Materiaal verbogen

De koperen leiding was helemaal gedraaid zodat ik het eerst helemaal recht moest buigen om het te kunnen gebruiken . Dat lijkt mij niet de bedoeling !!

Alles prima.

Alles verliep goed, snelle levering. Product netjes verpakt. Ik denk in een doosje dat hergebruikt werd, dat stel ik op prijs dat er geen nieuwe dozen gebruikt worden die ik dan direct weer weg gooi.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ik had een nieuwe bo-camp mok gekocht en had er drinken in gedaan, lauw drinken. En mij mok knapte zo doormidden. Had er geen garantie op, maar heb toch 2 nieuwe mokken gekregen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Perfect geregeld, net volk, voor herhaling vatbaar

Perfect geregeld, net volk, voor herhaling vatbaar. Gr. Gerard

Zeer tevreden.

Goede webshop, goede producten en vlotte levering. Per ongeluk verkeerde maat besteld van een regenjas. Overlegd met de klantenservice, het was geen probleem, heb de goede maat inmiddels ontvangen. Klantvriendelijk.

Snelle levering

Jas snel geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering, goede communicatie!

Heel degelijke winkel. Vriendelijke klantenservice. Snelle levering.

Super kooktoestel

Gezocht, gevonden en gekocht. De Msr brander werkt prima is klein en licht. Het gas gaat een paar dagen mee. De bestelling werd snel geleverd.

Goed product, snel geleverd

mooie stoelen

super snel en netjes geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

snel geleverd en goed verpakt

Heb via Kampeerwereld.nl een bestelling gedaan. Deze is keurig verpakt en snel geleverd. Ben zeer tevreden met de aankoop

BEST SERVICE EVER

Ik wist niet of mijn product kapot was of afdat het aan mij lag. Na aarzelen een mailtje gedaan en binnen 36uur een nieuw product gekregen. Dit is de beste service! ———— I didn't know if my product was broken or if it was my fault. After hesitation, I sent an email and received a new product within 36 hours. This is the best service!

Uitgebreid assortiment & snelle levering

Snel nog iets nodig voordat je op vakantie gaat? Kampeerwereld heeft een groot assortiment en de producten werden tijdig geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is ook in orde!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed product en correcte en snelle levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

goede service en snelle levering

snelle levering

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Prima eerste ervaring met kampeerwereld.

Prima eerste ervaring met kampeerwereld. Jas netjes verpakt in een schone zak. Snel geleverd.

Super geholpen

Via telefoon en email een vraag gesteld voor een maatwerk snelkoppeling voor de buiten gasaansluiting van mijn camper. Na het sturen van fotos kreeg ik order bevestiging en betaallink en bestelling volgende dag in huis. Helaas pastte niet; te weinig ruimte om goed loodrecht onder fitting te krijgen. Weer gebeld en men zei: wacht even, we gaan even wat proberen. Gijs en collega hebben haakse snelkoppeling gemaakt en zonder extra kosten weer verstuurd. Nu past en werkt perfect. Thanks for your service!

Geen 2e keer

Met alles zeer traag Hoge verzendkosten bij vele webshop gratis

zeer positief

een campingtoilet besteld voor mijn vriendin die op de eerste verdieping geen toilet heeft. de volgende dag wert het pakket al bij mij afgelevert. helaas was de bovenklep van het toilet beschadigd. gebeld hierover en er werdt meteen een nieuw deksel geleverdt . hierna nog een camping toilet besteld voor mijn vader en ook dit werdt binnen twee dagen geleverdt . lekker snelle levering en geen gedoe bij klachten. wij zijn zeer tevreden en ook met de produkten.

Vlot en goedkoop

Gaspatronen zijn belachelijk duur geworden sinds kort maar veruit de meest redelijke prijs vond ik bij de kampeerwinkel.nl. Ik heb er meteen maar 4 aangeschaft.

Mooie stoelen

Prima stoelen alleen ze verkleuren wel.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Via de website een tent gekocht. Snelle en goede verzending en communicatie. Aanrader om je kampeerspullen kopen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima service door meedenken en initiatief tonen

Probleem kon goed worden uitgelegd aan iemand die er verstand van had. Deze kwam met voorstel om product te retourneren, heeft product onderzocht, nogmaals uitgetest op andere manier, alsnog defect geconstateerd en ander product toegestuurd. Dit alles zonder dat ik extra kosten hoefde te maken.

Snelle sevice

Bestelling snel binnen, alleen bleek 1 tas vd stoelen stuk te zijn, netjes opgelost, ze hebben een nieuwe toegestuurd en een retour code voor de stukken zak . Perfect opgelost

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Heel correct, in handelen, communicatie

Goede info, komt na wat men beloofd..

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo