Wat een top klantenservice!

De rugsteun van mijn backpack bleek aangevreten door muizen.. heel vervelend dus. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kreeg binnen enkele weken een nieuw onderdeel thuis toegestuurd. Nu kan ik weer zorgeloos mijn volgende reisavontuur aan!

Fijne webshop

Bestelling gedaan en werd meteen verstuurd. Netjes en heel goed verpakt. Bezorging kon niet sneller.

Heel tevreden!

Kwaliteit is ok! Levering perfect verlopen!

Crusader Kortadapter 13-polig DIN-->13-polig

Deze Crusader Kortadapter 13-polig DIN-->13-polig was niet voor mij , die persoon was er tevreden mee .

Fijn hanteerbaar

Verwarmd de bus perfect.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed product en snelle levering.

Bestellingsproces verliep uitstekend.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Produkt aangekomen in goede toestand en in de beloofde tijd (24uur)

Produkt aangekomen in goede toestand en in de beloofde tijd (24uur)

Mijn camping winkel

Altijd goede ervaring met deze camping winkel, kom er graag en bestel altijd daar mijn camping spullen. Ook online wordt altijd keurig op tijd geleverd op de gevraagd afhaal locatie. Ook fijn als je al op de camping bent en je hebt toch nog wat nodig. Ook bij klachten zijn ze service gericht. Soms duurt het even voor je reactie hebt, maar goed het wordt opgelost

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Niet te duur en op tijd.

De kwaliteit was lichter als.verwacht. Niet te duur en op tijd

Makkelijk bestellen

Makkelijk en duidelijk bij bestellen. Fijn om op de hoogte te worden gehouden van de bestelling. Snelle levering.

Prima bedrijf

Mijn bestelling van tafel prima verpakt en goede kwaliteit

Perfecte service!

Het kampeertoilet was defect bij aankomst (door transport). De klantendienst heeft dit snel een efficiënt opgelost en binnen een paar dagen was alles in orde. Perfect dus!

verliep lekker soepel!

Goed ingepakt en op tijd geleverd. Kwaliteit en prijs is goed.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Verkeerd product geleverd, supersnel opgelost!

Bij het openen van de doos stonden wij voor een verrassing, er zat niet in de doos wat wij besteld hadden. Contact met de klantenservice opgenomen en het is super opgelost! De volgende dag hadden wij het goede product in huis. Het andere product is retour gegaan. Goede service en fijn meegedacht met ons!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bezorging en product prima, informatie niet

Op voorhand hebben wij gevraagd of het buitensport opvouwbaar was. Dit zou het geval zijn en het tapijt zou opgevouwen in een draagtas worden geleverd. Bij ontvangst bleek het tapijt opgerold in een koker te zitten die we met zeer veel moeite eraf hebben weten te krijgen. Bij navraag bleek de vooral gegeven informatie een ander tapijt te betreffen. Dat vind ik slordig. Ondanks dat het dus niet opgevouwen kan worden vinden we het tapijt zo mooi dat we het wel houden.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

super snelle verzending en zeer goede prijzen

echt een aanrader TOP !!!

Trevreden met kampeerwereld

Fijn bedrijf om te bestellen. Ruim assortiment met scherpe prijzen. Bestelling snel verzonden en goed verpakt. Dus zou er zo nog een keer kopen.

Super !

Heel snel en een zeer goede prijs

Vriendelijk en goed geholpen

Fijne winkel met groot assortiment en overzichtelijk. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

geweldig

heel handig dat kleine bijzet tafeltje en gelukkig is hij grijs past overal bij

Goede service, snelle levering

Wasmiddel en impregneer besteld voor de snowboardkleding. Goede producten en snel geleverd.

Geweldige luifel

Mooie kwaliteit, makkelijk te monteren op de caravan. Kleuren combinatie is super mooi. Wij raden dit aan

Top snelle levering

Snelle levering

Producten snel ontvangen.

goede ervaring

op tijd, juiste product en goede prijs. gekocht via Amazon.nl

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo