Snel levering

Snel en correct geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mijn ervaring bij Kampeerwereld is gewoon goed, erg klantvriendelijk.

Prettig contact, vragen werden direct en goed beantwoord, en snelle levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Correcte service, het toestel werd snel geleverd, was helemaal in orde en tegen een correcte prijs.

Gewoon goed

Petroleumkachel besteld en netjes op tijd gekregen.

Prima geregeld

De bestelde rolkachel kwam snel binnen. Echter bleek een onderdeel niet in de doos te zitten. Kan gebeuren en konden ze ws niets aan doen. Na één email werd het missende onderdeel zonder vragen of extra kosten alsnog nagestuurd.

100% correct

Doen wat wordt beloofd, snelle levering, eenvoudige handleiding, niet duur. De moeite waard!

zeer goed

Super, en snelle bezorging

Heel goed en duidelijke site

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Alles klopte van bestelling tot aflevering

Juiste en snelle informatie verstrekt en netjes verpakt afgeleverd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering en uitstekende service

Na levering bleek het product defect te zijn. Dit werd snel en keurig opgelost zonder enige problemen.

Ik ben niet tevreden

Ik vindt het niet normaal Het stinkt veel hoe kan het terug verzenden

Een goed product

Snel geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestelling geheel naar wens uitgevoerd!

Mijn Meindl schoenen waren wel erg oud en uitgelopen. Bij de Kampeerwinkel Hendriks B.V. vond ik dezelfde schoenen en heb ze kocht. Ik look nu weer als een trein!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Perfecte service, en bestelling snel in huis.

Bij de 2e bestelling bij Kampeerwereld ontbrak er een onderdeel van het artikel wat (als bouwpakket) geleverd werd. Vermoedelijk was dit tijdens transport uit de doos gevallen. Kampeerwereld heeft dit geweldig vlot opgelost door meteen het ontbrekende deel naar mij op te sturen.

positief werkt prima

Mooie goede gaskachel alleen vond ik het niet makkelijk het inelkaar te zetten

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mooie aanbiebieding en snelle levering

Snel en goed geleverd door het bedrijf Kampeerwereld.

Snelle levering

Prima!

Fijne snelle service

Halve ster eraf, omdat de bestelling bij eerste levering per ongeluk niet compleet was. De eerstvolgende bezorgdag had ik ook dat artikel in huis: super opgelost!

Heel goed

Zeer tevreden over mijn bestelling een gloeispiraal voor mijn qlima oliekachel was nergens leverbaar heb hem zaterdag besteld en op maandag al binnen met hulp van YouTube er in gezet super l

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Excellente kwaliteit en niet duur.

Aangeschaft: 1 set plastic drinkglazen en 1 fleece jacket. Ik was heel blij bij kampeerwereld de plastic drinkglazen te vinden waar ik al zo lang naar zocht. Het jacket voor mijn man is ook perfect, ziet er goed uit, prima zakken, goede pasvorm. Ik vind het ook geweldig dat de bestelling in gebruikt pakpapier wordt afgeleverd. Het gebruik van steeds weer nieuwe grote kartonnen dozen en balen papier is zo'n verspilling.

Grandioos

Keurige levering, en zeer goed verpakt .

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Misverstand snel en correct opgelost!

Snelle levering na bestelling. Er was een product van de bestelling vergeten/over het hoofd gezien. Maar na contact via het klantencontact is het product alsnog verzonden. Snelle service!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Flexibel,meedenkend en altijd snel binnen

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Alles snel en goed geregeld

Snelle levering van mijn kachel. Kacheltje werkt prima. Alleen de kwaliteit van het metaal is wat onder de maat.de gaten voor de boutjes zijn wat aan de grote kant. Met name de band achter de gasfles. Die is al een paar keer over de boutjes heen geschoten en het metaal vervormd. Slap geheel. Maar als je er niet veel mee sleept is de kachel prima.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Super goed product en service

Goede service en product is echt goed. Stevig en handzaam!

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo