Goede duidelijke site

Product doet het precies zo als het uitgelegd staat op de site.

prima stoel

licht, maar toch stevige stoel

Goed product

Goed en vriendelijk geholpen

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Nooit meer bij Hendrks iets kopen

1e en laatste keer hier iets gekocht.Matje,slaapzak,stoeltje en tent gekocht voor motorvak.Bleek de tent al gebruikt.Gebeld en tent niet meer leverbaar kon terug sturen maar er stond exact dezelfde tent in blauw 30 euro duurder en gaf aan deze te sturen als goed maker.Na 4 dgn eindelijk bericht was ok.Zaterdag op de post en maandag ontvangen bij Hendrkse.Toen bleef het stil en zaterdag erop gebeld.Diegene van de tent afd was er niet dus ook niet even bellen of mailen. Ik heb nog om extra tegemoet koming gevraagd. Helaas. Mijn verzoek nu direct op de post die tent en dat is gebeurd. Maandag in huis. Nee voor mij nooit meer Hendrikse.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Zeer prettige en behulpzame klantenservice

Wij hadden een mobile AirCo gekocht via internet. Helaas bleek het product niet wat wij zochten, maar de service van de Kampeerwereld om het (zware) product weer geretouneerd te krijgen is door ons als zeer prositief ervaren.

snelle correcte levering

ivm de training voor de komende 4daagse, had ik met spoed graag dezelfde schoenen als bij de laatste 4daagse. Deze werden door de Kampeerwinkel snel en zeer correct geleverd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zo gemakkelijk bestellen en vlot ophalen.

Online besteld en algauw bericht dat we het op konden halen omdat we dicht bij wonen. Ongetwijfeld zal bezorgen ook snel gaan.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Beschrijving van lucht kussen duidelijk. Bestelling op tijd en oke. Artikel is oke.

Dus bij elkaar prima.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer vriendelijk en coulant geholpen

De kwaliteit van de bestelde Schuurtent was niet wat wij ervan verwachte maar de tent werd op een nette manier ingenomen en financieel netjes afgehandeld.

Prima opgelost!

Kreegeerst een mail dat product niet voorradig was, terwijl de website aangaf voorradig. Na appje, werd er toch nog even in magazijn gezocht.. en gevonden! Zelfde dag verstuurd volgende dag ontvangen!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Super blij met m’n aankoop en de begeleiding

Daar het onmogelijk bleek (door dode stock op het oude model van m’n Thermarest matras) kwam ik bij deze webshop terecht. Na een snelle telefoon met de medewerker online werd ik verbonden met de in-store medewerker die direct naar het winkelrek was gerend om te confirmeren dat zij wél de juiste hadden. Die mens kwam half buiten adem aan de lijn, ocharm, dat hoefde nu ook weer niet. Maar super blij nu om verre oorden te gaan verkennen met mijn compacte, kwalitatieve en super eenvoudig te gebruiken Thermarest matras. Dankjewel nog eens!!

super top

super apparaat. doet zijn werk goed zeer tevreden. erg blij mee. een aanrader. en ook tevreden met kampeerwerld snelle levering vriendelijke mensen als je wat vraag goed geholpen. mensen van de kampeerwerld ga zo door super de toppers.

geweldig

Hadden een tv gekocht voor in de camper ,maar kaart van canal digital paste er niet in .Volgende dag naar Ermelo geweest daar heeft men op meer tv ,s gekeken wat probleem was en ook op resievers .Konden probleem niet verklaren ,maar gingen op maandag verder om te kijken op welke tv het wel zou lukken .Dus lieten ons niet zitten maar zochten samen met ons naar oplossing .Zal er zeker terug gaan klasse service .

(bedrijfsmatig) uitstekend

Snelle afhandeling en direct duidelijkheid over de betaling incl. factuur

Uitstekende aftersales!

Een van de nieuwe matrassen Therm-a-Rest had een lekkend inlaatventiel, terugslagklep werkte niet. Keurig netjes opgelost door Kampeerwereld met het leveren van een nieuw goed werkend exemplaar.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel geleverd en perfecte produkten

De betere kampeerzaak met een groot assortiment.

Volgende keer weer

zeer goed

snelle levering en goede kwaliteit

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Een Inlegbies maakt het weer af.

Bijzonder snelle levering zorgde dat ik de oude vieze inlegbies snel kon vervangen. Voor en achterzijde van onze 22 jaar oude caravan ziet er weer fris uit.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Twee keer heb ik iets besteld. De artikelen werden volgens afspraak geleverd.

Uitstekende service!

Een gietijzeren pan besteld. Goed geprijsd, mooi product. Snel ontvangen, maar helaas met een scheur. Probleemloos omgeruild voor een nieuwe. “Goeie tent, aanspreekbaar en efficiënt.”

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Nieuwe camping stoelen besteld , zeer snelle en goede levering. Top stoelen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering en goede prijs.

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop, goede uitleg bij de producten, veel keuze, snelle levering en keurig verpakt.

Prima webwinkel!

Tent besteld en snel ontvangen. Na opzetten in de kamer bleek de tent toch anders dan verwacht. Het ruilen voor een andere tent bleek geen enkel probleem. De tent weer opgestuurd, en de betaling bleek ook snel weer terug geboekt. Een andere tent besteld en gekregen. Kortom, alles snel en zonder problemen opgelost. Dat schept vertrouwen. Ik ga voor een volgende keer zeker weer bij deze winkel bestellen.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo