's Middags om 17.00 uur bestelling geplaatst en volgende dag in huis. En enige verkooppunt met een lagere prijs voor de COBB bq dan alle andere winkels. Perfect!
Snel geleverd en netjes verpakt
Zeer snelle service. Netjes ontvangstbevestiging order en verzendbevestiting. Hergebruik van verpakkingsmateriaal!
Goede feedback
Moooie duidelijke webshop Zeer snelle en correcte levering
Beste Anne-Marie, Ik kan geen order vinden onder enkel de naam Anne-Marie. Als u mij de achternaam of order nummer kan mailen zal ik het oppakken voor u. Dit kan u mailen naar: [email protected] Alvast bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groet, Maarten Roelofsen Kampeerwereld.nl
Service is top. Snelle levering. Wat ze zeggen maken ze ook waar.
supersnel en netjes
Snelle service, heldere communicatie, hergebruik van verpakkingsmateriaal (de doos waarin het wordt geleverd. Dit werd vooraf goed aangegeven).
Lang gezocht, via Google bij Kampeerwereld gevonden. Precies wat ik nodig had; vlot afgeleverd. Ik kan weer aan de slag!
Ik was op zoek naar barbeque accesoires en kwam via Google op deze website terecht. Ik voelde me er direct op mijn gemak (look and feel), de prijzen zijn zeer redelijk en de bezorging is super en supersnel. Ongelofelijk! Ik had weleens eerder barbeque spullen besteld bij andere winkels maar daar moest ik dagen wachten. Wij hebben nog vele barbeque wensen en volgens mij hebben we nu een goed adres gevonden om het te bestellen ;-) Jullie hebben er nieuwe een klant bij!
Geweldige bbq hebben we gekocht, nergens anders meer te krijgen, alleen nog bij kampeerwereld! Helemaal super!!!
Snelle levering, keurig verpakt. Leuke aanbiedingen en scherpe prijzen ten opzicht van de concurrent
Fijn en directe benadering en duidelijke warenkennis
Zeer snelle levering.
fijne en nette snelle afhandeling
Het aangekochte artikel was niet apart verpakt, de doos met wat erin zit is zo per post opgestuurd. Misschien voor een tip i.v.m. diefstal om het artikel met een blanco papier te verpakken. En iets meer informatie op de site. Ontving nu het artikel zonder gasflesje, terwijl dit niet beschreven staat en was er dus vanuit gegaan, dat dit erbij zat.
uiterst correcte en snelle levering volgens afspraak en info op de website
De ene dag besteld. De volgende dag in huis! Geweldig snelle levering dus. Minpuntje voor jullie ;-) door internetshoppen niet in de verleiding gebracht om meer te kopen. Dat was in de winkel namelijk vast wel gebeurd
Zeer tevreden. Snelle levering. Product (Cobb bbq assecoires) kon niet anders dan goed zijn, kwaliteitsmerk. Goede prijs, geen verzendkosten.
Snelle levering Ruim assortiment Duidelijk productomschrijving op website
Snelle service en levering.
netjes en snel afgehandeld
Een ruim assortiment, snelle levertijden en hele schappelijke prijzen. Lekker gemakkelijk bestellen vanuit de luie stoel, al zijn we nu eigenlijk wel nieuwsgierig naar de "live" winkel. We zullen binnenkort wel een keer aan komen waaien.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo