Prettige en eerlijke winkel om te kopen

Onze bestelling was bij PostNL zoekgeraakt. De medewerker van Kampeerwereld zocht dit direct uit. Pakje bleef onvindbaar, geen moeilijk gedoe. kreeg de keuze voor wachten en opnieuw bestellen of geld terug. Heb voor het laatste gekozen. Het bedrag stond de volgende dag al op de rekening. Prima service, kom zeker terug. Uiteindelijk is het pakje na 2 weken toch bezorgd en deze uiteraard teruggestuurd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestelling was niet compleet. Product alsnog direct nageleverd

Scherpe prijs, supersnel geleverd

Ik had voor de vakantie nog een aantal gas cartouges nodig. Ik had ze de volgende dag in huis, gratis bezorgd en tegen een hele scherpe prijs.

Goede ervaringen

Snel geleverd, ook goed telefonisch contact gehad.

Zeer fijn en compact

Heel fijn om mee naar het water / strand te nemen. Lekker in lezen

prima spul, snelle levering

Alles perfekt abgehandelt.

Vanuit duitsland bestelt, in ermelo opgehaalt, zeer goed funtioneert. Gerne wieder, alles OK. Groeten Jan Stols

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Alles komt in orde!!!

Onze eerste bestelling is bij ons nooit toegekomen via PostNL. Contact opgenomen met de winkel, ze hebben onmiddellijk de bestelling opgestuurd tweede maal ontvangen. Prachtig service!

Snelle en professionele afhandeling

Sterk materiaal voor een acceptabele prijs!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Product gaat kapot, zoek het maar uit.

Cobb barbecue vertoont gebreken na twee maal gebruik, er smelt een siliconen rubber the, plastic versmelt op de rand. "valt niet onder de garantie, helaas". Cobb Nederland, desgevraagd, repareert overigens wél netjes.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer snelle levering erg tevreden

Wat ik besteld had werd zeer snel geleverd en een zeer goede service

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Fijn scherm, heb er alle dagen plezier van

De zon (zeker deze zomer) geeft veel warmte door via het grote raam aan de achterzijde van de caravan. De luifel vangt daar een groot deel van af en het raam kan nog steeds open tot de tweede klik. Voordeel van dit luifel vinden wij dat je er ook nog van binnen naar buiten doorheen kunt kijken. Andersom gaat dat nagenoeg niet dus geeft ook wat privacy. Luifel is eenvoudig te plaatsen en raakt het raam niet (dus geen krasvorming op je raam!) Mocht dit je aanspreken kan ik de luifel zeker aanraden.

Fantastisch

Heel makkelijk online te bestellen, de betaling verliep vlot. De dienst na verkoop is geweldig ! Zo behulpzaam en vriendelijk !

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Hele goeie service kan niet beter

Goed geholpen door klantenservice

Ik had een nieuwe haba waterpomp besteld voor in mijn camper, maar bij het aansluiten bleek er al water in te zitten. Ik heb de boel aangesloten en alles functioneert naar behoren. Voor de zekerheid even goed door laten stromen. Mijn waterfilter komt na de pomp, dus dat zal wel goed gaan. Contact gehad met het serviceteam van Kampeerwereld Hendriks en samen tot een goede oplossing gekomen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ruime keuze voor ieder wat wils

De online aankoop heb ik gedaan naar aanleiding van fysieke bezoek aan de winkel Daar heb ik uitgebreide informatie gekregen van een spontane jonge dame met de nodige deskundigheid en daar keuze kunnen maken uit de diverse campingtafels Met Vr groet Bram Versprille

Toppie afgeleverd

Prima afgeleverd

Mooi product snel geleverd

Een fijne slaapmat en is snel geleverd.

Dik tevreden

Erg blij met het servies van Bo. Kamp Alles is perfect

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Fijn geholpen met telefonische ondersteuning

Ik had nog vragen ondanks een duidelijke beschrijving, en werd uitstekend geholpen en beantwoord.

Ideale stoelen

Wij waren sinds vorig jaar al in het bezit van twee Crespo stoelen. Omdat wij behoefte hadden aan twee extra stoelen was de keuze niet moeilijk De stoelen zitten heerlijk, zijn niet al te zwaar en zijn zowel om te zitten als om 'onderuit' te gaan uitermate comfortabel. Bestellen en aflever via de website verliep probleemloos. De communicatie over de afhandeling van onze bestelling was zorgvuldig en verliep via de mail.

Goede klantenservice

In eerste instantie verkeerde artikelen ontvangen, maar dit is razendsnel, kosteloos en met een persoonlijke touch opgelost door de klantenservice. Top.

Snelle correcte levering.

We hebben een ducdalf tafel besteld die is stevig en stabiel.

Service top

Service top, producten waren helaas niet naar wens. Retoursturen en geld terug uitstekend!

Prettige ervaring.

Correcte voorlichting en na bestelling vlotte levering. Marktconform. Al met al een tevreden klant.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo