Ik kende deze kampeerwinkel niet (wel OutdoorXL, Bever, Zwerfkei), maar de Therm-a-rest Camper matjes waren scherp geprijst en de levering is SNEL. De site werkt zeer prettig. Bestelprocedure en afhandeling ook. Reden genoeg voor terugkeer.
Wat Ik gekocht heb was zeer degelijk artikel, dat eigenlijk het beter deed dan dat ik verwacht had
Snelle levering.
Na goed op in deze overzichtelijke webshob vergeleken te hebben, heb ik een Samsonite Toilettas besteld die de volgende dag al geleverd werd. Zeer tevreden en ook goede prijzen!
Snel geleverd en goedkoper dan andere winkels
Snelle levering, de goedkoopste prijs, ben erg tevreden.
Bestelling was netjes verpakt.
Kampeerwereld doet wat beloofd wordt, je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en de levering. Goede prijs!
Na heel langzoeken hebben wij eindelijk via kampeer wereld de lightweight tent gevonden die we zochten, snel afgehandeld en op de juiste levertijd ontvangen
Beste Sabine, Hartelijk dank voor je feedback! Wij zijn blij om te horen dat je het juiste artikel bij ons hebt kunnen vinden. Wel is het erg jammer dat je geen optimale online winkelervaring hebt beleefd. Wij willen je dan ook vragen om een iets verdere toelichting (of voorbeelden) te geven aan wat jij lastig vond aan onze website. Op deze manier kunnen wij een eventuele toekomstige winkelervaring voor jou en voor anderen verbeteren! Met vriendelijke groet, Team Kampeerwereld
Ik geeft niet gauw overal een 10 voor en in dit geval zeker wel. Ik was op zoek naar een bepaalde broek en via google vond ik deze broek op jullie website. Ik heb 'm voor 5 uur besteld en betaald en de dag erna werd hij al geleverd met de post, zonder dan ik er verzendkosten voor moest betalen. Mijn beoordeling is dus niks anders dan lof. Het ging allemaal zo snel. Bovendien werd in de bevestigingsmail verteld dat het niet in de originele doos zou zitten en dan we ook zeker na moesten kijken of het bestelde artikel er wel in zat. Echt, ik heb geen andere woorden als HELEMAAL TOP! Dit heb ik nooit eerder zo meegemaakt. Bedankt voor de snelle en goede service.
Mijn bestelling snel gekregen. Het was een fijne ervaring. Het ging mis tijdens betaling. Ik heb geen bevestiging gekregen. Toen belde met de servicedesk en kort daarna die bevestiging alsnog ontvangen. Heel belangrijk.
goedkoop en snel
een dukdalf stoel gekocht via internet die helaas kapot ging, gebeld en het onderdeel wat kapot ging is meteen opgestuurd. Telefonisch contact met de dames en Ilse was erg servicegericht. Jammer dat onze stoel kapot ging maar een dikke 10 voor de service om dit op te lossen!
Mooie slaapzakken, goede prijs, snel bezorgd
Simpele aankoop. Kampeerwinkel gekozen op basis van prijs.
Zeer goede service en levering, ook wat betreft voorradig zijn van product.
goede kwaliteit en juiste levertijd
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo