Prima service! Maar miste de montagehandleiding.

We hadden een dompelpomje besteld voor in onze camper. De ene dag besteld, de volgende dag zonder extra verzendkosten geleverd via een koerier terwijl we zelf in Ermelo wonen. De montage was even uitzoeken maar verliep achteraf gezien soepel. Een montagehandleiding was wel handig geweest.

Service kan beter

Tafeltje en 2 stoeltjes gekocht. Tafeltje had lichte beschadiging. Ik had geen zin in heen en weer sturen en het leek me bruikbaar dus ik vroeg om compensatie. Die viel me wat tegen met 10% (ik neem aan dat het tafeltje na terugsturen vernietigd zou worden). Toch akkoord gegaan om bovenstaande reden. Een herinnering was nodig voor het bedrag ook daadwerkelijk werd teruggestort.

Fijne koeltas

Ik heb de tas nu een paar weken in gebruik. Mijn etenswaren blijven de hele werkdag gekoeld.

Snel geholpen

Door dat ik het product Duckdalf campingstoel een onderdeel was afgebroken , heeft een collega van u mijn goed geholpen en e correcte onderdeel toe gestuurd.

Snelle levering

Snelle levering en omwisseling van het bestelde product.

Snel geleverd1

Snel geleverd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Maken het beloofde 100% waar. Klasse!

Verbazingwekkende snelheid van afhandeling. Voorbeeldig!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

in noodtime in huis nadat ik het besteld had

Helemaal super! Niets op aan te merken. Ontzettend bedankt!

snel

uitstekend

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Een goede slaapzak en een snelle levering.

Een goede warme slaapzak. Een snelle levering en goed verpakt. Dank daarvoor. Slaapzak is ook al gebruikt,was warm en fijn dat je de slaapzak goed dicht kunt doen,zelfs rond je gezicht als je dit wilt.

Snel en vriendelijk

Online besteld. Paar keer telefonisch contact en hulp gevraagd. Super vriendelijk service gegeven. Zeer tevreden

Snel geleverd

Alles in orde.

perfect

Het contact was zeer klantvriendelijk. Ook het retour sturen verliep vlot en netjes. Dit is nu een voorbeeld zoals het moet. klantgericht en klantvriendelijk.

Snelle levering goede prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle levering, product is zoals beschreven en giede prijs-kwaliteitsverhouding. Webshop is zeker aan te bevelen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ruim assortiment en snelle levering

Het product zelf heb ik nog niet gebruikt, dus hier kan ik nog geen waardering geven. De levering was zeer snel. Dus prima.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima jas en snelle levering

Mooie ski jas, snelle levering tegen een superprijs.

Vlot geleverd voor een redelijke prijs

Vlot geleverd voor een redelijke prijs

Eerste klas!

Vlot en juist geleverd!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestellen, bezorgen, betalen, het ging (en gaat, neem ik aan) allemaal heel soepel en vlot. Aanbevolen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Besteld en snel ontvangen.

Nette en snelle levering

De bestelling werd de volgende dag al geleverd en zeer goed verpakt.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Supersnelle en goede afhandeling van mijn internet bestellling

De voorraad van de Mestic wasmachine met centrifuge was op, maar kreeg een nette aanbiedingen voor een retourgezonden (niet gebruikte) exemplaar. De verzending werd snel afgehandeld.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mooi verpakt en vlug behandeld.

De bestelde artikelen werden goed verpakt en heel vlug verzonden.

Super snel geleverd

Rooster super snel geleverd en klopt precies met de artikel omschrijving

foute bestelling netjes hersteld

In plaats van twee oprijblokken voor onze camper, ontving ik er maar 1. Na een telefoontje werd dit direct hersteld. Binnen twee dagen alsnog twee ontvangen.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo