Snel, duidelijk en makkelijk te bestellen

Bestellen was makkelijk met duidelijke info. Ook na bestelling werd ik goed en duidelijk geïnformeerd wanneer ik mn pakket.kon verwachten. Inmiddels is.het slaapmatje ook gebruikt en was ook hier een goede ervaring.

Prima!

Prima ervaring

Super!

Snelle levering en hetgeen niet voorradig was, is 2 dagen nadien terugbetaald!

zeer tevreden

makkelijk bestellen en snel geleverd. dat het verpakkingmateriaal hergebruikt is is ook een pluspunt.

Zeer snel geleverd

Naast snelle levering ook goed verpakt.

Top !

Snelle levering, Juiste prijs

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Personeel zijn kundig en creatief in oplossingen

Snelle levering

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ontzettend goed, ooit eerder zo een kachel gehad op de vorige camping. Geeft goede warmte. Fantastisch!!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Het werkt goed... Ik raad het aan

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ik ben tevreden met het tenttapijt

Het tenttapijt was zoals ik verwachtte en voldoet aan waarvoor ik het wil gebruiken. Ik heb voor mijn oudere hond een kleed op de plavuizen nodig voor beter grip en minder uitglijden bij het opstaan en lopen. Gezien ik vloer verwarming heb is een kleed met gaatjes wel een uitkomst. Nu afwachten hoe de effect en onderhoud is/blijft op langer termijn.

Correct

Verkeerde bestelling gekregen de dag nadien was alles al opgelost, waarvoor dank

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Op tijd bezorgd, goed verpakt

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Veel keuze en snel geleverd.

In de webshop is veel keuze. Van elk product meerdere merken of varianten. Na bestellen wordt het snel geleverd.

Nieuwe emmer gratis gekregen

Mijn emmer van het camping toilet was zo goed als vergaan door veroudering en regelmatig gebruik. Een losse emmer is niet leverbaar, maar Kampeerwereld had nog een nieuw emmertje staan. Uit service heb ik deze gekregen waarbij ik alleen verzendkosten hoefde te betalen! Ik heb er heel veel plezier van en ik heb niet een heel nieuw toilet hoeven kopen. Bedankt!

Uitstekende service

****Uitstekende service ook op het randje van de garantie*** ***Zeker weten een aanrader voor iedereen die nog echte service wil genieten van een bedrijf*** Wij hebben een msr hubbahubba nx2 gekocht via kampeerwereld. Uitstekende licht gewicht trekkers tentje, maar dat wisten we al, we hadden hem een keer geleend van iemand om door Noorwegen te reizen. Na bijna 2 jaar scheurde een stok een stukje uit, tijdens de reis in Canada, maar met een beetje vetrap konden we er nog mee camperen. Het tentdoek had een klein scheurtje, dat hebben we geplakt met een reparatie kit die we mee hadden. Bij thuiskomst namen we contact op met kampeerwinkel over de garantie. We konden de tent gratis opsturen ter beoordeling. Na 4 weken kwam er een pakketje van de kampeerwinkel, alle tentonderdelen waren vervangen, behalve de haringen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima geholpen bin het ruilen van de schoenen

De 'bike en walk' schoen waren iets te klein. Bij het ontvangen van de mail tijdens het ruilproces op de website ging er wat mis. Volgende dag gebeld met de fysieke winkel. Daar prima geholpen. Een grotere maat is voor mij gereserveerd. Het ruilen en ophalen van de schoenen in winkel zeer prettig geholpen. Zowel bij het inleveren van de te kleine schoenen als het ophalen van de grotere. Daar ook nog maar even voor de zekerheid gepast. De verkoper of de verdieping was daarbij zeer behulpzaam en kundig.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Vlotte afhandeling en snelle aflevering

Jas besteld en deze werd op aangegeven dag geleverd in goede verpakking

super service

Ons kampeermatje was lek, dit is kosteloos onder garantie gerepareerd. Het matje was al enkele jaren in ons bezit. Topservice!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel gestuurd. Prima product.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer goed geholpen door de medewerkster, met verstand van zaken.

Sok na veel zoekwerk voor de Zibro kamin R 140 E gekocht. Bij andere winkels had ik het idee dat ze niet goed wisten welke ik moest hebben. uiteindelijk kwam ik bij Kampeerwereld.nl uit, deze mevrouw is samen met mij wezen zoeken tot ik de juiste had. Besteld vandaag is huis gemonteerd en branden maar. Dank je wel voor de goede service en advies.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Soepel en snel!

Bestelling verliep soepel, snel en netjes. Wij zijn heel tevreden!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Heel goede ervaring en goede retourservice

Ik had onderdelen besteld voor onze Crespo stoelen maar bleek dat ik de verkeerde had besteld. Retourtje verzonden en enkele dagen erna kreeg ik de juiste thuisgestuurd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel volgens belofte geleverd.

Lang gezocht naar een stevige niet te zware opblaas keukentent. Ook bij andere leveranciers gezien. Maar nergens zo een mooie aanbieding gevonden. Prima tent, geheel volgens mijn verwachting.

Snelle levering

Het was maar een onderdeeltje maar het werd snel geleverd top

Harderwijkerweg 183

3852 AC Ermelo