb ik geen gebruik gemaakt omdat het 3 kwartier rijden is en ik vond dat het jullie verantwoordelijkheid is dat er iets anders geleverd word dan ik gekocht heb. Vind dat erg jammer

Vlotte afhandeling.

De ene dag besteld en na 2 a 3 dagen al in huis. Netjes bezorgd ook en precies wat we wilden hebben. Dank u wel.

Super mooie fijne bank

Prachtige loungebank gekocht. Goede kwaliteit en zit (en ligt) heerlijk! Prijs is wat hoog, maar je krijgt wel kwaliteit. Helaas was de bank niet meteen leverbaar en zat er wachttijd op. Dit wisten we van tevoren en de beloofde levertijd werd netjes gehaald.

Top kwaliteit

Kussens voor hocker bevallen prima. Mooie print en lekker dik. Zijn van uitstekende kwaliteit. Snel en correct bezorgd. Zeer er zeer blij mee!

Uitstekende communicatieve verkoper.

Alles keurig volgens afspraak geregeld, en zeer tevreden over het eindresultaat in onze tuin.

Perfect op alle fronten

Medewerker die ons hielp luisterde eerst welk soort parasol we zochten, waar de parasol voor gebruikt zou worden en of er beperkingen waren in verband met de afmetingen. Informeerde ons goed ten aanzien van kwaliteit doek en kleur. Gaf uitleg over de werking. Gaf duidelijke informatie over de factuur en de aflevering. Aflevering en montage was prima.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mijn eerste bestelling bij vdgarde.nl….ging supersnel!

Onlangs een teakhouten tuinbankje besteld, en de volgende dag al kunnen zitten (op dat bankje hè ;-)). Mooie kwaliteit, stevig en het hele proces, inclusief bezorging is prima verlopen.

• Gekocht via: Webshop

Prima bank en perfecte bezorging

Vlotte afwikkeling via de webshop en nog een flinke kotting door het jubileum.En de bank zit prima en maakt mijn tuin helemaal af en gezellig.

Fantastische service

Ik was op zoek naar een vervangend doek voor een parasol. Van Der Garde heeft dus nog gewoon (zoals het hoort) een serviceafdeling die eea gewoon oppakken. Jeetje wat een verademing als iemand het gewoon regeld. Blijkt dat het model fout is, en daar is niks raars aan, en dat het retour kan. Blijkt zelfs dat het verkeerde wordt opgehaald en het juiste wordt geleverd. Waar vind je deze sevice nog. Menselijke fout wordt vlot geregeld. Helemaal super tevreden! Complimenten aan Dhr. Frehe can de serviceafdeling

Fijn, klantvriendelijk personeel!!

Verkoopster en verkoper voelden goed en snel aan waar ik naar opzoek was !

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden