we kwamen bij jullie website door de laagste prijs van de cadac chef safari 2. Nu bleek dat jullie ook nog een leuke actie hadden bij de crespo stoelen (organizer er gratis bij)! Dan ook nog eens een gratis en tevens een levering, nou wat wil je nog meer! Wij zijn dik tevreden en ook zeker van plan om jullie website nog een vaker te bezoeken, en wie weet een keer de showroom te komen bewonderen.
Wij hebben een Human Comfort Luchtbed en Matras bij de kampeerwinkel besteld. De kwaliteit van de artikelen is goed, en zien er mooi en degelijk uit. Wat mij ook aanspreekt is de 5 jaar garantie op het luchtbed.
moest artikel retour sturen ivm verkeerde kleur advies via de sit andere kleur dan vermeld. Geen kosten(wat wel vermeld staat) via antwoordnummer retour kunnen sturen
We hebben producten van human comfort gekocht, mooi ingepakt en er is zelfs over kartonbesparing nagedacht met het hergebruik van oude dozen(die overigens erg stevig was, waardoor alles netjes aankwam). De snelle levering en heldere verzendprocedure springen eruit.
gezochte artikel bracht ons op kampeerwereld. de prijs was ok en de artikelen werden zeer snel bezorgd.
Snelle levering, goede prijs. Prima dus.
Snelle levering. Netjes verpakt
Zeer snelle levering. Vriendelijke klantenservice. Slaapmatjes gekocht, zien er prima uit. We gaan ze deze zomer testen.
Beste prijs voor een goed merk, volgende dag geleverd.
Goede snelle levering
's Middags om 17.00 uur bestelling geplaatst en volgende dag in huis. En enige verkooppunt met een lagere prijs voor de COBB bq dan alle andere winkels. Perfect!
Snel geleverd en netjes verpakt
Zeer snelle service. Netjes ontvangstbevestiging order en verzendbevestiting. Hergebruik van verpakkingsmateriaal!
Goede feedback
Moooie duidelijke webshop Zeer snelle en correcte levering
Beste Anne-Marie, Ik kan geen order vinden onder enkel de naam Anne-Marie. Als u mij de achternaam of order nummer kan mailen zal ik het oppakken voor u. Dit kan u mailen naar: [email protected] Alvast bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groet, Maarten Roelofsen Kampeerwereld.nl
Service is top. Snelle levering. Wat ze zeggen maken ze ook waar.
supersnel en netjes
Snelle service, heldere communicatie, hergebruik van verpakkingsmateriaal (de doos waarin het wordt geleverd. Dit werd vooraf goed aangegeven).
Lang gezocht, via Google bij Kampeerwereld gevonden. Precies wat ik nodig had; vlot afgeleverd. Ik kan weer aan de slag!
Ik was op zoek naar barbeque accesoires en kwam via Google op deze website terecht. Ik voelde me er direct op mijn gemak (look and feel), de prijzen zijn zeer redelijk en de bezorging is super en supersnel. Ongelofelijk! Ik had weleens eerder barbeque spullen besteld bij andere winkels maar daar moest ik dagen wachten. Wij hebben nog vele barbeque wensen en volgens mij hebben we nu een goed adres gevonden om het te bestellen ;-) Jullie hebben er nieuwe een klant bij!
Geweldige bbq hebben we gekocht, nergens anders meer te krijgen, alleen nog bij kampeerwereld! Helemaal super!!!
Snelle levering, keurig verpakt. Leuke aanbiedingen en scherpe prijzen ten opzicht van de concurrent
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo