Fijn geholpen met telefonische ondersteuning

Ik had nog vragen ondanks een duidelijke beschrijving, en werd uitstekend geholpen en beantwoord.

Ideale stoelen

Wij waren sinds vorig jaar al in het bezit van twee Crespo stoelen. Omdat wij behoefte hadden aan twee extra stoelen was de keuze niet moeilijk De stoelen zitten heerlijk, zijn niet al te zwaar en zijn zowel om te zitten als om 'onderuit' te gaan uitermate comfortabel. Bestellen en aflever via de website verliep probleemloos. De communicatie over de afhandeling van onze bestelling was zorgvuldig en verliep via de mail.

Goede klantenservice

In eerste instantie verkeerde artikelen ontvangen, maar dit is razendsnel, kosteloos en met een persoonlijke touch opgelost door de klantenservice. Top.

Snelle correcte levering.

We hebben een ducdalf tafel besteld die is stevig en stabiel.

Service top

Service top, producten waren helaas niet naar wens. Retoursturen en geld terug uitstekend!

Prettige ervaring.

Correcte voorlichting en na bestelling vlotte levering. Marktconform. Al met al een tevreden klant.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel geleverd, goed werkend product. Heel blij mee!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

De plek voor je kampeer spullen!

Dit keer een koelbox gekocht, werd keurig op tijd geleverd en een goed product!

Makkelijk besteld

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Voor de eerste keer zeer goed.

De afspraak die gedaan is wordt ook uit gevoerd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Eerst negatief, later opgelost.

Ik vergiste me bij het maken van een aankoop, had een wat vervelende ervaring met de klantenservice, maar later alsnog alles netjes afgerond. Wel jammer dat ik overal zelf achteraan moest, maar ze reageerden zeer begripvol.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

volhardend met het oplossen van het probleem

Het product is drie keer teruggestuurd zonder extra kosten.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Alles is prima gegaan . De kachel nog niet aan gehad, maar mijn ervaring met deze kachel is prima

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima tent voor een prima prijs

Deze tent is simpel op te zetten, en van goede kwaliteit. Er zouden 3 personen in moeten kunnen, maar (= zoals bij vele anderen) gebruik voor 2 personen + bagage is wel het best haalbare. Prima tent met hoge boog vooraan dus je kan er prima in zitten, degelijke kwaliteit, en de prijs is is overeenstemming met wat je ervoor krijgt. Kortom: Tevreden klant hier!

Goed ingepakt snelle levering

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Materiaal prima, levering niet.

Prima materiaal (raamcilinders) en keurig op tijd. Alleen zo jammer dat je 3x rechts en 1x links krijgt ipv 2x links en 2x rechts.

Doet wat het belooft.

Mijn bestelling werd mooi op tijd geleverd, zodat de vakantie goed begon met de juiste spullen voor een scherpe prijs.

heel goed geholpen

ik moest heel snel voor mijn vakantie iets regelen en ik ben heel goed en snel geholpen

Correct en vlug geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Levering iets later dan beloofd maar alles keurig binnen gekregen.

Beloofde levertijd niet gered waardoor we dus een alternatief moesten zoeken voor onze kampeerweek. Bij terugkomst alsnog de bestelling keurig binnen gekregen. Top!

Snelle en correcte levering

Duidelijke website en correcte levering in passende verpakking.

Topproduct

Product voldoet aan de verwachtingen

Vrolijke duurzame mokken

De mokken zijn vrolijk van kleur en van t bekende duurzame mepal materiaal. Geen bedrukking die kan beschadigen, dus ze houden hun frisse look.

Eenvoudig in gebruik

Na vele gastoestellen en branders te hebben gebruikt, is dit wel een zeer handzaam en eenvoudig te bedienen apparaat. Prijs-kwaliteitverhouding is prima.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima produkten, goede communicatie en snelle levering.zeer tevreden

Harderwijkerweg 183

3852 AC Ermelo