Fijn en directe benadering en duidelijke warenkennis
Zeer snelle levering.
fijne en nette snelle afhandeling
Het aangekochte artikel was niet apart verpakt, de doos met wat erin zit is zo per post opgestuurd. Misschien voor een tip i.v.m. diefstal om het artikel met een blanco papier te verpakken. En iets meer informatie op de site. Ontving nu het artikel zonder gasflesje, terwijl dit niet beschreven staat en was er dus vanuit gegaan, dat dit erbij zat.
uiterst correcte en snelle levering volgens afspraak en info op de website
De ene dag besteld. De volgende dag in huis! Geweldig snelle levering dus. Minpuntje voor jullie ;-) door internetshoppen niet in de verleiding gebracht om meer te kopen. Dat was in de winkel namelijk vast wel gebeurd
Zeer tevreden. Snelle levering. Product (Cobb bbq assecoires) kon niet anders dan goed zijn, kwaliteitsmerk. Goede prijs, geen verzendkosten.
Snelle levering Ruim assortiment Duidelijk productomschrijving op website
Snelle service en levering.
netjes en snel afgehandeld
Een ruim assortiment, snelle levertijden en hele schappelijke prijzen. Lekker gemakkelijk bestellen vanuit de luie stoel, al zijn we nu eigenlijk wel nieuwsgierig naar de "live" winkel. We zullen binnenkort wel een keer aan komen waaien.
Tent doek voor partytent is niet waterdicht
Beste Pieter, Bedankt voor uw reactie via Klantenvertellen. Wij verkopen partytenten in verschillende kwaliteiten en prijzen. Onze opmerking/advies bij alle partytenten in de prijsklasse tot €200 is dat deze niet waterdicht zijn. Het materiaal is vaak bij eerste gebruik waterdicht, maar door UV zal deze al snel niet meer al het water tegen houden. Ook zijn de gestikte naden nooit waterdicht van deze tenten. Dit is overigens ook het geval bij de partytenten van de bouwmarkt. Daar vertellen ze het er alleen niet bij. Wij hopen niet dat onze opmerking over de waterdichtheid van partytenten als onvriendelijke is overgekomen. Wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren.
Mijn ervaring is met Eline van de Klantenservice welke ik heb benaderd via Webwinkel. Onze Communicatie ging via WhatsApp waar zij snel antwoord heeft gegeven op al mijn vragen, en proactief geadviseerd heeft over de vragen welke ik nog niet had gesteld. Uitstekend advies, prima service, snelle levering. Mijn complimenten. Groet Linda
Kocht Frizz toiletvloeistoffen. Heb begrepen dat dit het huismerk is. Perfecte kwaliteit en een nog betere prijs.
Rookoven netjes en snel ontvangen!
Goede service en een snelle levering!
Razendsnelle bevestiging van de bestelling, betaling en vervolgens ook supersnel en keurig bezorgd. Ik heb een tent gekocht, maar nog niet gebruikt, dus kan over het product zelf nog weinig zeggen. Deze tent heb ik ergens 25 euro goedkoper gezien, maar daar was hij uitverkocht. Ook heb ik de tent op een site gezien voor een veel hoger bedrag (ruim 100 euro meer), dus al met al ben ik blij met de prijs waarvoor ik deze bijna overal uitverkochte tent toch nog heb kunnen krijgen
Supersnelle levering. Hergebruiken van oude dozen; super! Snel en milieuvriendelijk :)
Kleed voldoet aan de verwachtingen, ik werd in eerste instantie goed op de hoogte gehouden van de te verwachten leverdatum. Vragen/opmerkingen via e-mail werden snel beantwoord.
Ik ben verbaast door de vlotte afhandeling van deze aankoop. Alles prima!!!
Overzichtelijk aanbod en bijzonder snelle leertijd
Fijne en snelle levering! Goed verpakt d.m.v. folie voor het stoten. Fijne koelbox ik ben erg tevreden.
Wij kennen de winkel en het aanbod vd de artikelen. Dat is positief !Snelle levering en aanvaardbare prijs.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo