Geweldig goede en snelle service

Wij hebben via de website een tuinset besteld die binnen een week is geleverd. We zijn zeer tevreden over deze snelle en goede service. We zijn via mail en via de telefoon goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van aflevering. De tuinset bevalt ons uitstekend en voldoet aan de gestelde kwaliteiten. Klasse!

• Gekocht via: Webshop

Stevige en waterdichte hoes, maar de bezorging laat te wensen over

Ik ben erg tevreden over de Outdoor Covers loungestoel hoes 95x95x70cm zelf. Het materiaal voelt lekker stevig aan en doet precies wat het moet doen: hij is écht waterdicht. De hoes heeft de afgelopen tijd al enkele flinke regenbuien moeten doorstaan en mijn tuinstoelen blijven er kurkdroog en netjes onder. Een absolute aanrader qua kwaliteit! Minpunt vond ik echter de bezorging via GLS. De geplande bezorgdatum werd meermaals verzet, waardoor het uiteindelijk maar liefst 5 werkdagen heeft geduurd voordat ik het pakket in huis had. Dit is de reden dat ik mijn waardering met een halve ster verlaag. Verder is Van der Garde wat mij betreft een prima leverancier. Ik heb hier al vaker tot volle tevredenheid tuinartikelen besteld en de service en producten zijn altijd top in orde. De hoes zelf scoort wat mij betreft een dikke 5 sterren, maar door de frustratie rondom de bezorgdienst geef ik in totaal 4,5 sterren.

• Gekocht via: Webshop

Was, is en blijft een goed product.

Ik heb reeds jaren plezier van het product. Prijs kwaliteit is prima.

Probleempje maar netjes opgelost

De levering van de door mij bestelde parasol zou aanzienlijk langer duren dan gepland. Ik kreeg aangeboden om een nieuwe bestelling te plaatsen zodat deze wel snel geleverd zou worden maar gelukkig kwam er toen bericht van de transporteur dat de eerste bestelling alsnog onderweg was. Netjes bericht gekregen van de klantenservice van vd Garde. Overigens goed artikel tegen schappelijke prijs.

• Gekocht via: Webshop

Prima geholpen op tijd geleverd en alle afspraken nagekomen

In de showroom heel goed geholpen, men nam de tijd voor je en gaven uitstekende adviezen. Deskundige medewerkers

Uitstekend!!!

Ik heb 2 tuinstoelen besteld. Deze werden snel geleverd en zeer goed verpakt. Kortom....... ik ben een zeer tevreden klant!!!

• Gekocht via: Webshop

Gewoon op tijd en goed geleverd en zeer tevreden

Ik zag deze parasolvoet op de site en eerlijk was het goedkoopste, maar de levering en kwaliteit zijn top. Dus volgende keer gewoon weer hier bestellen

Precies wat we wilde

We hebben twee mooie stoelen en 2 voetenbankjes gekocht en zijn zeer tevreden (ook al regent het sinds de aankoop) Hartman is een goed merk en we hebben de Rolls Royce onder de stoelen uitgezocht. De Hartman Da Vinci standenstoel - Teak armleuning en Hartman Napoli voetenbankje. Het kost wat, maar je krijgt waar voor je geld. De levering ging volgens afspraak. We zijn een tevreden klant!

• Gekocht via: Webshop

Een bedrijf dat met je meedenkt ..

We zijn óntzettend blij met onze aankoop ... de Boavista Sunbrella allweather loungehoekbank - die na veel zoeken elders -DÉ perfecte zitbank is waar je 'niet weer vanaf komt' een bank voor je leven ! Kwaliteit .. Geen onderhoud en een vlekje is er zo uit. Dát is de bank die we zochten geleverd door een plezierig bedrijf !

mooie tuinmeubelen

Van der Garde Tuinmeubelen heeft goede en mooie tuinmeubelen , we zijn erg blij mee met de set die wij bij hun hebben gekocht .

• Gekocht via: Webshop

Loungeset hoes gekocht , past perfect en is supersnel erop en eraf te halen , snel geleverd .

Goed geholpen

Prima vriendelijk personeel. Mooie tuinmeubelen goede bezorging Alles prima in orde Ik al mijn vrienden en kennissen aan om bij jullie tuinmeubelen te kopen groetjes Hans

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Vernieuwend en verfrissend in Tuinmeubelland

uitstekende service en advies en ruim assortiment

Fanatastisch

We hebben de parasol gekocht nadat we de uitgebreide informatie hadden gelezen. Bij levering werd alles keurig in de garage gezet en gecontroleerd. Bij het in elkaar zetten raakte 1 wiel beschadigd. Na een telefoontje en een mailtje werd dit kosteloos vergoed. Geweldige service!

• Gekocht via: Webshop

Goede service en snelle levering

Opnieuw zijn wij geslaagd bij van der Garde voor tuinmeubelen. Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering. Wij zijn super tevreden.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Vriendelijk,snel en betrouwbaar

Online product gekocht en dit gelijk afgehaald bij het ophaalpunt in Dodewaard.

Sterke schaduw

De zon komt op in het oosten En verdwijnt als de lamellen Van de pergola liever wat Schaduw vragen In een sterke en stevige constructie Weerstaat het westenwind Bij noorderlicht draaien we de Lamellen open en met de zon In het zuiden zijn ze liever geslote

• Gekocht via: Webshop

Echte kwaliteit en betaalbare prijs

VanderGarde Apeldoorn heeft een ruime toonzaal waar we heerlijk konden rondstruinen. Desgewenst is er altijd iemand te vinden om je van advies te voorzien. Wij bestelden een tuinbank (uiteraard na vergelijking met andere leveranciers). Deze werd s snel en netjes geleverd en was gemakkelijk te monteren. We zijn supertevreden, mede vanwege de gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Fijne site, doen wat ze zeggen

3 stripe stoelen besteld, duidelijke communicatie, zowel over de artikelen als over de levering. Kan er niets anders over zeggen dan Top!

• Gekocht via: Webshop

Goede kwaliteit en service!

Tuinset besteld en binnen een week geleverd! Tuinset is van goede kwaliteit!

Een zeer goede winkel

De bestelde kussens werden netjes thuis bezorgd. En alles verliep uitstekend

• Gekocht via: Webshop

Goede spullen, snel geleverd.

• Gekocht via: Webshop

Hele mooie AI gestuurde website met duidelijk info.

Nieuwe tuinset gekocht en eigenlijk is alles alleen maar positief ervaren. Door de mooie website en de mogelijkheid de tuinset met AI in je eigen tuin te plaatsen durfde we het aan deze set online te bestellen. Geen seconde spijt van!!

• Gekocht via: Webshop

snelle levering. duidelijke plaatjes voor montage.

• Gekocht via: Webshop

Professioneel bedrijf en goede keus

Van der Garde biedt de Hartman stoel aan tegen een scherpe prijs en zonder verzendkosten. Na ontvangst van een beschadigde tuinstoel werd deze op uiterst vriendelijke wijze omgeruild tegen een goede stoel. Deze voldoet qua onze eisen aan kwaliteit en prijs geheel aan het gevraagde. Dank aan Van der Garde voor de goede service.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden