Heb twee stoelen besteld voor mijn dochter en deze zijn probleemloos bij haar bezorgd
Zeer snelle en correcte levering.
bestelling snel geleverd,maar we misten wat,zat niet in de verpakking,we hebben gelijk gebeld, en de volgende dag werd het gelijk bezorgd,goede service.
Door nare omstandigheden kom ik niet meer in de winkel in Ermelo maar als ik iets nodig mocht hebben zoals nu kan ik het via de webshop bestellen en dat ging meer dan prima . Het duurde een dag langer voor het pak aankwam maar dit lag aan de bezorger . Mvg Carla
mijn eerste ervaring met Kampeerwereld is prima.
Snelle en duidelijke levering. Gelijk bevestigd dat de order binnen was en wanneer het uitgeleverd werd. Iets meer dan 24 uur later hadden we het in huis
De tent is heel makkelijk op te zetten en super licht van gewicht. Hij kan lekker doorluchten doordat hij twee ingangen heeft. Ik ga ermee op reis en verwacht dat hij zeer van pas komt.
Goede comunicatie
Beste M. Been, Wij vinden het erg jammer om te horen dat het artikel niet geheel naar wens is. Wij willen je dan ook vragen om foto's naar [email protected] te sturen. Dan kunnen wij het defect beoordelen en proberen om een passende oplossing te zoeken voor je! Met vriendelijke groet, Team Kampeerwereld
Website is duidelijk, leveringsvoorwaarden waren ook duidelijk. snelle levering en bezorgen op ander adres. Helemaal TOP. bericht van verzending. alleen maar lof!
Bij niemand te vinden maar Kampeerwereld heeft het.
3 mails moeten verzenden alvorens ik iets kon bestellen in de webshop. Pas bij de 3e keer was men erachter dat het artikel tot dat moment niet besteld kon worden en werd het in orde gemaakt. Komt niet echt klantvriendelijk over.
Beste Wim, Bedankt voor je feedback. Wij vinden het erg jammer om te horen dat je onze klantenservice niet als goed hebt ervaren. Wij streven zoveel mogelijk naar een goede klantentevredenheid. Wij hopen natuurlijk wel dat jouw order goed is aangekomen en de producten naar wens zijn! Als wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het heel graag. Met vriendelijke groet, Team Kampeerwereld
Heel tevreden over de prijs/kwaliteit en een prima service zal het zeker aanbevelen aan familie en vrienden.
de volgende dag geleverd :)
Vroeger kwamen we regelmatig in uw winkel Toen hadden we nog en auto en gingen we kamperen. Nu is het gemakkelijk dat we het via uw site kunnen bestellen. Dat scheelt ons een auto huren. Dus de bezorgkosten vinden wij prima.
Wij hebben in de winkel een stoel uitgeprobeerd, die wilden we later via internet bestellen. Maar de foto leek zo anders, dat we dachten dat het om een andere stoel ging. Even een mail gestuurd, bleek dezelfde stoel te zijn. Bestelling 1 dag later thuis, top!
erg prettig geholpen door een medewerker van uw klantenservice/winkel i.v.m. een maat voor een te bestllen broek
Ik heb jullie gevonden via google toen ik zocht naar ipanema sandalen voor mijn dochters. jullie zeggen dat jullie binnen een weekdag leveren en daar houden jullie je ook netjes aan. Had de verzendmail niet gezien omdat alleen die in mijn spambox terrecht kwam. Wilde contacf met jullie opnemen dus heb ik jullie geappt. Erg makkelijk aangezien ik op mijn werk was. Heel echt makkelijk en van deze tijd. Dat is echt een pluspunt! Dat heb ik ook meteen gezegd tegen collega in de app. ook de site is overzichtelijk.
Na een missend artikel in de bestelling gemaild naar het adres welke stond vermeld op de pakbon. Dit bleek het verkeerde adres!! Dit was dan ook het enige minpuntje: na telefonisch contact kreeg ik excuses en werd het missende artikel dezelfde dag nog nagezonden. Top!
Degelijk antwoord na telefonische contactname.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo