snel afgeleverd

Op zich gemakkelijk in elkaar te zetten

Een goede aankoop

Ben heel blij met het kacheltje en vooral dat hij ook op Electra kan, makkelijk als de gasfles op is. Je plaatst hem gemakkelijk overal naartoe.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering, Prima product.

Mooie jas gekocht voor een goede prijs. Jas werd snel en goed verpakt verzonden.

Suuuuuper

Super vriendelijk,behulpzaam en snelle bediening . Zeeeer tevreden. En goede prijs kwaliteit . Ik ben een zeer tevreden klant alleszins.

Compact en lichtgewicht stoeltje

Het stoeltje zit goed. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten. Wel een beetje prijzig.

Slecht product.

De eerste levering was defect. Waarschijnlijk eerder retour gekomen. De afstandsbediening was geactiveerd. Ventilator stond vast. De tweede levering maakt de ventilator meer lawaai dan noodzakelijk. Loopt aan. Ik heb niet meer gereageerd omdat dit het laatste exemplaar op voorraad was.

Snelle levering.

Had wat spullen nodig en diev2aren bij de kampeerwinkel het goedkoopst. En ook nog heel snel geleverd.

Prima ervaring.

Mijn bestelde artikel is super snel aangekomen .

Super snelle levering

Goede aanbieding gevonden en toen besteld. Was de volgende dag in huis!

wat je verwacht

iets besteld , gunstig in prijs , geen leveringskosten vanaf opgegeven bedrag

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede kachel, beste prijs, keurig bezorgd

Goede prijs kwaliteit

ontgoocheld

er zijn krassen in de lak van 1 stoel, de stoel geeft een gebruikte indruk. Nochtans een dure stoel, teleurgesteld in de kwaliteit.

Prachtige winkel, goede service

Iets op de website besteld en in de winkel opgehaald. Prima service, veel keuze.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prettig geprijsd en snelle verzending .

Prettig geprijsd en snelle verzending van de Cobb Stones en alternatieven. Verder goed op de hoogte gehouden.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

doet wat ze beloven, snel en netjes dus.

Hallo, Het is altijd spannend iets te bestellen bij een onbekende. Maar Kampeerwereld .nl is heel goed. Ik wilde een dag later weer iets bestellen, maar die hadden ze helaas niet in hun assortie. Als iedere webshop zo doet als kampeerwereld.nl, hoeven we niet naar bol.com. groet Ad_G

Behulpzame communicatie

Na telefonisch overleg betreffende een product, de volgende dag dat ontvangen wat ik wilde hebben!

Perfecte levering

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Scherpe prijs en snel geleverd Top

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed contact en snelle, correcte afhandeling

Pakket werd niet compleet geleverd, hierover contact met klantenservice gehad die meteen goed en vriendelijk hielp. Binnen een paar dagen nalevering. Dank voor de snelle service

Vlug geleverd, goede kwaliteit

Snel

Hele snelle levering. Enige minpunt is dat je de verzendkosten zelf moet betalen bij retourneren ook al heb je een vervangende artikel gekocht

Perfect geleverd zoals beloofd

Onze bestelling werd geleverd zoals beloofd zonder schade. We zijn tevreden met uw firma

Caravan mat met verwarming

Mooie mat voor de caravan met verwarming

Niets om op te merken

Snelle levering