Snelle levering. Stevige verpakking. Artikel goedgeprijst.
Complimenten voor de goeie service nadat het even onduidelijk was waar het geld naar toe was overgemaakt. Daarna werden de items snel geleverd en kunnen we straks goed voorbereid op vakantie.
Ik zocht een bepaald artikel. Had ik gekocht bij een andere website. Kreeg ik de verkeerde maat en kon ik ook nog flink geld betalen voor de retourzending. Ik vind het wel bij jullie. Binnen een paar minuten besteld en betaald.. Zooo makkelijk, en de volgende dag kreeg ik het keurig verpakt binnen! Kon het niet geloven gewoon!!
overzichtelijke website, leuke actie dat je als nieuwe klant dat 10 euro korting krijgt als je je inschrijft voor !
Vlotte en goed verpakte leveringen.
Snel geleverd en in goede staat, zoals beloofd.
Super snelle levering en een goed product.
Vandaag besteld morgen in huis
Duidelijke communicatie over de levering en scherpe prijs
Snelle afwerking van bestelling en goede kwaliteit
Wij zochten een tent (coleman darwin 2 plus) en deze was bij jullie toevallig in de aanbieding. Direct besteld en de volgende dag was de tent al in huis. Super service!
Na het sturen van een whats app werdt er direct gereageerd. Na over en weer berichtjes te hebben gestuurd geef ik aan dat ik wel even bel. Via de telefoon krijg ik die zelfde mevrouw aan de telefoon. Wat een kennis,en klantvriendelijkheid. Met alle juiste informatie sloot ik het gesprek af. de volgende dag waren wij de trotse en blije eigenaar van een cadac safarichef 2. Laat de zomer maar komen!!
goed advies en service en
al jaren doen wij onze kampeer inkopen bij Kampeerwinkel.Soms lopen we zomaar even binnen als we een aan het fietsen zijn,eigenlijk komen we nooit met legen handen naar buiten, er is altijd wel wat voor onze gading,en de sfeer is er leuk.
Bestelling keurig verzorgd zeer snel thuis
Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn nieuwe fleece vest. Na bestelling netjes de volgende dag thuis afgeleverd.
Geen moeilijkheden met online bestellen, alles liet vlot, levering gebeurde snel
Snelle service, goede produkten, levering volgens afspraak en ruim assortiment met een duidelijke prijsstelling (incl. verzendkosten). Kortom; een erg prettige winkelervaring in de webshop! Tevens = telefonisch contact erg professioneel en correct; jullie hebben er een tevreden klant bij ! Top dat jullie de dozen hergebruiken.
We kwamen wel bij U in de winkel. maar was voetenbankjes nodig en voor 3,50 kun je niet naar Ermelo rijden dus besteld de volgende dag al geleverd. Daarna kwamen we tot de conclusie dat we ook de bladen er op wilden bij onze plaatselijke shop is het ten eerste duurder en ten tweede konden we ze daar niet los kopen dus deze nu ook bij u besteld. Dus zeer positieve ervaring.
snelle levering naar tevredenheid ter woord gestaan ,mobiel. hergebruik verpakking doos begrip voor .
Via Google afbeeldingen. Ik was op zoek naar een specifiek model van t merk Keen, en kon m verder nergens in de juiste maat vinden. Hier wel. Binnen 24u had ik ze thuis. Bestellen ging snel, makkelijk en zonder dat ik er een account voor hoefde aan te maken. Netjes verpakt, keurig met retouretiketten erbij, info en wat extra's. Heel netjes!
Beste, Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback! Wij zijn blij om te horen dat je bij ons gevonden hebt wat je nodig had. Wel erg jammer dat je dit technische probleem hebt moeten ervaren. Wij hebben het hier getest en kunnen het probleem niet nabootsen. Kan je ons misschien iets meer informatie geven over het systeem en de browser waar je dit probleem mee ervaart? Dan kunnen wij verder op zoek gaan naar een oplossing. Nogmaals dank voor de feedback en wij hopen nog van je te horen! Met vriendelijke groet, Team Kampeerwereld
snelle en correcte levering
Goede snelle service
Prima bestelproces en snel geleverd. Goed verpakt ook.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo