Goed geholpen

Op zoek naar er parasol met voet. Wij zijn netjes en goed geholpen door een medewerkster. Blij met onze aankoop.

Geweldig , snelle service

Voor het eerst iets besteld maar uitermate tevreden, met verhouding prijs en kwaliteit. Heb alleen voor mij zelf verkeerde keuze in kleur gemaakt. Topbedrijf, kan ik zeker iedereen aan bevelen.

• Gekocht via: Webshop

Goed advies Snelle levering Duidelijke handleiding voor het in elkaar zetten van de tafel en parasol Scherpe prijzen

Fantastische prachtige stoelen

We wilden graag een houten tafel in de tuin met mooie stoelen. En op de site van vd Garde hadden we die stoelen snel gevonden voor een leuke prijs. De bestelling kwam geheel overeen met de afbeeldingen en zitten fantastisch! Daarnaast werd het ook nog eens supersnel geleverd door een behulpzame bezorger. Nadat we de stoelen hebben we zelf een mooie bijpassende tafel gemaakt en hebben we een mooi geheel in de tuin. Kortom dik tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid bij van der Garde!

Kundig advies

Fijne zaak met mooie producten.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Uitstekende voorlichting en heel blij met onze aankoop.

Wij waren al een tijdje op zoek naar een zweefparasol en hadden al een paar winkels bezocht om ons te oriënteren. De duidelijke en prettige uitleg bij Van der Garde heeft ons over de streep getrokken om tot aankoop over te gaan. De levering verliep prima en wij zijn erg blij met de parasol. Laat de zon maar schijnen.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Makkelijk schoon maken en zit heerlijk.

Makkelik schoon te maken en zit werkelijk heel fijn.

• Gekocht via: Webshop

Geweldig, service en bediening.

Alles zo als afgesproken

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Prachtige tuinset. Prima service.

Mooie, moderne set. Eén onderdeel was nog niet leverbaar, maar komt later. Is wel goed over gecommuniceerd. Ga ervan uit dat dit goed komt. Moest het zelf in elkaar zetten, maar dat was eenvoudig. Verpakkingen wel zelf afvoeren. Ziet er allemaal prima uit en zit lekker. De tafel is in hoogte verstelbaar, erg handig.

Echt 100%

Op zoek naar 6 tuinstoelen en/of met een tafel. Zeer behulpzame medewerker, gaf adviezen, nam de tijd. Wij voelden ons klant bij de vestiging Opheusden. Attent dat er een kop koffie of thee werd aangeboden. Uiteindelijk prima ovale tafel en 6 stoelen gekocht die binnen enkele dagen geleverd zijn! De nalevering van de Wax voor de tafel ook prima geregeld. Zonder kosten, met een nul-factuur en snel geregeld. Wij zijn oprecht super tevreden. Met vriendelijke groeten, Bert en Janet Snoek Schelluinen

alles top

mooi tuin zet goede service en alles top geregeld

• Gekocht via: Showroom Opheusden

bijzonder vriendelijke verkopers die goede kwaliteur meubels verkopen.

De ontvangst was vriendelijk zonder opdringend te zijn. Rustig rond kunnen lopen en hulp op het moment dat we er om vroegen bij een lekker kopje koffie. Samengevat een top-winkel.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Deskundige hulp, snelle levering, goede oplossing van klacht, heerlijke meubelen.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

In de winkel goed en kundig geholpen. Toen na aankoop bleek dat de set elders goedkoper was, door een actie, verschil direct teruggekregen. Erg blij met de tuinset

Jarenlang zitplezier!

25 jaar geleden kochten we onze 1e set Hartman stoelen. We hebben ze overal mee naar toe verhuisd. Nu nemen we met pijn in ons hart afscheid: we zijn inmiddels door 2 stoelen heen gezakt... Maar gelukkig zijn er prachtige nieuwe Hartman Napoli stoelen voor in de plaats gekomen. Op naar de volgende 25 jaar zitplezier!

Ongelooflijk

Wij hebben een grote parasol besteld en deze bleef maar weg. We hebben zelf contact gezocht en gevraagd waar onze parasol bleef, blijkbaar is er ergens iets fout gelopen want ze hadden ons zelf proberen te bereiken maar was niet gelukt, nadien is alles heel snel bezorgd!! Zeer vriendelijk en behulpzaam contact gehad , onze bestelling hebben ze dezelfde dag nog meegegeven met de bezorger, die trouwens alles netjes en vriendelijk afgeleverd heeft!!!!

Kwaliteit

Service, snelheid van bezorgen en kwaliteit stoel zijn allemaal top!!!

Snelle service

Leuk lounge tafeltje, mooie kleur groen, lichtgewicht kan buiten blijven staan. Heel blij mee!

• Gekocht via: Webshop

Vriendelijke en eerlijke service!

Prachtige lounge- en tuinset gekocht. Zeer goed geholpen door Peter. Hij geeft eerlijk advies en heeft voor ons een mooie deal gemaakt. Geen aanbetaling nodig. Wij konden de set nog niet gelijk kwijt, het was geen enkel probleem deze voor ons apart te houden.

Genieten met een grote G

Zo ontzettend blij met de 2 overkappingen die we bij jullie hebben aangeschaft. Heerlijk avonds buiten zitten en wanneer het wat kouder wordt de screens naar beneden en de tafelhaard aan. Ook het louvre scherm is ideaal. Blokken van de wind of juist openen om het koeler te maken. Wij hebben de buren ook al geïnspireerd en geënthousiastmeerd. We hebben de tuin zelf opgeknapt en de overkappingen zelf gemonteerd. Dit ging prima samen met m'n vrouw. Zeer duidelijke beschrijving en zeer goede kwaliteit. Ook de beschermingstape is zeer de moeite waard en erg satisfying om dit er af te trekken. Ja, wij zijn meer dan tevreden klanten. In de bijlage een sfeer impressie van hoe het geworden is. En ja ook de katten zijn er erg blij mee...

• Gekocht via: Webshop

Product zoals verwacht, snelle levering en goede communicatie over de levering

Product zoals omschreven op de site, duidelijke omschrijving. Communicatie over de levering heel goed!! Fijn om je weer een klant te voelen!!

Geweldige stoelen

Een uitstekend zitcomfort, kortom, een Hartman is een stoel naar m’n hart!

Top!

Makkelijk online bestellen en zeer snelle levering.

• Gekocht via: Webshop

Fijne stevige stoelen mooie tafel

Heerlijk buiten zitten op deze mooie tuinset, Dikke kussen dus heerlijk zitten en kwaliteit ziet er goed uit netjes afgewerkt

• Gekocht via: Webshop

Hele fijne stoelen en super service!!

Allasio tuin stoelen besteld, keurig op tijd geleverd. 1stoel wiebelde iets, binnen no time service meneerden langs en verhielp het probleem. In een woord TOP!

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden