Prima assortiment en concurrerende prijzen

Kundig advies en prima prijs-/ kwaliteitsverhouding

Zeer positief

Super goede service! Goed bereikbaar als je vragen hebt. Bezorging erg netjes. Zeker een aanrader!

• Gekocht via: Webshop

Wij zijn super geholpen door de mannen in de winkel in Opheusden. Kwamen van ver om hier te gaan kijken voor tuinset met 4 stoelen dit is een lounge deining set geworden. Heel erg blij mee. Gelijk kunnen meenemen door de goede zorg. Mooi verjaardagscadeautje. Hoop dat jullie die avond nog lang hebben gefeest. Mvg Fam Legierse

Heerlijke loungebank gekocht

Na goede info in showroom Opheusden een mooie hoekbank gekocht. Zit heerlijk en staat prachtig in onze tuinkamer. Konden op afroep bestellen, echt super service.

Geen goede informatie

Heel goed geholpen en geslaagd in de keus. Info: na bezorging moest alleen het tafelblad erop worden gelegd. Maar: de stoelen moesten in elkaar worden geschroefd, de tafel compleet gemonteerd, grote hoeveelheid karton en ‘piepschuim moest worden afgevoerd. Na een klacht per mail kwam een weinigzeggend antwoord. Een aanvankelijk tevreden klant werd een ontevreden klant. Jammer! Het tuinstel zelf is verder prima.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Makelijk om te bestellen, snel geleverd. En de hoes past precies.

Vriendelijk geholpen met de aankoop van een tuintafel

Vriendelijk geholpen met de aankoop van een tuintafel

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Top bedrijf met een hele goede service

Tijdens het bestellen is er een verkeerde kleurcode ingevuld op de verkooporder terwijl ik wel de goede kleur had aangewezen. Daar heb ik voor getekend maar dat zag ik natuurlijk pas toen de bank geleverd was. Één telefoontje was genoeg, drie dagen later werd de bank omgeruild voor ééntje in de goede kleur, allemaal kosteloos. Dat is nog eens service.

Geweldige service

Er zat een kleine beschadiging op het geleverde bankje. Dat is direct en heel goed opgepakt. Via de klantenservice besteld. Ook dat ging snel en goed.

Goede kwaliteit en service

Eerst een parasol besteld waarvoor telefonisch informatie ingewonnen. Dat ging heel fijn . Ze zijn heel goed bereikbaar. Zeer tevreden. Duidelijke communicatie over de levering. Een week later tuinstoelen besteld. Ook weer duidelijke communicatie over de levering. Eén stoel was scheef toen we die uitpakten. Een mail naar klantenservice gestuurd en direct antwoord met tips. Dit ging allemaal heel snel en goed en vriendelijk.

• Gekocht via: Webshop

Ruime keuze in verschillende prijsklassen, goed geholpen en goede service

Grote showroom waar je rustig kunt rondkijken en producten kunt proberen. Verkopers vragen vriendelijk of ze kunnen helpen of dat je wilt rondkijken en zijn beschikbaar voor vragen. Ze geven goede informatie en denken echt met de klant mee.

Prima parasol hoes

Prima parasol hoes van goede kwaliteit.

• Gekocht via: Webshop

Ik heb een zweefparasol gekocht.

De zweefparasol Platinum Voyager is van goede kwaliteit. Met de verrijdbare voet kan je op het hele terras schaduw hebben. De verrijdbare voet is heel zwaar. De bezorgers waren zo vriendelijk om hem naar de juiste plek te brengen.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Snelle levering en goede service

Alles naar wens!

• Gekocht via: Webshop

Wij zijn zeer tevreden met het contact in de winkel en via klantenservice per telefoon. Een mooie winkel met ruim keus. Wij hebben een mooie low dining set gekocht, super blij mee! Toch geef ik 4 sterren, dit omdat de meubels zelf in elkaar gezet moeten worden. Dit staat op hun website, maar zou een aanvulling zijn dat ze dat wel aanbieden. Dan waren het er *****! Verder alleen maar goeds.

• Gekocht via: Webshop

Uitstekende afwikkeling van claim onder garantie

Er was iets mis met mijn loungebank die 2 jaar geleden is geleverd. Ik ben onder de indruk van de snelle en bovendien bijzonder klantvriendelijke manier waarop dit door Van der Garde werd opgelost. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

• Gekocht via: Webshop

Mooie tuinset en alles keurig geleverd

We waren in de showroom wezen kijken en hadden een mooie tuinset gezien, maar zoals dat gaat wilden we nog verder kijken. Uiteindelijk bleek dit toch de mooiste en hebben we hem via internet besteld. We moesten even contact zoeken om de uiteindelijke leverdatum te horen, maar toen dat bekend was ging het snel en werd alles keurig thuis afgeleverd. We zijn er blij mee.

mooi meubilair, betrouwbare afspraken

Goed advies bij selectie en aanschaf van loungeset, stoelen, tafel. Afspraken worden punctueel nagekomen

goede service

Super goed geholpen met verkoop en breukje in tafel snel opgelost.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Snelle en correcte levering besterlde artikelen.

1 dag na bestelling artikelen werden ze al geleverd.

Keurige bezorgers

Zijn nette en vriendelijke bezorgers

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Pas presis op mijn teras

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Nette prijs, goede service. Levering kan beter

Pakket was wel erg beschadigd maar inhoud niet gelukkig. Verder prima

• Gekocht via: Webshop

Fijne stoelen, maar aflevering was een drama.

6 stoelen uit een bestelling als 6 afleverpakketjes geleverd. Transporteur wordt gegijzeld door zijn computerprogramma.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden