Snel geleverd (in België) aan een zeer goede prijs. Prima service

Zeer snelle levering,

lekker snel

binnen 1 dag was de bestelling binnen nog nooit zo snel meegemaakt

Aangenaam verrast!

Een rekje besteld in het zwart. Aangenaam verrast. Perfect in orde zowel het rekje als de levering. Alsook stevig verpakt voor de reis te maken . Ik bestel hier zeker nog in de toekomst ! Een aanrader !

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering en de jas zoals verwacht

Snelle levering en de jas was precies zoals verwacht. Het staat mijn dochter prachtig.

Snelle levering

Snel en goed geleverd

Bestelling was in orde

De juiste schoenen netjes ingepakt gekregen. Een paar geretourneerd en geld vrij snel terg gekregen. Jammer dat PostNL de boel vertraagd heeft, maar daar kan kampeerwinkel weinig aan doen. Heb alleen geen retourbevestiging gekregen van kampeerwinkel toen zij de geretourneerde schoenen binnen hadden gekregen.

zeer goed

goed advies

Snel geregeld!

Duidelijke omschrijving, snelle levering!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

werd snel en goed verpakt geleverd

De kruk was wat ik ervan verwachte.

Snel geleverd

Prima geleverd en ook de retour snel afgewikkeld, zoals het bij een moderne webshop hoort. Top!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel professioneel, en een goed product.

Het product betreft een foetsie petroleum kachel. De kachel kwam goed verpakt aan. En voldoet prima. Hij gaat mee naar Denemarken waar we wilden gaan kamperen. Top

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Alles in goed en op tijd aangekomen. Geen klachten dus, alles netjes afgeleverd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Door een fout van de toeleverancier was een verkeerd type Qlima wisseltank toegestuurd. Dezelfde dag is deze fout hersteld. Heb nu een ander type tank teveel maar die hoef ik niet terug te sturen. Wat een service, bespaart mij weer een ritje naar PostNL. Produkten zijn daar wél op voorraad, in tegenstelling tot veel andere webshops.

Snelle verzending, goede prijs

Ik had 1l Nikwax flessen besteld. Goede prijs, snelle verzending. En een goed product uiteraard.

geweldig

Prettige antwoorden snelle levering werkt goed

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering en erg goede service

Ik had servies besteld. Er bleek 1 bordje gebroken en via whatsapp contact hierover gehad. Ik hoefde niks terug te sturen en er werd meteen een nieuw bordje opgestuurd. Netjes en heel snel, dat is fijne service! Erg blij met het kampeer servies.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ook in drukke tijd, snel geleverd

Ook grote stukken worden kosteloos verzonden. De prijs was al scherp.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel bezorgd, goed ingepakt Ben uitermate tevreden

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Degelijke service als vanouds!

Het pakket kwam al binnen 24 uur thuis bezorgd. Mooi en strak in een compacte doos. De twee slaapzakken kwamen er netjes uit. Kwaliteit is zoals beschreven in de webshop. Alles klopte. En toen de kleinkinderen kwamen logeren, hebben ze het lekker warm gehad.

met kampeerwereld.nl geen probleem

mijn bestelling heeft er wel 3 weken over gedaan om tot mij te komen door een fout van PostNL. Maar eind goed, al goed.

ECHT WAAR VOOR ZIJN GELD KLASSE

GOED VAN PRIJS GOEDE KWALIETIJD ZEER GOED SERVICE KLAD VINDELIJK ALTIJD VOOR EEN OPLOSSING . DUBBEL ZIJN GOED WAARD VAN DAAR OOK DE 5 DTEREN BEOORDELING

in een woord perfect !!

heb regelmatig besteld ,telkens super geleverd

Prima spul

Het product voldoet aan de wensen. Makkelijk te monteren. Werkt prima.

Bestelde lamp goed geleverd

Prima gedaan, op tijd, zoals afgesproken

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo