Uitstekende service

Zeer snelle, vriendelijke en deskundige service

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over de bestelling en bezorging bij Kampeerwinkel.nl. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

snel en goed verzorgd

snel en goed verzorgd

Snelle levering, goede service

Product werd snel geleverd. Nadat een artikel kapot aan kwam, is dit super snel opgelost door de klantenservice

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ik heb ontvangen wat ik besteld heb

Kampeerwereld was de enige die een hoes voor mijn Exped slaapmat op voorraad had. Geen enkele aanbieder had deze, verder heb ik nooit eerder bij ze besteld. Maar natuurlijk een pluim voor het voorraadbeheer. Anderen konden niet aangeven wanneer ze de hoes zouden ontvangen. Een heel sterk punt om gewoon ui voorraad te kunnen leveren.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mijn bestelling is snel afgeleverd. Ik ben tevreden. Alles was keurig verzorgd, vr.gr. Paul

Prima levering.

Snel en op tijd geleverd, met mogelijkheid achteraf te betalen. Prima zaak.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Online besteld en bestelling snel in huis

Makkelijke site, bestelling verliep makkelijk en snel. De levering binnen 3 werkdagen in huis. Kortom super!!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede sortering, fijne duidelijke service

Besteld, betaald en ontvangen....... zo hoort het.

Top service

Top service en heel erg goed en eerlijk advies.

Goedgoed

Prima aankoop

Aankoop was super (softshell jas). Keurig netjes en op tijd geleverd.

Goed !

snel geleverd , en goede kwaliteit ..

zeer vlot.

Prima de tweede leven doos.

Uitmuntend

Zojuist een zibro terug gestuurd naar antwoord nummer. Bleek toch iets te groot. Spijtig voor hun. Maar een geweldige service en dito zibro

Aankoop van exped matje

Goede snelle service bij defect van het matje.

Goede winkel

Vinden altijd wat we nodig hebben

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Snelle levering; goede service

Ik was iets vergeten bij mijn bestelling; stond al ingepakt, maar werd meteen geregeld. Geen eindeloze bandjes; meteen een medewerker aan de telefoon. Producten naar verwachting; snelle, juiste levering.

Zeer slecht

Ik had een heren jas besteld in maat L. Ik kreeg een totaal andere jas opgestuurd dan ik had besteld. Ik kreeg namelijk een damesjas in maat M. Ik heb gebeld en heb de verkeerde jas terug gestuurd. Ik heb nooit gehoord dat deze jas ontvangen is door de winkel. Daarna kwam de juiste jas, maar helaas viel deze jas veel groter uit dan maat L. Ik heb toen deze jas terug gestuurd en een nieuwe jas in maat M besteld. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen door de winkel, terwijl ze wel zeggen dat ze deze jas ontvangen hebben. Ik kan ook aan de post nl bewijzen zien dat de jassen zijn terug gestuurd en ontvangen zijn door de winkel. Ik heb nooit iets meer vernomen en wacht nu al een aantal weken op een ontvangstbevestiging van de winkel en mijn geld. Zeer teleurgesteld over kampeerwereld online verkoop!!!! Ik word niet meer terug gebeld terwijl 2 medewerksters mij beloofd hebben terug te bellen

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

alles vlot verlopen ik ben tevreden

alles naar wens

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed product tegen scherpe prijs!

Ik had voorheen nog nooit wat gekocht via Kampeerwinkel, maar dit keer zag ik een zaklantaarn die bij hen als meest gunstig werd verkocht. Meteen drie gekocht. Prima website en prima op de hoogte gehouden. Goed verpakt en snel in huis. Prima service!!

Super service !

Snel thuis geleverd. Volgende dag was binnen! Ik kom zeker nog een keer terug!

Prima!

Bestelde producten snel en probleemloos geleverd. Prima!

Prijs+kwaliteit in orde

Vlotte levering. Correcte kwaliteit en prijs.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo