Goede kwaliteit en prijs

De artikelen die ik wilde waren op kampeerwereld goedkoper te krijgen dan op andere sites, dus ze vragen de beste prijs. Het werd netjes en snel geleverd, en toen er een artikel niet bij zat dat ik had besteld, werd er in de plaats een duurder artikel bij gedaan. Ik ben dus helemaal tevreden!

Snelle een orima levering

Comfortabele stoelen

Comfortabele stoelen en een ideale zit hoogte. Veel beter dan de wat oudere modellen.

Prima gegaan. Bestelling en bezorging

Alles tot in de puntjes goed gegaan.

Tevreden

Goede prijs en tijdig thuisbezorgd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed advies en prima prijs

Gebeld met een medewerker en goed advies gekregen. Daarna snel en voordelig twee producten binnen gekregen. Prima ervaring.

Isabella kwaliteit

Goede kwaliteit en iets goedkoper dan andere kampeerwinkels.

Snel en netjes verpakt

Gasflessen besteld snel en netjes verpakt

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel geleverd en super geïnformeerd. En...prima produkt.

Kampeerwereld was voor mij onbekend. Beschikbaarheid RVS Cobb plate i.c.m. prijs zorgden bij mij voor bestelling plaatsen. De levering was o.g.v. communicatie, snelheid en daardoor gekregen prima en reden om Kampeerwereld aan te bevelen. Dank Kampeerwereld!

Keurig verzorgd!

Besteld via webshop, opgehaald in de winkel. Keurig verzorgd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mooie winkel goed geholpen super

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Besteld, betaald en op tijd bezorgd

Besteld, betaald en op tijd bezorgd!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede ervaring met verkoper.

Toen ik mijn bestelling plaatste kreeg ik bericht dat deze niet compleet was , maar dat ze gelijk met de leverancier contact zouden opnemen om daarna mijn bestelling alsnog in 1x te leveren. Maar dat het wel iets langer kon duren. Dat was voor mij geen probleem om 'n paar dagen langer te wachten. Dat ze mij hier over vooraf over ge mailt hebben vond ik heel correct. Zo hoort het ook. Waarvoor dank.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestelling kwam snel, keurig verpakt en voldeed aan de verwachting. Ik zal volgende keer weer hier bestellen.

Zeer tevreden!

Mooie, uitgebreide site met heel veel keuze op het gebied van kamperen en outdoor. Uitgebreide uitleg bij de artikelen. Snelle verzending.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering en zeer klantvriendelijk personeel

Naast bestelling via webwinkel ook telefonisch artikel besteld. Te woord gestaan door zeer vriendelijke medewerkster.

Snelle levering, prima produkt

Zie boven, de oude waterkoker was defect. Het snoer is altijd het probleem. Weer eenzelfde waterkoker gekocht, de oude is jaren meegegaan. Goed produkt, laag wattage voor de camping.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

snel en goed verzorgd

snel en goed verzorgd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Fijne platypus die ik in de winkels niet kon krijgen. Snel bezorgd.

Met de platypus is het zooo makkelijk wild kamperen.

keurig ingepakt en verstuurd

snelle bezorging ondanks eerdere mail dat artikel niet voorradig was

Correcte, snelle levering

Al enkele keren de Solbio-toiletvloeistof besteld. Ook nu weer een correcte en snelle levering tegen een aannemelijke prijs.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Top. Bestelling en bezorging ging soepel

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering, omschrijving van artiekel niet volledig

Voortentframe snel geleverd. In omschrijving stonden de tussenstangen niet genoemd of getekend, zaten er echter wel bij . Deze zorgen voor meer stevigheid bij grotere voortenten. Klem-clips voor in de buizen lastig aan te brengen Frame geschikt voor meerdere omloop-maten

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Dat was een goeie zèt, de aanschaf van een campingtoilet!!

Na meerdere operaties was ik een stuk minder mobiel. Toen ik ná enige tijd tòch gráág weer in mijn eigen bed( bovenverdieping) wilde slapen, stuitte ik op het probleem van het toiletgebruik. Máár met de aanschaf van een Kampa kampeertoilet is dàt perfect opgelost!! Ik heb er een kleine verhoging onder gemaakt en iedere ochtend wordt ie geleegd en verschoond. Wordt enkel voor het urineren gebruikt en aan een vàst toilet wordt gewerkt. Ondertussen is dit dùh ideale oplossing!

Supersnel en goede service

Zeer snel geleverd, goede service toen bleek dat er 'n product beschadigd was, snel en goed opgelost!

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo