Top kwaliteit

Kussens voor hocker bevallen prima. Mooie print en lekker dik. Zijn van uitstekende kwaliteit. Snel en correct bezorgd. Zeer er zeer blij mee!

Uitstekende communicatieve verkoper.

Alles keurig volgens afspraak geregeld, en zeer tevreden over het eindresultaat in onze tuin.

Perfect op alle fronten

Medewerker die ons hielp luisterde eerst welk soort parasol we zochten, waar de parasol voor gebruikt zou worden en of er beperkingen waren in verband met de afmetingen. Informeerde ons goed ten aanzien van kwaliteit doek en kleur. Gaf uitleg over de werking. Gaf duidelijke informatie over de factuur en de aflevering. Aflevering en montage was prima.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mijn eerste bestelling bij vdgarde.nl….ging supersnel!

Onlangs een teakhouten tuinbankje besteld, en de volgende dag al kunnen zitten (op dat bankje hè ;-)). Mooie kwaliteit, stevig en het hele proces, inclusief bezorging is prima verlopen.

• Gekocht via: Webshop

Prima bank en perfecte bezorging

Vlotte afwikkeling via de webshop en nog een flinke kotting door het jubileum.En de bank zit prima en maakt mijn tuin helemaal af en gezellig.

Fantastische service

Ik was op zoek naar een vervangend doek voor een parasol. Van Der Garde heeft dus nog gewoon (zoals het hoort) een serviceafdeling die eea gewoon oppakken. Jeetje wat een verademing als iemand het gewoon regeld. Blijkt dat het model fout is, en daar is niks raars aan, en dat het retour kan. Blijkt zelfs dat het verkeerde wordt opgehaald en het juiste wordt geleverd. Waar vind je deze sevice nog. Menselijke fout wordt vlot geregeld. Helemaal super tevreden! Complimenten aan Dhr. Frehe can de serviceafdeling

Fijn, klantvriendelijk personeel!!

Verkoopster en verkoper voelden goed en snel aan waar ik naar opzoek was !

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Veel keuze, fijn advies en mooie set gekocht.

Eerst op ons gemak een rondje kunnen doen door de showroom in Opheusden. Geen pusherige verkopers, maar vriendelijke adviseurs. Op basis van onze wensen wist de betreffende medewerker ons precies het juiste set te adviseren. Levering vond (binnen 14 dagen) plaats op dezelfde ochtend dat er een baby geboren werd. Nieuws werd super leuk opgepakt door de bezorger en die heeft alles gewoon achterom bij ons in de tuin neergezet! Van bezoek in de showroom tot levering en gebruik echt super tevreden. 10/10

Top set gekocht

Prettige ervaring. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie set gekocht. Afspraken precies nagekomen. Levering was ook prima.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Product tevreden, levertijd veel te lang

Prachtige tafel met polywood blad! Blijft ook na regen heel mooi. Over aankoop zeer tevreden. Alleen de levertijd liet te wensen over. Zou binnen 10 tot 14 dagen zijn en werd bijna 3 weken. En dat terwijl het schitterend zomerweer was...

volgens verwachting

Prettig geholpen, snelle service

We zijn zeer prettig geholpen in de winkel in Duiven, zelfs de stagiaire weet wat klantvriendelijkheid is en hielp ons geduldig door de hele opdracht heen. Prima tips en uitleg. Ondanks de foutieve levering werd het artikel snel omgeruild, ook toen deze een defect had werden we weer snel geholpen. Dat de leverservice van GLS tekort schoot sja dat is anno nu iets wat er bij hoort. Ook toen we tussentijds de opdracht aanpasten, kregen we weer snel reactie en is alles snel in levering gezet. Kortom de aankoop van alle spullen als prettig ervaren, de prijs was goed en de levering en service uitstekend! Ga zo door.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Wij zijn heel blij met onze parasol van jullie, maar met de levering waren best wat fouten gemaakt.

Er was een verkeerde parasol geleverd, waardoor we twee keer contact hebben moeten zoeken met van de garde. De mensen van van de garde waren aardig en we werden goed geholpen, maar het heeft wel allemaal extra lang geduurd en ons veel energie en ergernis gegeven omdat de parasol niet paste en daarna de schroeven te klein waren. Daarnaast was er ook nog een verkeerde leverdatum dan voorheen was afgesproken, waardoor ik daar ook weer contact over heb moeten zoeken. Allemaal geen ramp want het product is goed maar het lever dan wel wat ergenis op over de service.

Super goed advies.

We werden super vriendelijk te woord gestaan. Daarna op een zeer correcte manier geholpen.

Geweldige tuintafel

Deze salon tuintafel besteld omdat we al zeer tevreden waren over een grote tuintafel van het zelfde materiaal ( geen onderhoud en gewoon buiten laten staan )

• Gekocht via: Webshop

Prachtige tuintafel. Stabiel, stoer en ruim. Ovaal met een zwart geschaard onderstel. Staat zo mooi in onze tuin.

Goed en betrouwbaar

Goede producten en snelle levering

• Gekocht via: Webshop

Hele goede service daarom kwamen we weer terug

Wij zijn ontzettend blij met onze tuinmeubelen. De levering was top netjes van tevoren opgebeld wanneer ze komen. Wij gaan er echt van genieten.

Goed opgelost

Super vriendelik personeel, je wordt echt verwelkomt met een vriendelijke lach en een bakkie koffie/thee. Helaas was er wat fout gegaan met de bestelling, maar s' middags werd ik gebeld en konden ze me haarfijn uitleggen wat er mis was gegaan. Ik stel het erg op prijs dat ze eerlijk vertelde wat eraan scheelde. En het mooie was dat ze ookal een oplossing hadden geregeld. Het tuinset kwam alleen een weekje later, maar dat paste ook uitstekend in onze agenda. We zijn er erg blij mee! Vriendelijke groet

Gewoon goed

Besteld en geleverd in korte tijd zonder problemen en voor een goede prijs

• Gekocht via: Webshop

Fijn geholpen. Goeie prijs. En snel geleverd.

TOP service!

Bij het uitpakken van de parasol bleek dat het doek beschadigd was. Na het sturen van de melding kreeg ik heen snel antwoord en werd een nieuw doek geleverd. Heel vriendelijk. Van Der Garde is en echte aanrader!

Heel mooie tuinset

Mooie tuinset waar we elke dag aanzitten. Stevig materiaal en snel geleverd. Heel tevreden met deze tuinset!

Professioneel

Wij zijn zeer goed, behulpzaam en professioneel geholpen en geadviseerd. Kregen een kop koffie en alles in een prettige sfeer. Prijs kwaliteit is prima in orde. Daarnaast duurde het 2 werkdagen voordat het geleverd werd en dat ook nog zeer precies en duidelijk! Ik had nog nooit van deze winkel gehoord, kan het iedereen aanbevelen gezien het assortiment ook

• Gekocht via: Showroom Duiven

Top bedrijf, uitstekende ervaring mee!

Wij hebben al diverse keren wat besteld, en onze ervaring blijft steeds hetzelfde. Goede communicatie, keurig op tijd geleverd en de kwaliteit van de producten is en waar het uiteindelijk natuurlijk omgaat prima!

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden