Slechte ervaring (twee keer)

Via de webshop hebben we een Peggy Peg Pet T-haring. Volgens de productomschrijving is dit een grondanker geschikt voor huisdieren tot 45 kg. Het grondanker zou oersterk zijn. Na 5 minuten was onze Border collie (die net geen 25kg weegt) reeds aan het rondlopen op de camping. Het oersterke grondanker was reeds in twee. Deze zomer hadden we ook een datzelfde oersterk grondanker gekocht in jullie winkel. We waren nl op vakantie op de Veluwe. Ook dit grondanker heeft na korte tijd de geest gegeven. Kunnen deze grondankers eventueel geruild worden? Deze zomer zijn we terug op vakantie in de buurt en kunnen deze dus gerust binnenbrengen.

Snelle levering

Keurig verpact

Tevreden

Een beugel besteld voor aan ons caravantrapje. Snelle levering maar niet goed gespoten. Om mogen ruilen. En de nieuwe werkt prima. En is goed gespoten.

Topservice

Mijn bestelling is verdwenen bij de bezorgdienst. Ondanks dat Kampeerwereld hem de eerste keer wel degelijk had opgestuurd, en zij hem dus ook niet meer in het bezit hebben, hebben ze mij alsnog kostenloos een nieuwe tafel gestuurd. Super netjes! Telefonisch contact hierover verliep soepel. De tafel is overigens precies naar wens.

Tevreden klant!

Heel mijn bestellling werd correct en vlot geleverd! Bedankt!!!

Zeer goed.

Mijn gekocht product bleek niet te voldoen. Retour gestuurd en netjes mijn geld terug gehad. Goede en nette afhandeling, groot compliment....

Goed, makkelijk en vlot

Goede informatie en vlotte levering

Snel

Snelle levering, en goede kwaliteit stoel

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering, product zoals beloofd

Geen gedoe, gewoon fijn snel m'n slaapzak geleverd!

Top........

Besteld en ontvangen zoals afgesproken. Keurig op tijd. Zo zou het bij alle bedrijven moeten zijn.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel ontvangen, netjes verpakt.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Kampeerwereld...de plaats waar je moet zijn !

Ruime keuze, bestelling: heel vlot verlopen.

Snel en goed

Mijn bestelling kwam snel en was prima.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle en correcte afhandeling van de retourzending.

Mobile airco besteld. Bleek toch niet geschikt voor onze kleine caravan. Retour aangemeld en teruggestuurd naar Kampeerwereld onder Antwoordnummer. Kosten waren slechts 5 Euro voor een 25 kg pakket!! En ook de terugbetaling (465 Euro) volgde een of twee dag na ontvangst van het retour door Kampeerwereld. Een voorbeeld voor vele andere online winkels waar het vaak weken duurt voor het geld terugbetaald wordt.

Supersnelle levering

Armleggers voor dukdalf stoelen besteld, deze waren voordeliger dan bij anderen. Volgende dag al in huis. Aanrader

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed verpakt en snel geleverd

Heb al eerder bij Kampeerwereld besteld en dat was ook naar volle tevredenheid. Betrouwbaar bedrijf

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Goed product

Product prima maar de bezorging was waardeloos. Kan de kampeerwereld niet aan doen natuurlijk

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Alles prima afgehandeld wat betreft het retour sturen en geldterugboeking.

Prima.

Voortreffelijke stoelen

Goede en snelle levering

Perfecte snelle levering

1e x hier besteld Alles zeer vlot en correct verlopen

Top services

Had 8 borden besteld snel geleverd maar helaas was er 1 bord wat beschadigd maar na 1 mailtje met een foto gestuurd te hebben gelijk andwoord met een excuus en er werd gelijk een nieuwe op gestuurd top

Snelle levering, prima verzorgd

Paar dagen voor kampeerweekend elektrische kachel gekocht, netjes op tijd volgens afspraak geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Blij dat ik jullie gevonden heb

Wij zijn Belgen die eerste kennis hebben gemaakt met jullie zaak. We zochten lichtgewicht stoelen voor de camper en hebben deze gevonden bij jullie. Wat sturen jullie snel op van Nl naar Be. Het kwam ons goed uit, 2 dagen later vertrokken we. Misschien wat meer reclame maken bij ons. Bedankt, van ons hoor je nog.

Alles prima in orde

Harderwijkerweg 183