Product is van heel goede kwaliteit

Product is van heel goede kwaliteit, echt mooi om te zien en ze gaan makkelijk open en dicht. Zitten geweldig en mooi materiaal

Een 10 voor service en klantcontact

Een geweldige kampeerzaak met nog ouderwetse service, ook buiten de garantieperiode en ook bij online-aankopen. Geweldig klantcontact - daar wordt de telefoon nog opgenomen, meestal binnen dd minuut.

Snelle correcte levering

Campingtafeltje besteld. Snel geleverd en voor een mooi prijsje.

Werkt uitstekend

Is ideaal als je onderweg bent ,en ook als je geen dousch hebt

Artikelen zijn zoals bekend. Snel geleverd. Normale prijs

Snoer Campinggaz koelbox

Deze shop is volledig betrouwbaar. Snelle levering en voor mij de enige winkel om het 220 volts snoer te kunnen kopen. Ik had het oude snoer per ongeluk weggegooid. Dit nieuwe snoer zorgt ervoor dat mijn koelbox weer werkt. In mijn vakantie in Noord Limburg in augustus 2023 heb ik de koelbox weer kunnen gebruiken.

super

Op ander adres bezorgd als kade maar was zeer snel in huis.

Goede kwaliteit

Vlotte levering goed verpakt Mooie kwaliteit mokken

Goede en persoonlijke service

Ik had na de aankoop wat vragen over de oven en mogelijke versie verschillen. De medewerker heeft daarop de oven inde winkel zelf uitgetest en kon bevestigen dat ik de laatste nieuwe versie had. Prima service.

Uiteindelijk goed gekomen

Pompje besteld, maar kreeg 2 stoelen. Weet niet waar het fout gegaan is maar Kampeerwereld heeft het uitste6en snel opgelost. Zodat ik toch het pompje kon vervangen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Stipt op tijd en goed op de hoogte gehouden

Bestelde artikel was op voorraad en is in goed ontvangen. Aantrekkelijke prijs, in vergelijking met andere websites.

Boven verwachting.

Keurig verpakt en geheel volgens afspraak geleverd. Ik kan Kampeerwered van harte aanbevelen.

Onwijs ontevreden

Niet blij met deze aankoop. Toen ik hem binnenkreeg zat er nog een alarm aan vast, deze zat op de rits waardoor ik de tas niet uit het zakje kon halen, heb zelf met wat geweld het stuk plastic kapot gemaakt. Daarna positieve verwachtingen van de tas maar niets was minder waard. De zelfde dag als dat ik hem het ingepakt is die al opengescheurd waarbij 1 van de ritsen los is gelaten. Aantal dagen later ook scheuren in de naden ontdekt. Ik kan hem dus niet nog een keer gebruiken

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Keurige communicatie en afleveren van ons product

ons artikel was niet op voorraad maar daar werd ook direct over gecommuniceerd week later werd het artikel naar behoren geleverd

Snelle service

1 van de 2 side pockets voor een Isabella die ik gekocht had daarvan ging een drukknoop na een aantal keren gebruikt te hebben los. Dit per email gemeld met een foto van het defect. Zeer snel reactie ontvangen en ik kreeg een nieuwe sidepocket toegestuurd. Zeer tevreden.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Producten zien er keurig netjes uit

Snelle en goede service

Snelle en goede service van mooie goede producten.

Vlot

Zeer vlotte bestelling, alsook betaling en snel thuisbezorgd . Helemaal tevreden.

Snel en correcte levering

Duidelijke site, snelle service

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed en op tijd geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima service en snelle levering.

Dit was mijn eerste ervaring bij Kampeerwereld. Ik moet zeggen, ik ben erg tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling. Alles is goed verpakt ontvangen en ben erg tevreden over hetgeen ik heb besteld. Ik moet dan wel nog alles in gebruik gaan nemen, maar de artikelen zien er allemaal erg degelijk uit en ik heb dan ook het volste vertrouwen in het gebruik.

Snelle levering

Snelle levering mooi product.

Perfect geregeld

Artikel besteld en betaald. Volgende dag in huis!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestelling vlot verlopen, kwaliteit zoals beloofd

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Snel accuraat en volledig

Betrouwbare webshop; alles snel en netjes verpakt ontvangen. Goede kwaliteit.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo