heel goed bedrijf.

Dit is een heel goed bedrijf voor zowel levering van producten als de service en snelle levering!! Zeer vriendelijk als je hulp nodig heb.

• Gekocht via: Webshop

Mooi bedrijf met een groot assortiment tuinmeubelen

Goede services, onder het genot van een bakkie koffie de puntjes op de I gezet. De meubelen werden kort daarna netjes verpakt bij ons thuis afgeleverd. Als je het bedrijf niet ken, loop eens bij ze naar binnen voor meer inspiratie op te doen. Succes verzekert.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Helaas was het eerste pakketje niet geleverd door de vervoerder, maar na onderzoek van de service balie opnieuw verstuurd en goed aangekomen . Dus complimenten aan de service afdeling. En het bestelde pakket was conform de advertentie

• Gekocht via: Webshop

Top service en meedenken met ons als klant.

2 voetbankjes van Kettler door ons gezocht en in een verre bestelling en hoekje van het magazijn gevonden. Waren de absoluut allerlaatste.

keurig en snel .

3 Cosi gaslantaarns gekocht ,keurig en snel thuis bezorgd. We (ze) zijn er heel blij mee, en staan prachtig ,binnen en buiten !

• Gekocht via: Webshop

prima, duidelijk website en snelle levering

snel en vakkundig

• Gekocht via: Webshop

Van der Garde net zo degelijk als onze tuinstoelen!!1!

Op zoek naar nieuwe tuinstoelen en dan kom je al snel bij Van der Garde uit. Eerst bezoek gebracht in Opheusden om collectie goed te bekijken en diverse tuinstoelen uit te proberen. Daarna thuis de juiste keuze gemaakt en stoelen na een snelle levering netjes thuis bezorgd gekregen. TOP!

Klasse

Vlotte bediening en goed advies

Super!

Vriendelijk geholpen op de locatie in Opheusen. Binnen twee weken is onze prachtige bank geleverd!

Zeer klantgericht

Wij waren in Leusden en werden geholpen door Peter. We kregen zeer deskundig advies over de vragen die we hadden. Kennis van zaken was ruim aanwezig, en we hebben dan ook de sit & heat van Hartman gekocht. Zeer tevreden over verkoop en de levering.

Positief

Niets op aan te merken

Mooie producten, klantvriendelijk

fijne nette bezorging

tafel op de site uitgezocht. hij is hetzelfde als op de site. een prachtige onderhoudsvrije tafel die tegen weer en wind kan. fijne bezorging door een uitstekende en vriendelijke chauffeur!

• Gekocht via: Webshop

Een product van geweldige kwaliteit voor een goede prijs met attente klantenservice!

Na een frustrerende start door slecht systeembeheer en een externe bezorger die niet geschikt was voor de bezorgtaak, reageerde Van der Garde snel en loste alle problemen op. Hun eigen bezorgers waren uitstekend en stipt op tijd. Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen en zou er zeker weer bestellen.

• Gekocht via: Webshop

Goed product ontvangen en snel geleverd

• Gekocht via: Webshop

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Goed geholpen, voorzien van de nodige informatie. Vriendelijk personeel.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Parasol besteld snelle levering en super bezorgers

Super kwaliteit, snelle levering En perfecte bezorging alles netjes op de plek neergezet

Goede aftersales

Goede aftersales

• Gekocht via: Webshop

Service dienst reageerde adequaat.

Aankoop van louncheset hoezen was te snel door ons gedaan daar bleek dat fabrikant deze hoezen afraden ivm schimmel mogelijkheid.

• Gekocht via: Webshop

Fijn meedenkend geholpen, geweldige keuze, super aflevering

Zo maar binnen komen vallen, even rondkijken en dan heel prettig geholpen: vriendelijk, mee denkend over onze situatie, ook over wat er verder nog mooi bij aansluit. Niet zelf hoeven af te dingen", maar met aanbiedingen komen. Fijne wijze van afspraak maken, snelle levering, mooi binnen afgesproken tijdsvak en netjes op de plaats gebracht. Kortweg de 5 sterren meer dan waard

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Van der Garde hat eine sehr große Ausstellung mit tollen auch ausgefallenen Gartenmöbeln, die dort liebevoll dekoriert präsentiert werden. Wir haben uns direkt wohl gefühlt. Auch das Personal ist sehr freundlich und zuvorkommend und nicht aufdringlich. Wir fühlten uns sehr gut beraten.

• Gekocht via: Showroom Duiven

fijn bedrijf met goede service

Wij zijn erg tevreden over van der Garde. We hebben twee boxen besteld voor kliko's in te plaatsen. Een deksel was was niet helemaal goed. Een dag na onze melding werd er al een nieuwe opgestuurd. Ook het bedrijf dat het voor van der Garde thuis af komt leveren is super.

• Gekocht via: Webshop

Begrijpelijk en vriendelijk uitleggen.

Prima advies vanuit een ervaringsdeskundige.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Alles zoals verwacht.

Zeer zeker goed

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden