Snel geleverd, goed product.

Positieve ervaring met het kopen van een camping oven op gas.

Top service

Na kort gebuik was ons strandstoeltje stuk. We hebben een mail gestuurd waar direct op gereageerd werd. We konden de stoel omruilen en zijn dat in de winkel gaan doen. Lag al keurig klaar! Een pluim voor kampeerwereld Hendriks! Top service! Wat een mooie zaak en groot assortiment.

Zeer mooi

Het ziet er heel mooi uit en goede kwaliteit Heel snel geleverd Top

3 maal is scheepsrecht

Ik heb een aantal producten besteld om onze vouwwagen te reinigen van 123 products. Helaas werd de eerste keer de verkeerde producten geleverd. Na contact met de klantenservice werd mij beloofd dat ze de juiste producten op zouden sturen zodra ik de oude retour had gestuurd. Ook die tweede bestelling bleek niet te kloppen. Bij de derde keer was het wel raak. Helaas hebben we de vouwwagen toen dus een paar dagen later dan gepland pas kunnen reinigen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Kampeerwinkel heeft een makkelijk bestelproces, de artikelen zijn concurrerend geprijsd en zij leveren snel.

Gewoon goed

Mooi caravan en kampeer materiaal en snelle service

Snel geregeld

Na een kampeervakantie alles opgeruimd en via kampeerwereld dat aangevuld wat defect was. Nu weer kampeerklaar. Snel en goedkoop

Vriendelijk en goed service

Heel goed

Goede kwaliteit, goede service

Twee dagen voor Lowlands een product besteld waar een levertijd op zat van 2 dagen. Dit was helemaal correct, daardoor top kunnen genieten van mijn camping stoelen en het gasflesje op Lowlands. Kwaliteit van de stoelen is top, gas werkte naar behoren.

Prima artikel

Goede stoeltjes om even op te zitten onderweg

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Snelle, gemakkelijk en perfect geleverd allemaal op heel korte termijn

Makkelijk zoeken en bestellen, levering perfect en snel uitgevoerd. Kortom prijs en kwaliteitverhouding meer dan perfect, nogmaals bedankt.

goede prijs snelle levering

Was best wel even puzzelen al die verschillende modellen van Cadac Safari chef. De website gaf snel uitkomst en een goed prijs aanbod

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering goed verpakt en goede klNtenservice

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed communicerende en snelle levering

Snel, eerlijk en duidelijk.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel en op tijd geleverd.

Ruime keuze en duidelijke website

Zeer klantvriendelijk!

De levering was niet compleet, doch, na telefonisch contact, ruimschoots goedgemaakt door Bart. Leuk contact gehad!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

We komen en bestellen al langer bij jullit

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Niets op aante merken levering en producten

Mooi product

Nieuwe luifel past uitstekend en was precies wat we zochten, tot onze verrassing zit er ook nog ledverlichting op zonne energie bij. We hadden per ongeluk 2 besteld maar het retourneren was snel en eenvoudig, geld binnen 1 dag terug op de rekening.

Snelle levering

Snelle levering, goed product.

Fijne snelle levering!

Inderdaad, de ene dag besteld en de andere dag al geleverd. Top Er zat alleen een klein foutje bij de aflevering. Ipv 2 theelepels kreeg ik er 1 en ipv van de 2e was er een koffiekopje bij. Maar ik had geen zin om dit te veranderen. Ik kom nog wel eens in Ermelo en dan koop ik wel een theekop! Extra reden om er naar toe te gaan!!? Verder was alles in orde.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Een product was kapot. Een telefoontje was genoeg om het te melden en het product terug te sturen. Werd direct een nieuw exemplaar terug gestuurd. Prima service

Top service

Ik had een BBQ (Cadac Safari Chef) besteld en bij ontvangst bleek de bakplaat een minieme beschadiging te hebben. Contact opgenomen en heel servicegericht afgehandeld; binnen een paar dagen werd er een nieuwe bakplaat geleverd. Top!

Snelle levering

Snel het door mij bestelde onderdeel ontvangen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

top ! snel en de goede producten en te volgen voor aflevering

fijne webshop

Harderwijkerweg 183